Günaydın canım ❤Günaydın
Şükür düzenime kavuştum .
Eşim iyileşti işe oğlum okula ben de yürüyüşlere başladım.
Ben kaçırdım galiba kim kimle rakip arkadaşlar.Yeni rakibem menü yorumu yapayım sana
Öğlen menüsü hariç iyi olmuş, miktarda fazla olmamış dengelersin rahatlıkla
Zinciri kırma diye bişey var ya. Takvim yaptım yan yana çarpı işaretleriyle zincir oluşturacakAnka zincir derken nasıl oluyor?
He tammmZinciri kırma diye bişey var ya. Takvim yaptım yan yana çarpı işaretleriyle zincir oluşturacak
Her hafta yeni rakip belirliyoruz rakipler bir birini takip ediyor canımBen kaçırdım galiba kim kimle rakip arkadaşlar.
Dün de kilo bildirimi yapamadım bu sabah 76.0 ciktim malesef ama reglim ondandir umarim, insallah bugün egzersizde yapcam .Bu cuma eksi goriyim artık yoksa hepten motivasyon falan kalmicak yani
allah kabul etsin canım ne güzell ellerine sağlıkBen de geçen hafta aşure yaptım.
Malzemeleri islamistim bı kısmını pisirmistim mecbur yaptım.
Yoksa o yoğunlukta bayağı yordu beni.
Burda Afrikalı Alman komsularima dagittim çok hoşlarına gitti.
Baya salmıştım kendimi toparlanayım dedimHe tammm
Maşallah sporuda yapmışsın.
evet Cnim ya bunu bende soyleyecektim ama takımın kurallarını bozmamak için söylemedim.tartı olmasa bi müddet çok iyi olurGünaydın canlar
Ben tartı almadan devam etmeye karar verdim kızlar.Zipzip- kilo bildirimi yapmadan sorun olur mu? En azından tam adapte olup kıyafetlerimde bollaşma olunca alırım belki diyorum. Tartılınca verdiğimi görüp bozuyorum.
geçmiş olsun evet usutmussun malessfGünaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
Sende bir süre tartısız devam et canımevet Cnim ya bunu bende soyleyecektim ama takımın kurallarını bozmamak için söylemedim.tartı olmasa bi müddet çok iyi olur
şimdi anlamadım evet mi hayirmiGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Bencede mantıklı olur hatta dünde yazmıstım ölcüm yaparsın diye
Günaydın canım hadi insallah kacamaksız atlatırsın
Gideyim eski mesajın bulayım :))
O gün yazmadıklarım vardı sonrada kaldı :))
çok tsk ederim tatlimmSende bir süre tartısız devam et canım
Benim tartım bozuldu da yenisini alıp almama konusunda kararsız kaldım. 15-20 gün sonra adapte olur alırım inşallahevet Cnim ya bunu bende soyleyecektim ama takımın kurallarını bozmamak için söylemedim.tartı olmasa bi müddet çok iyi olur
Bir dönem cokk izliyordum canım :)kizlar aranızda ağır yaşamları izleyen varmi? dr.now çok tatlı degilmi ya
ya benimde elbiselwrde tık yok o yuzden tartiya gerek yok.bu sefer tartiya binince aynı grm görünce bütün hevesim kaçıyor.yıllar önce diyet yaptığımda hemen iki gunde elbiselwrde bollasma olmuştu bu sefer inatçı çıktılar yaglarBenim tartım bozuldu da yenisini alıp almama konusunda kararsız kaldım. 15-20 gün sonra adapte olur alırım inşallah
Kilo vermede zorlandigim zaman benim ilacım bunlar canım.Direnci hemen kırıyorlar.Ablacım hepside çok sağlıklı ben tulum peyniri olmadan kahvaltı yapamıyorum yumurtaya da baya alıştım genelde az tere yağda pişiriyorum haşlama beni boğuyor sanki afedersin agzımda çoğalıyor yoğurt pek aklıma gelmez bu sayede tüketmiş olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?