Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ben bu hafta yoğurt, yumurta ve lora ağırlık vereceğim.

Canım ben bu hafta yoğurt, yumurta ve lora ağırlık vereceğim.
Ablacım hepside çok sağlıklı ben tulum peyniri olmadan kahvaltı yapamıyorum yumurtaya da baya alıştım genelde az tere yağda pişiriyorum haşlama beni boğuyor sanki afedersin agzımda çoğalıyor yoğurt pek aklıma gelmez bu sayede tüketmiş olacağım

Dinlenmek çok iyi geldi canim ya, böylece sezona dinç başlarım canın sağolsun canım ya yaptım duruyor, keşke yakın olsak da versem, kızımla icerdiniz güzel güzel. Bu arada minnak da iyidir inşallah.
güzel düşüncen yeter canım benim ayyy kızım bugün deli etti beni deliiii çok didiştik elini gelip gelip suya soktu baştan aşağı balık olup durdu kıyafet değişmekten temizliğe bakamadım ki :))))
Zipzip- yerim tabi kuzum sen yaparsın da ben yemem mi hiç alıntılaya bastım ama çıkmamış :)

Olsun canim benim yemek konusunda cok iyi degilim biliyorsun ondan dediydim:))

Olsun canim benim yemek konusunda cok iyi degilim biliyorsun ondan dediydim:))
tatlını gördük canım hiç öyle durmuyordu ayy olsada yesek :)))
Babam gelsin diye bekliyorum çay_yemek derken saat 1 olacak :))
şimdiden afiyet olsun canım ay benimde canım bi atıştırmalık istedi az önce kendine gel dedim zor tuttum kendimi ayyy eski beni hiç özlemedim gelmesin ooo :)))

cnim ben yoğurt, zencefil, zerdacal birde tarçın kuru uyguluyorum.ikinci gün oldu bakalim sonuç nasil olacak.ama tadı çok kötü.

Teşekkür ederim canim bu seferde yapacaktım fırsatım olmadi sizlere et sote yapacaktım:)))
Saol canim bu saatte yemek yemiyorum hic yoksa kilo aliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…