Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Allah bı daha yaşatmasin öyle korkuları inşallah.

Cook sükür canım sadece maddi hasar olusmus,
Birebir yasamak daha zor oluyordur birde cocuk olunca o an insan ne yapacağını sasırıyordur canım

Kızlar halkalıda baya hissettik.7. Kattayız,fena salladı sitenin kafesinde toplandık, herkes çok korkmuş. allah beterinden korusun inşallah herkes iyidir grupta.
Cok fenaydı 99 depremi gibi olucak sandim bian Allahtan eşim evdeydi tek değildim Avcilarda da bi caminin minaresi yıkılmış Allah korusun ama daha büyüğü bekleniyo diyolar

Çok cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cok merak ettim gerçekten ne oldu diye Allah beterinden korusun❤

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Biz de derste yakalandik depreme. Başım dönüyor zannettim bir an. Sarsıntı devam edince anladık hemen sınıfları boşalttık. Telefonlar bir yarım saat hiç çekmedi bu herkesi korkuttu tabi herkes colugunu çocuğunu eşini merak ediyor.Gemlik'te büyük panik yaşandı. Allah başka felaketlerden korusun. Çok şükür can kaybı yaşanmamış.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…