Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ailecek başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

afiyet olsun ablam valla tam gaz devam ediyoruz bugun daha az kavga ettik :))) Hic durmuyor ablacim sorma ayaginda ne corap tutuyor ne ayakkabi hasta olacak diye benimde odum kopuyor valla dun kucuk hanim sayesinde antrryi yapamadim ama oturma odamda bitti sukur simdi yatak odasindayim ay bu yazlik kislik meselesi beni cok geriyor isin kotusu camasir makinamda bozuldu dag gibi camasirla kaldim ortada:))) aboww icimi dokmeye ihtiyacim varmis iyiki sormussun ablam :)))
amin teşekkür ederim
Basiniz sagolsun Canim

Sen banyoya legeni koy bacı ben takımı toplayıp geliyorum çamaşırı yıkamaya don sutyen onları ayır gerisini yıkarız

Ailecek başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
teşekkür ederim
teşekkür ederim canım eşimi bekliyorum çıkacağız şimdi

kizlar aranızda ağır yaşamları izleyen varmi? dr.now çok tatlı degilmi ya
Bende izliyorum ve çok seviyorum dr now ' u , kızarken bile kırmıyor

Nasilsiniz ben cok kötü hastayim grip oldum zaten regl olucam bugunde onunda halsizligi dün mahvoldum sabah uyandim mide bulantisi bas dönmesi ayakta duramiyordum
Hepsi bir araya gelmiş çok geçmiş olsun canım, ıhlamur veya nane limon iç iyi gelir

Iş görüşsmesine gidiyorum gelince yazarım
Merak ettim canım ne oldu sonuç , hayırlısı olsun inşallah

Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
Sagol ablacim cidden baya zaman kaybi oldu ama durmak yok kaldigim yerden devam edicem:)

Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun canım. Allah sabır versin yakınlariniza. Sağlıkla gidin gelin inşallah. Hayat acı tatlı sürprizler barındırıyor her şey bizim için. Allah yardımcın olsun şu süreçte.

Canım üzüldüm makinana. Servis cagirdiniz mi? Sakın elde yikayim falan deme. Güzelce katla onları bir hurca koy dursun. Evde valizler varsa yazlıkları içine koyup kaldirabilirsin. Baza altlarına da paketleyip koyabilirsin sanırım çok fazla olduğu için canın sıkıldı. Seneye kullanmayı düşünmediklerini giysi kumbaralarina veya köye verebilirsin. Hasta olmayın bunların hepsinin üstesinden gelirsin sen. Bitirdigin her iş mutluluk verecektir sana. İş güç deyip ogunlerini geçiştirme özenle yap. Bir şey yapamasan iki üç yumurta kır tereyağına sevdiğin yeşilliklerle ye...enerji olunca iş daha çabuk biter. Dök içini bitanem rahatla sen. Biz seve seve okuruz bir şey yapamasak da dua ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…