- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Hay Allah razı olsun bonusum .Elhan Meryemim ablam bonus olsaydı ne demek burdayım her daim :))
Nego
suspushanimcim geçmiş olsun taş okudum bi alıntıda kuzum bizde geçirdik onu. Ne durumda bilmiyorum tabi.
Biz gilaburu aldık tadı kötü 1 şişe içebildi sadece.
Sonrada saraçoğlundan avokado yaprağını dinledim 2 hafta sabah akşam içti iş yerine götürdü orda da içti.
Allahın izniyle kırmaya falan gerek kalmadan düştü.
Hay Allah razı olsun bonusum .
Bakalım avakado yaprağını bulamayız ama gilaburu bı bakalım türk marketlere.
Canım burda bulmak biraz zor ama gezeceğiz.
ee kaptan benim rakibem banlibu haftaki rakipleriniz
zeyneppk & Nego
Elhan & @Ytmz
pastelfit & Kmsl Hnd
Alvillaa & Gulumse24
yesa & CANIM AZRAMM
Hedef 52 & Umutdeniz4
birmuhendisanne & bluegreeneyes
H hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
Bani acilir yarin oglene canim acilmazsa @yesa olur:))ee kaptan benim rakibem banli
aşk olsun cnim seni tebrik etmedi mi? Şuan yağ yakma derdinde olduğum için sana tam anlamıyla konsantre olamıyorum.buyuk bi süprizle gelirsem hiç sasirmaZipzip- kaptanım bana şöyle güçlü bi rakibe verirmisin kendi kendime yarışıyor gibiyim Umutdeniz4 yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim CANIM AZRAMM yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim bunlar ölmüş yahu
ee kaptan benim rakibem banli
Ben yokumbu haftaki rakipleriniz
zeyneppk & Nego
Elhan & @Ytmz
pastelfit & Kmsl Hnd
Alvillaa & Gulumse24
yesa & CANIM AZRAMM
Hedef 52 & Umutdeniz4
Ohoo nerde bebeğim hiç birakmiryor ki kaldiki bıraksa ödevler ev işi inan hiç vaktim kalmıyor spor için.Saatler kaldı açılmasına 7.15 te aciliyir:)
Ama sen evdesin rahat spor yapıyorsun ben tüm gün iş anca gece bebegim uyuyunca az bi şey
Yook canım nasıl geçeyim, ben azıcık gramcık veririm, rahat ol senHayır olmaz yememsen beni gecicen tabi demi
Haftaya seninle rakip olalım bizZipzip- kaptanım bana şöyle güçlü bi rakibe verirmisin kendi kendime yarışıyor gibiyim Umutdeniz4 yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim CANIM AZRAMM yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim bunlar ölmüş yahu
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim canim
Kaptanım meyalin mesajlara baktım ban yiyecek bir şey yazmamış, üyelik mi iptal etti acaba? Yönetime sor istersen.bu haftaki rakipleriniz
zeyneppk & Nego
Elhan & @Ytmz
pastelfit & Kmsl Hnd
Alvillaa & Gulumse24
yesa & CANIM AZRAMM
Hedef 52 & Umutdeniz4
Ohoo nerde bebeğim hiç birakmiryor ki kaldiki bıraksa ödevler ev işi inan hiç vaktim kalmıyor spor için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?