- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Valla çok istiyorum kaçamaksız oldugu halde demekki baştan hızlı gittigim için yavaşladı ama durmak yok yola devam inşO zaman bu hafta birincilik bekliyoruz senden
Şeyyy ımmm ben haftaya iznemi ayrılsam Acep
Daha izin yok 8 hafta dolmadıŞeyyy ımmm ben haftaya iznemi ayrılsam Acep
Selam canım hosgeldin ❤kızlar selammm iyi akşamlar gelemedim bugün çok yogundu herkes iyidir inş kilolara bakayım bi
Selam canım hosgeldin ❤
Üçüncü olduk bugünde
Olmaz mı her zaman derecedeyiz bir iki hafta kötüydük yine toparlıyoruzderece yine var diyorsun yani
Olmaz mı her zaman derecedeyiz bir iki hafta kötüydük yine toparlıyoruz
Rakip istemedim ama özledim seninle rakipligi, ben mi olsam acabaBen bu hafta mümkünse kilo verme potansiyeli en az olan adaya talibimkimin günü, doğum günü kutlaması vs varsa olabilir
Sahalara geri donecem yaa ismimi buyuk harflerle yazdirayim diyorumAnnammmmm o neydi gıııııı
Hadi bakalım sende yeniden basla canım insallah güzel gecer hafta sonubende hafta sonu toparlanma menüsü yapacagım canım bol su protein
karbon almam
Herkese mavi boncuk dagıtıyosunRakip istemedim ama özledim seninle rakipligi, ben mi olsam acaba
İki eltiyi birbirine düşürecekler sonundaSahalara geri donecem yaa ismimi buyuk harflerle yazdirayim diyorum
Sensin o boncukcu. Ona bu hafta sana gelecek hafta randevu verdimHerkese mavi boncuk dagıtıyosunhayırdır ağaa:))
Canımmm eltimmm sen bitanesin rakip olmak ne haddimee şeyyy sen hele bi kaç hafta dinlen ne rakibiKaçışın yokGulumse24
Elti gemisi yürümez demiştim sanaİki eltiyi birbirine düşürecekler sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?