ben sokKız ne yaptın 4 kilo
Su an izindeyim donunce sopalarsiniz beniTam dayaklıksın biliyosun demi
Kilo cok cabuk alınıyor canim o yuzden hep dikkat etmemiz lazim çarşamba menunu bekliyorum:)ben sok4kilo verene kadar canım cikiyor yaaa ne çabuk aldim
Hizaya girmem lazim
Su an izindeyim donunce sopalarsiniz beni
Ben yaptım içtim baya şişirdi beniYarin aksam yapayim o zaman:))
Zaten spor yapmışsın evde kovalamaca oynamassin:)))
İzinde olman bişey degiştirmez emeklerine yazık canım benimben sok4kilo verene kadar canım cikiyor yaaa ne çabuk aldim
Hizaya girmem lazim
Su an izindeyim donunce sopalarsiniz beni
Canım ben bu hafta yoğurt, yumurta ve lora ağırlık vereceğim.Kızlar hep beraber perşembeye kadar ayran detoksu yapalımmı gece yatmadan 1su bardağı yoğurt 1şişe maden suyu yarım limon karıştırıp içicez ben başlıyorum bugün görümcemin arkadaşı yapmış doğum sonrası kadın sıfır göbek oda diyet yapmadığı halde vermiş
Ablacım hepside çok sağlıklı ben tulum peyniri olmadan kahvaltı yapamıyorum yumurtaya da baya alıştım genelde az tere yağda pişiriyorum haşlama beni boğuyor sanki afedersin agzımda çoğalıyor yoğurt pek aklıma gelmez bu sayede tüketmiş olacağımCanım ben bu hafta yoğurt, yumurta ve lora ağırlık vereceğim.
Senin ölün bile bizim dirimizden iyidir kuzu maşallahın var bu günlükte böyle olsunSuya 2 tane kayısı koydum sabah yeyip içeceğim
Az ip atlama az mekik çektim
Performansım yerlerde
ayy cidden oyleymisKilo cok cabuk alınıyor canim o yuzden hep dikkat etmemiz lazim çarşamba menunu bekliyorum:)
Aynen yaa cektigim acilara yazikİzinde olman bişey degiştirmez emeklerine yazık canım benim
Bnde menümü veremYtmezim pek canım istemedi akşam saatlerinde .. O listeye ek olarak saat dokuz gibi orta boy ekşi bir elma yedim o da bol su içmekten, bitki çayı içmekten midem bulanmaya başladığı için...
güzel düşüncen yeter canım benim ayyy kızım bugün deli etti beni deliiii çok didiştik elini gelip gelip suya soktu baştan aşağı balık olup durdu kıyafet değişmekten temizliğe bakamadım ki :))))Dinlenmek çok iyi geldi canim ya, böylece sezona dinç başlarımcanın sağolsun canım ya yaptım duruyor, keşke yakın olsak da versem, kızımla icerdiniz güzel güzel. Bu arada minnak da iyidir inşallah.
Olsun canim benim yemek konusunda cok iyi degilim biliyorsun ondan dediydim:))güzel düşüncen yeter canım benim ayyy kızım bugün deli etti beni deliiii çok didiştik elini gelip gelip suya soktu baştan aşağı balık olup durdu kıyafet değişmekten temizliğe bakamadım ki :))))
Zipzip- yerim tabi kuzum sen yaparsın da ben yemem mi hiç alıntılaya bastım ama çıkmamış :)
Babam gelsin diye bekliyorum çay_yemek derken saat 1 olacak :))kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok?
tatlını gördük canım hiç öyle durmuyordu ayy olsada yesek :)))Olsun canim benim yemek konusunda cok iyi degilim biliyorsun ondan dediydim:))
şimdiden afiyet olsun canım ay benimde canım bi atıştırmalık istedi az önce kendine gel dedim zor tuttum kendimi ayyy eski beni hiç özlemedim gelmesin ooo :)))Babam gelsin diye bekliyorum çay_yemek derken saat 1 olacak :))
cnim ben yoğurt, zencefil, zerdacal birde tarçın kuru uyguluyorum.ikinci gün oldu bakalim sonuç nasil olacak.ama tadı çok kötü.Kızlar hep beraber perşembeye kadar ayran detoksu yapalımmı gece yatmadan 1su bardağı yoğurt 1şişe maden suyu yarım limon karıştırıp içicez ben başlıyorum bugün görümcemin arkadaşı yapmış doğum sonrası kadın sıfır göbek oda diyet yapmadığı halde vermiş
Teşekkür ederim canim bu seferde yapacaktım fırsatım olmadi sizlere et sote yapacaktım:)))tatlını gördük canım hiç öyle durmuyordu ayy olsada yesek :)))
şimdiden afiyet olsun canım ay benimde canım bi atıştırmalık istedi az önce kendine gel dedim zor tuttum kendimi ayyy eski beni hiç özlemedim gelmesin ooo :)))
Cnim kaç yasindasin? babam falan deyince merak ettim.Babam gelsin diye bekliyorum çay_yemek derken saat 1 olacak :))
Yeni yaptım canım. Kızım hasta yeni uyudu.
30 :))Cnim kaç yasindasin? babam falan deyince merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?