Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim herkese bildirim geldi sorun yok takip edilsin diye yapılıyor sanırım

Vuvvvv Tüm takımımı ve P Prensesimin Annesiyim tebrik ediyorum

Massallah canım süper tebrik ederim
P Prensesimin Annesiyim
@Elhan
sonngulen
@pastel34
@birmuhendisanne

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Aaaa ben de mi varım, bakmadım listeye. Şaşırdım valla. P Prensesimin Annesiyim çok tebrik ediyorum canım seni, sanırım birincilik seninmis.
ayyy çok teşekkürler kızlarr valla çok güzel süpriz oldu darısı sizlerin başına inşallahhhh

Hadi bakalım inşallah birsey cıkmaz canım da biraz evinde dinlenirsin
buralarda ne var ne yok canım herşey yolundadır inşallah ara ara girmeye çalıştım ama çok takip edemedim ((( mezun olduğum hafta 1. olduk mu kuzu bu cuma kaçıncıydık :))) bayağı gerilerde kalmışım :)

Senin mezun oldugun hafta birinci olduk canım güzel bitirdin sende hemde bireysele denk gelmene cok sevindim
Bu haftada üçüncü olduk sonucumuz cok iyi değildi ama üçüncü olmaya yetti :)

Listelere tam uysan 1,5-2 kilo arasında bi kilo kaybın olur diyor aslında. Ama işte tam uymayı beceremedim bi türlü
Bu listeler diyetisyen tarafından mi veriliyor canım yoksa kendi yaptigin bişey mi. Ben de inşallah bikac gune eskisi gibi sağlam diyete başlayacağım ama spor biraz daha bekleyecek gibi. Spor olmadığı için de daha az yemem lazım.

gel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli
Yalnis tercih bu hafta sebze haftaya et ekmek yersen artiya geçersin dengeli beslen karbon protein bir arada olsun

Çok geçmiş olsun canım, havalar değişti mideyi üşütmüş olabilir.

Olur rakibem ama yanına peynir zeytin koyalım ekmeksiz acıkırız yoksa... bi de ben bu hafta haşlanmış nohut düşünüyorum ne dersin? Ekmek olmayınca tok tutar Karataya göre de zayıflatır
Nohut cok gaz yapıyor ya geçen gün eltim nohut salatası yapmıştı mahvoldum gaz sancisindan yemekte sorun olmuyor ama soğuk salata gaz yapıyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…