Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
Rezene içtim de nane limon aklıma gelmedi sağolasın yaparım şimdi... Rezeneyi zaten günde 2 kupa içiyorum sabah gozumu açar açmaz içtim bı tık iyi geldi ama çok fena olmuşum artk bu gece yorgan cikaracam... 30 dereceyi düşmeyen ev bir haftadir dusmye başladı 24 derece olmus bu gün de

allah yardımcın olsun canım hayırlı güzel haberlerle gel
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu..
Duruyormus ablacım
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.
Hadi hayırlısı inşallah cnm ❤

kızlar kızlar naparsınız
ay gelemiyorum deli gibi yogun

diyete devamm

gelecegim birazdan
Kolay gelsin canım
Basınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
listede değilsin sıkıntı yapma canım gelincr kaldıgın yerden devam edersin
Zipzip- kuzum ınş iş gorusmen olumlu geçmiştir.daha gelmedin mi?
Tesekkur ederim kızlar güzel dilekleriniz için aslında daha önce demiştim kuzenimden haber bekliyorum diye bugün öğlen yazdı cık gel diye acele oldu biraz gittim görüştüm su an için olumlu görünüyor haber beklicem ♥♥
Nasılsınız kızlar
Iyiyim canım sen nasılsın

Günaydın kizlar
Sabah 6da spor yapmak için kalktım ama yapamadım midemi usutmusum bulantı ishal mahvetti beni
geçmiş olsun canim
Evet çok çok eskilere gittik cok iyi geldi kaçamak cok minnacık yapmış olabilirim

ev işi gerçekten hiç bitmiyor
Biz biteriz onlar bitmez o yüzden olduğu kadar :) artk kendimi parcalamiyorum herşeyin mükemmel olması için önemli olan çocuklar ev b.k götürebilir yasanabilmesi kafii misafir geldiğinde oturmaya yer bulsun yeter çocukların suanki halleri geri gelmez ama iş hep var
Su an için gelmiyo zaten
Gelmesin boş ver

Afiyet olsun rakibem sende ufak kaçamaklar yapmışsın neyseki spor yapmışsın ben onuda yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…