Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
geçmiş olsun.mevsim geçişleri olunca hep boyle oluyor.ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor bu mevsimlerde

Kızlar bişey soracağım, vodafone hattı kullanıyorum hatlı değilde paket kullanıyorum.kaç gündür paket bitmiş ama nerden geldi belli olmayan sınırsız internet var tlf müşteri hizmetlerinimk arasam ne yapsam acaba? sonra buyuk bi fatura patlak vermesin

Valla canim sen ara cünkü türkiye faturalari kazikci

Ben yaptım içtim baya şişirdi beni
Sonucunu merakla bekliyorum canım.
Sevdiğin şekilde tuketmen en iyisi. Müthiş kilo kaybı yaşanıyor yumurtayla.
ayy cidden oyleymis
Tamamdir canim

Aynen yaa cektigim acilara yazik
Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok?
İyilik güzellik canım. Okuldan geldim kahve içiyorum. Temizlik ne alemde...bebeni üşütme aman diyim kapı pencere açık olursa cereyanda kalmasın. Sen de o da tabi ki...
cnim ben yoğurt, zencefil, zerdacal birde tarçın kuru uyguluyorum.ikinci gün oldu bakalim sonuç nasil olacak.ama tadı çok kötü.
Yazdıklarınin hepsi çok güzel canım. Kürü tamamla. Güzel sonuç alacaksın. İsabetli karar.
30 :))
Evli degilim canim :)
Takımımızın tek bekarı. Allah bahtını açık etsin. İyilerle karşılaştirsin Elif'im.
Albumdeki fotograflar yine gelmis :))
Az once fark ettim :)
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu...
Kızlaaar günaydınlar
ben Cuma’ya göre 550 gr almış gözüküyorum ödemdir inşalllah
Kesinlikle ödemdir canım. Çok şükür ben attım ödemi. Dün korkudan fazla bir şey yiyemedim. Bugün cuma günkü kilomu yakaladım. Sen de atarsın bol bol sıvı tüket. Ödem söktürücü çaylar iç canım.
Günaydın kızlar bugün fazla giremem liseden arkadaşlarım gelicek yoğunum dilerim hepimiz için kacsmaksiz bir gün olur
Ooo gözün aydın eskileri yad eder gülersiniz. İnşallah kaçamak olmaz..
Günaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
Kendime 28 günlük zincir yaptım.
Şekersiz, 2,5 lt su ve 1500 ip
Başka tavsiyeniz var mı kızlar.
Bundan iyisi Şam'da kayısı...kolay gelsin fıstığım.
Ben de geçen hafta aşure yaptım.
Malzemeleri islamistim bı kısmını pisirmistim mecbur yaptım.
Yoksa o yoğunlukta bayağı yordu beni.
Burda Afrikalı Alman komsularima dagittim çok hoşlarına gitti.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin hayrını inşallah. Bereketli bir yıl geçirmeni dilerim.
Merhaba tatlım...iyisin di mi? Nerelerdesin kuzum...
Nasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Kaybolusunun sebebi demek buymuş. Çok geçmiş olsun hastalarımız artıyor aman serinlige aldanmayin farkında olmadan çarpıyor. Hava da sanki çok mikroplu gibi...herkes hasta .
Iş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.

Kimin Wi-Fi şifresini patlattın

Başınız sağolsun canım Allah rahmetiyle muamele eylesin yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…