Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
Günaydın ablacım ❤GünaydınBugün aşure yapıyorum Öğle öğünü olarak aşure yiyeceğim yetişirse.
Teşekkür ederim canım.
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlarrrt
Ellerine saglik abla bu yil bende ilk kez yapacagim bi islerimi hafifletmem lazim ama onceGünaydınBugün aşure yapıyorum Öğle öğünü olarak aşure yiyeceğim yetişirse.
Teşekkür ederim canım.
Günaydın canım. Allah kabul etsin canım. Ben de mutlaka yapıyorum. Kızı olanın yapması lazımmış ya. Hoş yapmama gibi bi şansım yok. Herkes benden aşure istiyorGünaydın ablacım ❤
Bizde pazar günü yaptık cok yedim ilk defa
Öğün olarak yiyeceksen sıkıntı olmaz tabiki :))))
Yap canım, ilkinde biraz zorlayabilir ama sonra daha pratikleşiyorsun.Ellerine saglik abla bu yil bende ilk kez yapacagim bi islerimi hafifletmem lazim ama once
Menü biraz değişik olmuş sabah çok az geldi gözüme bir de acikmiyor musun aralarda ben sık sık yiyorum da :)Kızlar hayırlı geceler ❤
Bugünkü menüm; Kahvaltı 11:00 2 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir
Akşam yemeği 17:00 1/2 kase kıymalı arpa şehriye çorbası, 150 gr kadar tavuk pirzola ( kendi yağında pişti), 1/2 kase yoğurt, bol salata, 1/2 yk pilav
2 lt su
500 sağa sola adım
250 zıpzıp
75 squat
150 diz kaldırma
8395 adım( 6,5 km tempolu yürüyüş)
Günaydın canım gecmis olsun
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım
evet zor bayağı abla bir yandan tedirginim ama bir yandan da yapmaya çok hevesliyim umarım güzel olurda dağıtabilirim olmazsa o kadar aşureyi ne yapacam :))) bu arada kızı olanın yapması gerektiğini bilmiyordum ben ablacım öğrenmiş oldum sayendeGünaydın canım. Allah kabul etsin canım. Ben de mutlaka yapıyorum. Kızı olanın yapması lazımmış ya. Hoş yapmama gibi bi şansım yok. Herkes benden aşure istiyorDetoks grubunda biri sormuştu diyetisyene, bir kere öğün yerine olur dedi. Besleyici değeri çok yüksektir dedi. Ama şeker çok kötü tabi
Yap canım, ilkinde biraz zorlayabilir ama sonra daha pratikleşiyorsun.
Bende ilk kez duydum :))evet zor bayağı abla bir yandan tedirginim ama bir yandan da yapmaya çok hevesliyim umarım güzel olurda dağıtabilirim olmazsa o kadar aşureyi ne yapacam :))) bu arada kızı olanın yapması gerektiğini bilmiyordum ben ablacım öğrenmiş oldum sayende
sen bana göre daha erken öğrendin kuzum ben 1 yılı kaçırdım görüyon mu :)Bende ilk kez duydum :))
Olsun canım burda olmasan hiç bilmeyecektin artık yaparsın her yıl :))))sen bana göre daha erken öğrendin kuzum ben 1 yılı kaçırdım görüyon mu :)
evet zor bayağı abla bir yandan tedirginim ama bir yandan da yapmaya çok hevesliyim umarım güzel olurda dağıtabilirim olmazsa o kadar aşureyi ne yapacam :))) bu arada kızı olanın yapması gerektiğini bilmiyordum ben ablacım öğrenmiş oldum sayende
Bende ilk kez duydum :))
sen bana göre daha erken öğrendin kuzum ben 1 yılı kaçırdım görüyon mu :)
oda doğru senin pozitifliğini seveyim bennnnOlsun canım burda olmasan hiç bilmeyecektin artık yaparsın her yıl :))))
günaydın abla hayırlı günlerGünaydın
Günaydın ablacım♥Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Çok geçmiş olsun cnm, şimdi nasılsın?Günaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?