Teşekkür ederim canimAlvillaa dereceni tebrik ederim canım.
Dişe diş kana kan intikam intikam haftaya rakibemsin sakın unutmaElti gemisi yürümez demiştim sana
Yaaa bi kaç saat girmedim neler olmuşum ben öyle
Sen toparlan haftaya olalım cnmRakip istemedim ama özledim seninle rakipligi, ben mi olsam acaba
Zipzipim beni @Ytmz le eşleştirirsen sevinirim. Gündüz konuşmuştuk kendisiyle.Rakip eşleşmelerini yapacagım özel isteğiniz var mı :))
Beğenmediler heralde beni canımNeden çıkmadı acaba herkese uygun ürünler gibi.
Çok pis yenecegim seni hazır olDişe diş kana kan intikam intikam haftaya rakibemsin sakın unutma
Yürüyüşe başladım nasılsa canım. Yemeği de azaltirim, iyi huylu bir rakip olurum sana.Sen toparlan haftaya olalım cnm ☺
Seni beğenmeyen kendinden utansın güzel ortim benimBeğenmediler heralde beni canım
Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma diyrummm iki haftadır gr gidiyo çok pis canım sıkılıyor zati tüm hıncımı gücümü seni yenmek için harcarım bahhÇok pis yenecegim seni hazır ol
Yürüyüşe başladım nasılsa canım. Yemeği de azaltirim, iyi huylu bir rakip olurum sana.
Kız o beni çıtır çıtır yer, hele bi kendine gelsin
Seninle fragmanı yaşayacak haftaya film kopacakKız o beni çıtır çıtır yer, hele bi kendine gelsin
Hodri meydanBüyük lokma ye ama büyük söz konuşma diyrummm iki haftadır gr gidiyo çok pis canım sıkılıyor zati tüm hıncımı gücümü seni yenmek için harcarım bahh
Kendin yapamayacagini anladın da başkasından mi medet umuyorsun
Yok canım daha neler, sen beni yendin bı kere, ben de rövanş olsun diye bı daha olalım dedim ama çok umutlu değilim kendimden.Kız o beni çıtır çıtır yer, hele bi kendine gelsin
Hahhah ha sen mi yeneceksin beniSeninle fragmanı yaşayacak haftaya film kopacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?