- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Yapabilirim aslında sayı atalım birbirimizespor ip atlama yapalim bilmiom yapabilirmisin
Nohut kilo yapmaz mi kiz
Ben 1000 üstü yaparim am tabi 500 atliom 500 sonra atliom oyle öyle yapabiliorum sende yaparsinYapabilirim aslında sayı atalım birbirimize
Hahha bi sey görmustum karatay gibi degilde nebahat cehre gibi beslenin sonuc ortada ikiside ayni yaşKarataya göre hayır.
hoş buldum canım iyiyim şükür sen nasılsın???P Prensesimin Annesiyim hosgeldin canım nasılsın ❤
Canim herkese bildirim geldi sorun yok takip edilsin diye yapılıyor sanırım
VuvvvvTüm takımımı ve P Prensesimin Annesiyim tebrik ediyorum
Massallah canım süper tebrik ederim
P Prensesimin Annesiyim
@Elhan
sonngulen
@pastel34
@birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Bireysel listesine baktımanam listede üçüncü siradayim. Kaptaniiiiim Zipzip- ne güzel bir motivasyon. Sırf bunu kaybetmemek için bile diyete devam edilir. Tutkulu hatunlar yarışa devam.
P Prensesimin Annesiyim tekrar tekrar kutlarım seni...tahtına sahip çık canım...istila etmek isteyenler olabilir ..hem de en yakınında
ayyy çok teşekkürler kızlarr valla çok güzel süpriz oldu darısı sizlerin başına inşallahhhhAaaa ben de mi varım, bakmadım listeye. Şaşırdım valla. P Prensesimin Annesiyim çok tebrik ediyorum canım seni, sanırım birincilik seninmis.
Iyiyim bende canım özledik seni ne zaman bitiyor yogunlugun ♥hoş buldum canım iyiyim şükür sen nasılsın???
Gözümü diktim tahtinaayyy çok teşekkürler kızlarr valla çok güzel süpriz oldu darısı sizlerin başına inşallahhhh
ayyy kuzum bende çok özledim yarından sonra bitiyor inşallahhh yani benim planıma göre hayat karşıma ne çıkaracak bilmiyorum :)))Iyiyim bende canım özledik seni ne zaman bitiyor yogunlugun ♥
seve seve devrederim canım :)))Gözümü diktim tahtina
Hadi bakalım inşallah birsey cıkmaz canım da biraz evinde dinlenirsinayyy kuzum bende çok özledim yarından sonra bitiyor inşallahhh yani benim planıma göre hayat karşıma ne çıkaracak bilmiyorum :)))
buralarda ne var ne yok canım herşey yolundadır inşallah ara ara girmeye çalıştım ama çok takip edemedimHadi bakalım inşallah birsey cıkmaz canım da biraz evinde dinlenirsin
Senin mezun oldugun hafta birinci olduk canım güzel bitirdin sende hemde bireysele denk gelmene cok sevindimburalarda ne var ne yok canım herşey yolundadır inşallah ara ara girmeye çalıştım ama çok takip edemedim((( mezun olduğum hafta 1. olduk mu kuzu bu cuma kaçıncıydık :))) bayağı gerilerde kalmışım :)
Aşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....
Onerecektim ama beklenmedik şeyler oldu biliyosunuz, benim de aklimdan çıkmış o sırada.sonngulen önerecek diye hatırlıyorum canım
Bu listeler diyetisyen tarafından mi veriliyor canım yoksa kendi yaptigin bişey mi. Ben de inşallah bikac gune eskisi gibi sağlam diyete başlayacağım ama spor biraz daha bekleyecek gibi. Spor olmadığı için de daha az yemem lazım.Listelere tam uysan 1,5-2 kilo arasında bi kilo kaybın olur diyor aslında. Ama işte tam uymayı beceremedim bi türlü
Yalnis tercih bu hafta sebze haftaya et ekmek yersen artiya geçersin dengeli beslen karbon protein bir arada olsungel bak seninde ne yapalim canim bu Hafta sebze tek yiyelim sebze yemekleri falan kahvalti disinda tabi ekmek meyve tatli seyler olmasin sadece sebze agirlikli
Çok geçmiş olsun canım, havalar değişti mideyi üşütmüş olabilir.Amin canım sağol
Canım 4.5 yaşında ama içmez şimdi hasta olunca iyice nazlı oluyor, metpamid şurup verdim umarım işe yararya eşim çok pimpirikli benim, henüz haberi yok, gelir şimdi acile gidelim der, çocuğu iyice strese sokar tavırlarıyla, uyanıp duruyor bulantısından
Deli gibi niyetlendim cnmseve seve devrederim canım :)))
Nohut cok gaz yapıyor ya geçen gün eltim nohut salatası yapmıştı mahvoldum gaz sancisindan yemekte sorun olmuyor ama soğuk salata gaz yapıyor bilginizeOlur rakibem ama yanına peynir zeytin koyalım ekmeksiz acıkırız yoksa... bi de ben bu hafta haşlanmış nohut düşünüyorum ne dersin? Ekmek olmayınca tok tutar Karataya göre de zayıflatır
Bnde severim ama bende de xok gaz yapioNohut cok gaz yapıyor ya geçen gün eltim nohut salatası yapmıştı mahvoldum gaz sancisindan yemekte sorun olmuyor ama soğuk salata gaz yapıyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?