Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**6.Takım 641.Etap***

pastel34 (64.8/
birmuhendisanne (60.6/
Batu85(63.4/
Gulumse25 (92.9/
suspushanimcim (69.5/
Negohatun(71.3/
Alvillaa(75.2/
snglmlk(65.0/
yesa1(53.4/
bluegreeneyes(70/
Kmsl Hnd(65/
Elhan(62.3/

6.Takım Ortalaması :

Free liste

Anka(72.5/) 622.etapta kendi isteği ile ayrıldı
Umutdeniz4(87.0///sabit)633.etapta 86.0 ile izne ayrıldı
zeyneppk (69.6)634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
hasbeenandgone (62.45/)Yeni üye
Meyyal Hayyal (70.1/
masumm(72.5)555.etapta 66.5 ile izne ayrıldı
Yonahime (63.7/)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Tesnim1989 (77.1///sabit)
enerji_kusagi (53.5/)638. Etapta 53.9 ile mezun oldu
AZRAM ve YUSUF ENSARIM (83.5) Yeni üye
Ytmz (68.7/)mezun üye
soffty (57/)mezun üye

Ablacım 4akşamdır yapıyorum hiç bişey fark etmedi sadece afedersiniz gaz oluyor WC çıkarmadı beni sabah zeytin yagı limon sıcak su yaptım içtim biraz rahatladım az öncede kefir gittim aldım

Herkese hayırlı akşamlar canlarım istanbuldaki herkese çok geçmiş olsun diliyorum Rabbim birdaha yaşatmasın benim sülalem İstanbul da yaşıyor birde annem teyzem rahatsız yanına gitti oda İstanbul da depremi duyar duymaz elim ayagım birbirine dolandı şebekeler gitti görümcemin telden annemle konuştuktan sonra aklıma ilk @birmuhendisanne geldi diğer kızların İstanbul da olduğunu bilmiyordum tekrar hepinize çok geçmiş olsun

Hayırlı aksamlar canım ❤
Cook gecmis olsun hepimize neyseki kayıp olmadan atlatıldı Allahım bir daha yasatmasın insallah

Benim karın kaslarım acıyor. Belin ağarıyorsa yanlış yapıyor olabilir misin? Bende fıtık var yine de belimde bir baskı hissetmiyorum. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum
Benim bu hafta belimde sıkıntı vardi canim onun etkisi olabilir gecen cumadan beri agri vardi
Bende yanlis yapiyor olabilirim:)))

Kızlar tek tek alintilayamiyorum çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize.
Depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun..
Zor yorucu bir gün geçirdim çocuklar okulda olunca telefonumda netimde gitti netim yeni geldi kızlarımin biri geldi diğeri gelmedi koşa koşa okula nasıl gittim bilmiyorum çocuklarda korkmuş..
Yine artcilar oluyor 3.9 olmuş Rabbim hepimizi korusun deprem çok ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…