Cok gecmis olsun ablacımHepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Biz de derste yakalandik depreme. Başım dönüyor zannettim bir an. Sarsıntı devam edince anladık hemen sınıfları boşalttık. Telefonlar bir yarım saat hiç çekmedi bu herkesi korkuttu tabi herkes colugunu çocuğunu eşini merak ediyor.Gemlik'te büyük panik yaşandı. Allah başka felaketlerden korusun. Çok şükür can kaybı yaşanmamış.
.
Sagol canimAblanada çok çok geçmiş olsun ❤
Amin inşallah cnmÇok geçmiş olsun canım. Allah bı daha yaşatmasin öyle korkuları inşallah.
Sanada çok geçmiş olsun cnmHepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Biz de derste yakalandik depreme. Başım dönüyor zannettim bir an. Sarsıntı devam edince anladık hemen sınıfları boşalttık. Telefonlar bir yarım saat hiç çekmedi bu herkesi korkuttu tabi herkes colugunu çocuğunu eşini merak ediyor.Gemlik'te büyük panik yaşandı. Allah başka felaketlerden korusun. Çok şükür can kaybı yaşanmamış.
.
Çok teşekkür ederim canım keşke haber verebilseydim buraya.Çok cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cok merak ettim gerçekten ne oldu diye Allah beterinden korusun❤
Çok geçmiş olsun. Allah bı daha yaşatmasin.Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Biz de derste yakalandik depreme. Başım dönüyor zannettim bir an. Sarsıntı devam edince anladık hemen sınıfları boşalttık. Telefonlar bir yarım saat hiç çekmedi bu herkesi korkuttu tabi herkes colugunu çocuğunu eşini merak ediyor.Gemlik'te büyük panik yaşandı. Allah başka felaketlerden korusun. Çok şükür can kaybı yaşanmamış.
.
Canım çok teşekkür ederim. Sana da tekrar geçmiş olsun.Bu süreçte iyi bak kendine. Kontrollerini ihmal etme. Tez zamanda sağlığına kavusmani dilerim.Çok teşekkür ederim canım keşke haber verebilseydim buraya.
Teşekkür ederim inşallah en kısa sürede toparlanacagimCanım çok teşekkür ederim. Sana da tekrar geçmiş olsun.Bu süreçte iyi bak kendine. Kontrollerini ihmal etme. Tez zamanda sağlığına kavusmani dilerim.
İyiyiz canım iyi misiniz ailecek?Slm kizlar nasilsiniz
Canım şok oldum tekrar mı ameliyat oldunTeşekkür ederim inşallah en kısa sürede toparlanacagim
Süpersin
Evet canım malesef.Canım şok oldum tekrar mı ameliyat oldun
Kolay gelsin canım gelmişken dinlenseydin dicem ama daha cok yorulmuşsunSüpersin
Benim kayınvalidem geldi baya yoruldum bakalım yapabilecek miyim
Geçen hafta pazartesi böbrek taşı alındı canım ameliyatla, şikayetlerim gecmedi bu hafta tekrar operasyon geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?