- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Anka bana da yollar mısın canımBu yeni halim 12. Takımda bundan 15 kilo eksiktim
Senin sadece bi kızın vardı da çocuk istiyordun sanki gülümsecim? Kaç çocuğun var senin benim kafam karıştı... medeni halinde de karıştırmıştım.... yeni eşinden çocuğun yok herhalde di mi?Kız burda aynı bana benziyorsun yeminleoğlum diyoki anne bu senmisin
Yollamam canım 65 olunca inşallahAnka bana da yollar mısın canım
Tahmin ettim aslındamesajlarında ban lık bir durum yoktu çünkü
Ay canim ya bu Hafta kac kilo verdinAşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....
Benim bi kızım esiminde 1oglu var canım ortak çocuk yokSenin sadece bi kızın vardı da çocuk istiyordun sanki gülümsecim? Kaç çocuğun var senin benim kafam karıştı... medeni halinde de karıştırmıştım.... yeni eşinden çocuğun yok herhalde di mi?
1,2 kg rakibem..... spor yapamadım ama birkaç akşam yemek yemeği 6 da kestim çok faydası olduAy canim ya bu Hafta kac kilo verdin
Başın döner gııKızlar ya Leslie hep yarım kalıyor benim.
Evin içinde 10 bin adım atsam her gün faydası olur mu sizce. Ev çok büyük değil ayni yerde dönüp durcam
Valla süper vermissin cnm1,2 kg rakibem..... spor yapamadım ama birkaç akşam yemek yemeği 6 da kestim çok faydası oldu
Of bilmiyorum ki ya dşarı çıkamıyorum Leslie yapamıyorumBaşın döner gıı
Zıplasan?Kızlar ya Leslie hep yarım kalıyor benim.
Evin içinde 10 bin adım atsam her gün faydası olur mu sizce. Ev çok büyük değil ayni yerde dönüp durcam
Menüleri değişik olsada paylasalım canım :)Kizlar bugun
1 dilim tatli yedim
Ve menüm biraz karisik oldu tatli disinda sorun yok ama degisik bir menüydü yazmasam iyi ya
Faydası olur canım sürekli hareket halinde olacaksınKızlar ya Leslie hep yarım kalıyor benim.
İyi akşamlar canım sevindim toparlamana ♥iyi akşamlar kızlar
çok şükür toparladım
bugün hiç kaçamak yok
Gecmis olsun canım cabuk iyileşir insallahKüçük oğlum hasta oldubirden bire istifra, bir şeyi yoktu, umarım salgın değildir üşütmüş olsun
Seninki tamamen stresten inan bak yerine oturdugun yok akşama kadar yada can sikintisindan gidip gelip yiyosun desem o kadar dolanmaya yine eritirsin stres ve uykusuzluk seni perişan ediyorOf bilmiyorum ki ya dşarı çıkamıyorum Leslie yapamıyorumarada bi de oyuncakların üzerinden uzun atlama yaparım farklılık olur
Tmm cnmMenüleri değişik olsada paylasalım canım :)
Faydası olur canım sürekli hareket halinde olacaksın
İyi akşamlar canım sevindim toparlamana ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?