Sende gitseydin :))Kocamida dügüne gönderdim ben gitmedim kiskancimda hade bakalim
Benim gibi üniversiteye göndersen napicaktinKocamida dügüne gönderdim ben gitmedim kiskancimda hade bakalim
Amin canım sağolGecmis olsun canım cabuk iyileşir insallah
Canım 4.5 yaşında ama içmez şimdi hasta olunca iyice nazlı oluyor, metpamid şurup verdim umarım işe yararNego geçmiş olsun canım yaşı kaç bilmiyorum ama nane limon yap iyi gelir ins çocuklar hasta olmasın ya çok zor
Belki serum iyi gelir acile götürsen sende gece rahat edersinAmin canım sağol
Canım 4.5 yaşında ama içmez şimdi hasta olunca iyice nazlı oluyor, metpamid şurup verdim umarım işe yararya eşim çok pimpirikli benim, henüz haberi yok, gelir şimdi acile gidelim der, çocuğu iyice strese sokar tavırlarıyla, uyanıp duruyor bulantısından
Sabah kahvaltim saat 11.00
1yagda yumurta
3 tane yeşil zeytin
4küp şeker kadar kaşar
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2bardak şekersiz çay
Akşam yemeği saat 17.00
1tabak menemen
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1tane zeytin
2dilim kaşar
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 19.30
1tane ekşi elma
1.5 litre su
4saat temizlik spor yok
21 Eylül
Peynir fındık 2 lokma patatesli börek( bir dilimin 1/4 ü)
Öğlen saat 12 bi kaç kaşık mercimek çorbası 5 adet mercimek köftesi1 bardak ayran
Akşam saat 19.30?bi parça peynir zeytin bi portakal bi mandalina haşlama et
10:00
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin,1 domates , 2 dilim beyaz peynir
14:30
1 kâse kıymalı şehriye çorbası,
1 kâse yoğurt
18:00
3 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 kâse şehriye çorbası
Ayy süpersiniz kizlar ne guzel düzenli21 Eylül Menüsü
9:00 = Omlet, az peynir, 7 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 = 4 kaşık patates salatası, yoğurtlu köz kapya, 1 dilim etli pide (el kadar, doğum günündeydim)
19:00 = 1 tabak mercimek badı
Su: 2 litre
Spor : Akşam yaparım dedim ama oğlum hastalandı birden
@zeyneppk
Benim kücük bincirik durmuor kiSende gitseydin :))
Sağol canım bu hafta yine rakibiz. Kaptanım bizi ayırmaya kıyamamış...Bu hafta beraber verelim rakibem....Valla süper vermissin cnm
Oyy anam seninki felaket neyseki bnim kocam insaatan eveBenim gibi üniversiteye göndersen napicaktin
Bakalım canım zaten bir kaç kere çıkarırsa götürürüz mecburenBelki serum iyi gelir acile götürsen sende gece rahat edersin
Güzel anlasıyorsunuz rakip yapayım dedim :))Sağol canım bu hafta yine rakibiz. Kaptanım bizi ayırmaya kıyamamış...Bu hafta beraber verelim rakibem....
gel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikliSağol canım bu hafta yine rakibiz. Kaptanım bizi ayırmaya kıyamamış...Bu hafta beraber verelim rakibem....
Sadece sebzeyle olmazki canım tavuk,balık, et de yemek lazımgel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli
spor ip atlama yapalim bilmiom yapabilirmisinSağol canım bu hafta yine rakibiz. Kaptanım bizi ayırmaya kıyamamış...Bu hafta beraber verelim rakibem....
Bence o kadar sık boğaz etmemek lazım içinde olmadıktan sonra ne kadar sikarsan o kadar evliliğe zarar veriyo bence ben eşimin sınıfındaki kizlarla kanka oldum her ay bizdeler ben anaları eşim babalariOyy anam seninki felaket neyseki bnim kocam insaatan evebi dügün diye kiskandim Adam korkudan ne giysem Parfüm siksam mi falan diyor tabiki sık canim dügüne gidion sonucta dedim sasirdi
aynen canim mesela güvec tavuk sote sebzeli balik salata falan o tarzSadece sebzeyle olmazki canım tavuk,balık, et de yemek lazım
Olur rakibem ama yanına peynir zeytin koyalım ekmeksiz acıkırız yoksa... bi de ben bu hafta haşlanmış nohut düşünüyorum ne dersin? Ekmek olmayınca tok tutar Karataya göre de zayıflatırgel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli
Valla sıkmiorum canim öyle bakiorum hemen kiskaniyorsun diyor bakmak bile suc millete diyor evde disi sinek görmüs benim hatun o gün sinege iskence etti diye anlatiyor o kadar degilim ama yaBence o kadar sık boğaz etmemek lazım içinde olmadıktan sonra ne kadar sikarsan o kadar evliliğe zarar veriyo bence ben eşimin sınıfındaki kizlarla kanka oldum her ay bizdeler ben anaları eşim babalarihepsinden büyük eşim sınıfta
Nohut kilo yapmaz mi kizOlur rakibem ama yanına peynir zeytin koyalım ekmeksiz acıkırız yoksa... bi de ben bu hafta haşlanmış nohut düşünüyorum ne dersin? Ekmek olmayınca tok tutar Karataya göre de zayıflatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?