- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Rezene içtim de nane limon aklıma gelmedi sağolasın yaparım şimdi... Rezeneyi zaten günde 2 kupa içiyorum sabah gozumu açar açmaz içtim bı tık iyi geldi ama çok fena olmuşum artk bu gece yorgan cikaracam... 30 dereceyi düşmeyen ev bir haftadir dusmye başladı 24 derece olmus bu gün deÇok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
allah yardımcın olsun canım hayırlı güzel haberlerle gel
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Duruyormus ablacımEskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu..
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah cnm ❤
Kolay gelsin canım
kızlar kızlar naparsınız
ay gelemiyorum deli gibi yogun
diyete devamm
gelecegim birazdan
Basınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Zipzip- kuzum ınş iş gorusmen olumlu geçmiştir.daha gelmedin mi?
Tesekkur ederim kızlar güzel dilekleriniz için aslında daha önce demiştim kuzenimden haber bekliyorum diye bugün öğlen yazdı cık gel diye acele oldu biraz gittim görüştüm su an için olumlu görünüyor haber beklicemBende izliyorum ve çok seviyorum dr now ' u , kızarken bile kırmıyor
Hepsi bir araya gelmiş çok geçmiş olsun canım, ıhlamur veya nane limon iç iyi gelir
Merak ettim canım ne oldu sonuç , hayırlısı olsun inşallah
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
geçmiş olsun canimGünaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
Evet çok çok eskilere gittik cok iyi geldi kaçamak cok minnacık yapmış olabilirimSonucunu merakla bekliyorum canım.
Sevdiğin şekilde tuketmen en iyisi. Müthiş kilo kaybı yaşanıyor yumurtayla.
Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
İyilik güzellik canım. Okuldan geldim kahve içiyorum. Temizlik ne alemde...bebeni üşütme aman diyim kapı pencere açık olursa cereyanda kalmasın. Sen de o da tabi ki...
Yazdıklarınin hepsi çok güzel canım. Kürü tamamla. Güzel sonuç alacaksın. İsabetli karar.
Takımımızın tek bekarı. Allah bahtını açık etsin. İyilerle karşılaştirsin Elif'im.
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu...
Kesinlikle ödemdir canım. Çok şükür ben attım ödemi. Dün korkudan fazla bir şey yiyemedim. Bugün cuma günkü kilomu yakaladım. Sen de atarsın bol bol sıvı tüket. Ödem söktürücü çaylar iç canım.
Ooo gözün aydın eskileri yad eder gülersiniz. İnşallah kaçamak olmaz..
Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
Bundan iyisi Şam'da kayısı...kolay gelsin fıstığım.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin hayrını inşallah. Bereketli bir yıl geçirmeni dilerim.
Merhaba tatlım...iyisin di mi? Nerelerdesin kuzum...
Kaybolusunun sebebi demek buymuş. Çok geçmiş olsun hastalarımız artıyor aman serinlige aldanmayin farkında olmadan çarpıyor. Hava da sanki çok mikroplu gibi...herkes hasta .
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.
Bebeleri uyuttum ama mutfak ayakta beni bekliyorHerkes nerde bugün cok sessiz takım
Sağolasın canm tek iyi yönü içim temizleniyorgeçmiş olsun canim
Evet çok çok eskilere gittik cok iyi geldi kaçamak cok minnacık yapmış olabilirim
Kolay gelsin canımBebeleri uyuttum ama mutfak ayakta beni bekliyorWCden fırsat bulursam işleri bitirip yatmayi planlıyorum inşallah :)
Başına gelmesinKolay gelsin canım
Tesekkur ederim canim hayırlısı bakalım bize az uzak bilkent tarafındaZipzip- canım gönlünce olsun inşallah nerede iş yeri istediğin bir iştir umarım
Su an için gelmiyo zatenBaşına gelmesin
Biz biteriz onlar bitmez o yüzden olduğu kadar :) artk kendimi parcalamiyorum herşeyin mükemmel olması için önemli olan çocuklar ev b.k götürebilir yasanabilmesi kafii misafir geldiğinde oturmaya yer bulsun yeterev işi gerçekten hiç bitmiyor
Gelmesin boş verSu an için gelmiyo zaten
Afiyet olsun rakibem sende ufak kaçamaklar yapmışsın neyseki spor yapmışsın ben onuda yapamadimSabah kahvaltım misafirlikte saat 10.30
3yemek kaşıgı patates salatası
1tane milföy börek
1çatal peynir
2tane zeytin
2kaşık et kavurma
1cay kaşıgı bal
1dilim kepek ekmek
3bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 14.00
1nescafe
Akşam yemeği saat 16.00
2kepçe ezogelin çorba
1küçük tabak fasulye kavurması
Ara ögün saat 19.30
1avuç leblebi yarım elma
Yatarken detoks
1bardak yoğurt
Yarım limon
1şişe maden suyu
1.5 litre su
90dk tempolu yürüyüş
Kaptanım şimdi farkettim hayırlı olsun nasıl geçti görüşmeIş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Herkesin bı tanesi burada tatlımHerkes nerde bugün cok sessiz takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?