Gecmis olsun canım cok sükür birsey olmamıs kimseyeYa ablam arnavutkoyde silivriye yakin onlarda cok kotu hissedilmis deprem :/
Evde esi de yokmus cok korkmus
Evet canim cok sukurGecmis olsun canım cok sükür birsey olmamıs kimseye
Cook kalabalık bir sehir herkes bir birini aramaya calısınca hatlar kesilmistir cok normal,annen üzülmüştür yalnız orda diyeEvet canim cok sukur
Korkmus baya annemde ona cok uzuldu bide sebeke de yokmus yeni aradi da haberimiz oldu
Geçmiş olsun canımZipzip- evt canım ben kartaldayim çok hissettik okullar tatil oldu çocuklar geliyorlar baya urktuk valla Rabbim hepimizi korusun
Iyiyim canım sen nasılsın
Biraz daha iyiyim kizlar bugun ciktim yürüdüm biraz büyük kizimda iyiydi krese biraktim son bahari cok seviyorum dayanamadim attim kndimi disari temiz hava iyi geldi cok sükürHoşgeldin canım sen nasılsın
Gecmis olsun cnm Rabbim korusun belalardanZipzip- evt canım ben kartaldayim çok hissettik okullar tatil oldu çocuklar geliyorlar baya urktuk valla Rabbim hepimizi korusun
Cnm çok çok geçmiş olsunZipzip- evt canım ben kartaldayim çok hissettik okullar tatil oldu çocuklar geliyorlar baya urktuk valla Rabbim hepimizi korusun
Ablanada çok çok geçmiş olsunYa ablam arnavutkoyde silivriye yakin onlarda cok kotu hissedilmis deprem :/
Evde esi de yokmus cok korkmus
Cok gecmis olsun canımKızlar halkalıda baya hissettik.7. Kattayız,fena salladısitenin kafesinde toplandık, herkes çok korkmuş. allah beterinden korusun inşallah herkes iyidir grupta.
Çok teşekkür ederiz cnmCok gecmis olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah bı daha yaşatmasin öyle korkuları inşallah.Çok teşekkür ederiz cnm ❤ Ben 99 ve düzce depremlerini yaşadığım için çok paniklemedim ama çocuk olunca kafam bulandı bir an. Ne aldım, nasıl oğlumu kucakladım bilmiyorum. Şükür ölen vs olmamış.
Cook sükür canım sadece maddi hasar olusmus,Çok teşekkür ederiz cnm ❤ Ben 99 ve düzce depremlerini yaşadığım için çok paniklemedim ama çocuk olunca kafam bulandı bir an. Ne aldım, nasıl oğlumu kucakladım bilmiyorum. Şükür ölen vs olmamış.
Cok fenaydı 99 depremi gibi olucak sandim bian Allahtan eşim evdeydi tek değildim Avcilarda da bi caminin minaresi yıkılmış Allah korusun ama daha büyüğü bekleniyo diyolarKızlar halkalıda baya hissettik.7. Kattayız,fena salladısitenin kafesinde toplandık, herkes çok korkmuş. allah beterinden korusun inşallah herkes iyidir grupta.
Cik teşekkürler inşallah cok korktumKızlar İstanbul'da olan herkese çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarı yaşanmaz, Allah herkesi korusun.
Cook gecmis olsun Allah beterinden korusun canımCok fenaydı 99 depremi gibi olucak sandim bian Allahtan eşim evdeydi tek değildim Avcilarda da bi caminin minaresi yıkılmış Allah korusun ama daha büyüğü bekleniyo diyolar
Amin insallah canımCook gecmis olsun Allah beterinden korusun canım
Çok cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cok merak ettim gerçekten ne oldu diye Allah beterinden korusun❤Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?