- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
kiz gaipten geldi ne kiskaniyonKimin Wi-Fi şifresini patlattın
afiyet olsun ablam valla tam gaz devam ediyoruz bugun daha az kavga ettik :))) Hic durmuyor ablacim sorma ayaginda ne corap tutuyor ne ayakkabi hasta olacak diye benimde odum kopuyor valla dun kucuk hanim sayesinde antrryi yapamadim ama oturma odamda bitti sukur simdi yatak odasindayim ay bu yazlik kislik meselesi beni cok geriyor isin kotusu camasir makinamda bozuldu dag gibi camasirla kaldim ortada:))) aboww icimi dokmeye ihtiyacim varmis iyiki sormussun ablam :)))Sonucunu merakla bekliyorum canım.
Sevdiğin şekilde tuketmen en iyisi. Müthiş kilo kaybı yaşanıyor yumurtayla.
Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
İyilik güzellik canım. Okuldan geldim kahve içiyorum. Temizlik ne alemde...bebeni üşütme aman diyim kapı pencere açık olursa cereyanda kalmasın. Sen de o da tabi ki...
Yazdıklarınin hepsi çok güzel canım. Kürü tamamla. Güzel sonuç alacaksın. İsabetli karar.
Takımımızın tek bekarı. Allah bahtını açık etsin. İyilerle karşılaştirsin Elif'im.
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu...
Kesinlikle ödemdir canım. Çok şükür ben attım ödemi. Dün korkudan fazla bir şey yiyemedim. Bugün cuma günkü kilomu yakaladım. Sen de atarsın bol bol sıvı tüket. Ödem söktürücü çaylar iç canım.
Ooo gözün aydın eskileri yad eder gülersiniz. İnşallah kaçamak olmaz..
Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
Bundan iyisi Şam'da kayısı...kolay gelsin fıstığım.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin hayrını inşallah. Bereketli bir yıl geçirmeni dilerim.
Merhaba tatlım...iyisin di mi? Nerelerdesin kuzum...
Kaybolusunun sebebi demek buymuş. Çok geçmiş olsun hastalarımız artıyor aman serinlige aldanmayin farkında olmadan çarpıyor. Hava da sanki çok mikroplu gibi...herkes hasta .
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.
Basiniz sagolsun Canimamin teşekkür ederim
Ne kıskanacam ya her hafta türk telekom sağolsun internet veriyor evdede wifi var o yüzden kontör bile yükleme yapmıyorumkiz gaipten geldi ne kiskaniyon
Sen banyoya legeni koy bacı ben takımı toplayıp geliyorum çamaşırı yıkamayaafiyet olsun ablam valla tam gaz devam ediyoruz bugun daha az kavga ettik :))) Hic durmuyor ablacim sorma ayaginda ne corap tutuyor ne ayakkabi hasta olacak diye benimde odum kopuyor valla dun kucuk hanim sayesinde antrryi yapamadim ama oturma odamda bitti sukur simdi yatak odasindayim ay bu yazlik kislik meselesi beni cok geriyor isin kotusu camasir makinamda bozuldu dag gibi camasirla kaldim ortada:))) aboww icimi dokmeye ihtiyacim varmis iyiki sormussun ablam :)))
Basiniz sagolsun Canim
Benimde evde Wi-fi var. diğeri nerden ışte o mechulNe kıskanacam ya her hafta türk telekom sağolsun internet veriyor evdede wifi var o yüzden kontör bile yükleme yapmıyorum
Üzümü ye bağını sormaBenimde evde Wi-fi var. diğeri nerden ışte o mechul
Harikasinnnn valla kuzummmm:))))Sen banyoya legeni koy bacı ben takımı toplayıp geliyorum çamaşırı yıkamayadon sutyen onları ayır gerisini yıkarız
teşekkür ederimAilecek başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
teşekkür ederim canım eşimi bekliyorum çıkacağız şimdiafiyet olsun ablam valla tam gaz devam ediyoruz bugun daha az kavga ettik :))) Hic durmuyor ablacim sorma ayaginda ne corap tutuyor ne ayakkabi hasta olacak diye benimde odum kopuyor valla dun kucuk hanim sayesinde antrryi yapamadim ama oturma odamda bitti sukur simdi yatak odasindayim ay bu yazlik kislik meselesi beni cok geriyor isin kotusu camasir makinamda bozuldu dag gibi camasirla kaldim ortada:))) aboww icimi dokmeye ihtiyacim varmis iyiki sormussun ablam :)))
Basiniz sagolsun Canim
Başınız sağolsun canımteşekkür ederim
teşekkür ederim canım eşimi bekliyorum çıkacağız şimdi
Bende izliyorum ve çok seviyorum dr now ' u , kızarken bile kırmıyorkizlar aranızda ağır yaşamları izleyen varmi? dr.now çok tatlı degilmi ya
Hepsi bir araya gelmiş çok geçmiş olsun canım, ıhlamur veya nane limon iç iyi gelirNasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Merak ettim canım ne oldu sonuç , hayırlısı olsun inşallahIş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Sagol ablacim cidden baya zaman kaybi oldu ama durmak yok kaldigim yerden devam edicem:)Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
Hayırlı olsun canım.Tek tek az sonra cevap vereceğim kızlar
Gittim.görüştüm olumlu gecti haber beklicem artık
Simdi yoldayım eve gidiyorum
Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun canım. Allah sabır versin yakınlariniza. Sağlıkla gidin gelin inşallah. Hayat acı tatlı sürprizler barındırıyor her şey bizim için. Allah yardımcın olsun şu süreçte.
Çok geçmiş olsun canımNasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Canım üzüldüm makinana. Servis cagirdiniz mi? Sakın elde yikayim falan deme. Güzelce katla onları bir hurca koy dursun. Evde valizler varsa yazlıkları içine koyup kaldirabilirsin. Baza altlarına da paketleyip koyabilirsin sanırım çok fazla olduğu için canın sıkıldı. Seneye kullanmayı düşünmediklerini giysi kumbaralarina veya köye verebilirsin. Hasta olmayın bunların hepsinin üstesinden gelirsin sen. Bitirdigin her iş mutluluk verecektir sana. İş güç deyip ogunlerini geçiştirme özenle yap. Bir şey yapamasan iki üç yumurta kır tereyağına sevdiğin yeşilliklerle ye...enerji olunca iş daha çabuk biter. Dök içini bitanem rahatla sen. Biz seve seve okuruz bir şey yapamasak da dua ederiz.afiyet olsun ablam valla tam gaz devam ediyoruz bugun daha az kavga ettik :))) Hic durmuyor ablacim sorma ayaginda ne corap tutuyor ne ayakkabi hasta olacak diye benimde odum kopuyor valla dun kucuk hanim sayesinde antrryi yapamadim ama oturma odamda bitti sukur simdi yatak odasindayim ay bu yazlik kislik meselesi beni cok geriyor isin kotusu camasir makinamda bozuldu dag gibi camasirla kaldim ortada:))) aboww icimi dokmeye ihtiyacim varmis iyiki sormussun ablam :)))
Basiniz sagolsun Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?