Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım cabuk iyileşir insallah
Amin canım sağol
Nego geçmiş olsun canım yaşı kaç bilmiyorum ama nane limon yap iyi gelir ins çocuklar hasta olmasın ya çok zor
Canım 4.5 yaşında ama içmez şimdi hasta olunca iyice nazlı oluyor, metpamid şurup verdim umarım işe yarar ya eşim çok pimpirikli benim, henüz haberi yok, gelir şimdi acile gidelim der, çocuğu iyice strese sokar tavırlarıyla, uyanıp duruyor bulantısından

Belki serum iyi gelir acile götürsen sende gece rahat edersin

10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin,1 domates , 2 dilim beyaz peynir

14:30
1 kâse kıymalı şehriye çorbası,
1 kâse yoğurt

18:00
3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 kâse şehriye çorbası
Ayy süpersiniz kizlar ne guzel düzenli

Sağol canım bu hafta yine rakibiz. Kaptanım bizi ayırmaya kıyamamış...Bu hafta beraber verelim rakibem....
gel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli

Oyy anam seninki felaket neyseki bnim kocam insaatan eve bi dügün diye kiskandim Adam korkudan ne giysem Parfüm siksam mi falan diyor tabiki sık canim dügüne gidion sonucta dedim sasirdi
Bence o kadar sık boğaz etmemek lazım içinde olmadıktan sonra ne kadar sikarsan o kadar evliliğe zarar veriyo bence ben eşimin sınıfındaki kizlarla kanka oldum her ay bizdeler ben anaları eşim babalari hepsinden büyük eşim sınıfta

gel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli
Olur rakibem ama yanına peynir zeytin koyalım ekmeksiz acıkırız yoksa... bi de ben bu hafta haşlanmış nohut düşünüyorum ne dersin? Ekmek olmayınca tok tutar Karataya göre de zayıflatır

Valla sıkmiorum canim öyle bakiorum hemen kiskaniyorsun diyor bakmak bile suc millete diyor evde disi sinek görmüs benim hatun o gün sinege iskence etti diye anlatiyor o kadar degilim ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…