- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
geçmiş olsun.mevsim geçişleri olunca hep boyle oluyor.ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor bu mevsimlerdeNasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Cocuklar da hasta onlar iyi oldu biraz cok sükürgeçmiş olsun.mevsim geçişleri olunca hep boyle oluyor.ya çocuklar hasta olunca çok zor oluyor bu mevsimlerde
IyimisHer hafta yeni rakip belirliyoruz rakipler bir birini takip ediyor canım
Valla canim sen ara cünkü türkiye faturalari kazikciKızlar bişey soracağım, vodafone hattı kullanıyorum hatlı değilde paket kullanıyorum.kaç gündür paket bitmiş ama nerden geldi belli olmayan sınırsız internet var tlf müşteri hizmetlerinimk arasam ne yapsam acaba? sonra buyuk bi fatura patlak vermesin
allah yardımcın olsun canım hayırlı güzel haberlerle gelIş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Sağol canım hala aynıyımÇok geçmiş olsun cnm, şimdi nasılsın?
Hem de fenageçmiş olsun evet usutmussun malessf
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahIş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Sonucunu merakla bekliyorum canım.Ben yaptım içtim baya şişirdi beni
Sevdiğin şekilde tuketmen en iyisi. Müthiş kilo kaybı yaşanıyor yumurtayla.Ablacım hepside çok sağlıklı ben tulum peyniri olmadan kahvaltı yapamıyorum yumurtaya da baya alıştım genelde az tere yağda pişiriyorum haşlama beni boğuyor sanki afedersin agzımda çoğalıyor yoğurt pek aklıma gelmez bu sayede tüketmiş olacağım
Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.ayy cidden oyleymis
Tamamdir canim
Aynen yaa cektigim acilara yazik
İyilik güzellik canım. Okuldan geldim kahve içiyorum. Temizlik ne alemde...bebeni üşütme aman diyim kapı pencere açık olursa cereyanda kalmasın. Sen de o da tabi ki...kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne yok?
Yazdıklarınin hepsi çok güzel canım. Kürü tamamla. Güzel sonuç alacaksın. İsabetli karar.cnim ben yoğurt, zencefil, zerdacal birde tarçın kuru uyguluyorum.ikinci gün oldu bakalim sonuç nasil olacak.ama tadı çok kötü.
Takımımızın tek bekarı. Allah bahtını açık etsin. İyilerle karşılaştirsin Elif'im.30 :))
Evli degilim canim :)
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu...Albumdeki fotograflar yine gelmis :))
Az once fark ettim :)
Kesinlikle ödemdir canım. Çok şükür ben attım ödemi. Dün korkudan fazla bir şey yiyemedim. Bugün cuma günkü kilomu yakaladım. Sen de atarsın bol bol sıvı tüket. Ödem söktürücü çaylar iç canım.Kızlaaar günaydınlar
ben Cuma’ya göre 550 gr almış gözüküyorum ödemdir inşalllah
Ooo gözün aydın eskileri yad eder gülersiniz. İnşallah kaçamak olmaz..Günaydın kızlar bugün fazla giremem liseden arkadaşlarım gelicek yoğunum dilerim hepimiz için kacsmaksiz bir gün olur
Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.Günaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
Bundan iyisi Şam'da kayısı...kolay gelsin fıstığım.Kendime 28 günlük zincir yaptım.
Şekersiz, 2,5 lt su ve 1500 ip
Başka tavsiyeniz var mı kızlar.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin hayrını inşallah. Bereketli bir yıl geçirmeni dilerim.Ben de geçen hafta aşure yaptım.
Malzemeleri islamistim bı kısmını pisirmistim mecbur yaptım.
Yoksa o yoğunlukta bayağı yordu beni.
Burda Afrikalı Alman komsularima dagittim çok hoşlarına gitti.
Merhaba tatlım...iyisin di mi? Nerelerdesin kuzum...Slm kizlar
Kaybolusunun sebebi demek buymuş. Çok geçmiş olsun hastalarımız artıyor aman serinlige aldanmayin farkında olmadan çarpıyor. Hava da sanki çok mikroplu gibi...herkes hasta .Nasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.Iş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Çok geçmiş olsun cnmNasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Hadi hayırlısı inşallah cnmIş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Kimin Wi-Fi şifresini patlattınKızlar bişey soracağım, vodafone hattı kullanıyorum hatlı değilde paket kullanıyorum.kaç gündür paket bitmiş ama nerden geldi belli olmayan sınırsız internet var tlf müşteri hizmetlerinimk arasam ne yapsam acaba? sonra buyuk bi fatura patlak vermesin
Kimin Wi-Fi şifresini patlattınKızlar bişey soracağım, vodafone hattı kullanıyorum hatlı değilde paket kullanıyorum.kaç gündür paket bitmiş ama nerden geldi belli olmayan sınırsız internet var tlf müşteri hizmetlerinimk arasam ne yapsam acaba? sonra buyuk bi fatura patlak vermesin
Başınız sağolsun canım Allah rahmetiyle muamele eylesin yolunuz açık olsun
amin teşekkür ederimBaşınız sağolsun canım Allah rahmetiyle muamele eylesin yolunuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?