Güzel gecti canım haber beklicem alım oldugunda arayacaklarKaptanım şimdi farkettim hayırlı olsun nasıl geçti görüşme
Gecmis olsun canım ❤
Bacım misafirliğe mi gittin? Çay yanı ikramlıklar gibi duruyor. Neyse yemeği erken kesmen iyi olmuş....24 Eylül
12.00 1 parça beyaz peynir bi kactane patates kızartması 1 zeytin 1 üçgen dilim börek domates salatalik şekersiz çay
14 30 sade türk kahvesi
16 30 1 kase kısır 1 dilim sütlü tatlı 1 küçük biber dolma
1 lt su yatana kadar 2 olur Spor yok
O WC problemi banada gelsin ne olurBebeleri uyuttum ama mutfak ayakta beni bekliyorWCden fırsat bulursam işleri bitirip yatmayi planlıyorum inşallah :)
Sendeki şu rahatlık tan banada ver ne olursunBiz biteriz onlar bitmez o yüzden olduğu kadar :) artk kendimi parcalamiyorum herşeyin mükemmel olması için önemli olan çocuklar ev b.k götürebilir yasanabilmesi kafii misafir geldiğinde oturmaya yer bulsun yeterçocukların suanki halleri geri gelmez ama iş hep var
Gelmesin boş ver
Sağol canım. Ben sen yaparsın diye yaptım yoksa yapasım yoktuGecmis olsun canım ❤
Süpersin valla ben bugun yapabilcem mi bilmiyorum ama yapıcam az kendime geleyim topuklu ayakkabılar mahvetti beni bugün :))
Çok sağol abla. Evde herkes hasta. Benim de boğazlarım acıyorAnkacim Allah şifa versin çocuklarına.
Senin menü benden beter üstelik spor yok ben yarın ev temizliğine gidicem kayın validem taşınıyor evi temizliycez eltim görümcem ben yarında spor sayılır senin daha çok çalışman lazım rakibemAfiyet olsun rakibem sende ufak kaçamaklar yapmışsın neyseki spor yapmışsın ben onuda yapamadim
Geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk herkes hasta dikkat et kendine çocuklara biz bakıyoruz bize kim bakacakÇok sağol abla. Evde herkes hasta. Benim de boğazlarım acıyor
Evetttttev işi gerçekten hiç bitmiyor
hayırlısı olsun insallhGüzel gecti canım haber beklicem alım oldugunda arayacaklar
Geçmiş olsun
O zaman mutlaka yapiyorumSağol canım. Ben sen yaparsın diye yaptım yoksa yapasım yoktu
Hakkında hayırlısı olsun canımm inş Allah bir diyet kaptanına topuklu ayakkabı ceza olmuş sankiGecmis olsun canım ❤
Süpersin valla ben bugun yapabilcem mi bilmiyorum ama yapıcam az kendime geleyim topuklu ayakkabılar mahvetti beni bugün :))
Teşekkür ederim canimEvettttt
hayırlısı olsun insallh
Geçmiş olsun
Çalışmak gibisi yokTeşekkür ederim canim
Sagol canim benim herseyin hayırlısıHakkında hayırlısı olsun canımm inş Allah bir diyet kaptanına topuklu ayakkabı ceza olmuş sanki
Ben hep dinlendigim icin calismak zor gelebilir onuda gorecegiz :))Çalışmak gibisi yok
Bu evin ne işi bitiyor ne yemegi..
Çalışanlar evdedaha çok yoruluyorum
İşe dinlenmeyr gidiyoruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?