Ablacım 4akşamdır yapıyorum hiç bişey fark etmedi sadece afedersiniz gaz oluyor WC çıkarmadı beni sabah zeytin yagı limon sıcak su yaptım içtim biraz rahatladım az öncede kefir gittim aldımKızlar bu akşam kontrolü elden bırakmayalım. Bağırsakları tamamen boşaltıp kalan odemleri de atalım. Size güzel bir tarifim var.
Bir şişe maden suyu
Bir bardak yoğurt
Bir tutam taze nane
Bunları varsa smoothie blenderdan geçirip yatmadan içiyoruz. Kabizliga iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor.
Hayırlı aksamlar canım ❤Herkese hayırlı akşamlar canlarım istanbuldaki herkese çok geçmiş olsun diliyorum Rabbim birdaha yaşatmasın benim sülalem İstanbul da yaşıyor birde annem teyzem rahatsız yanına gitti oda İstanbul da depremi duyar duymaz elim ayagım birbirine dolandı şebekeler gitti görümcemin telden annemle konuştuktan sonra aklıma ilk @birmuhendisanne geldi diğer kızların İstanbul da olduğunu bilmiyordum tekrar hepinize çok geçmiş olsun
Arada cekiyor ama yine gitti canım whatsapp olmasa iletişim kuramayacagız kimseyleİstanbul da olan arkadaşlar hepinize çok grçmiş olsun türk Telekom hatları hala yok
Teşekkür ederim kaptanım
Süpersin canım,Zipzip- plankı yaptım canım. Ama 35 saniyede eşim güldürdü bozdum tekrar başladım 20 saniye daha yaptım
Benim karın kaslarım acıyor. Belin ağarıyorsa yanlış yapıyor olabilir misin? Bende fıtık var yine de belimde bir baskı hissetmiyorum. Yoksa ben mi yanlış yapıyorumSüpersin canım,
Ne zormus 40 saniye durmak zorlanıyorum yaparken belim agrıyor
Benim bu hafta belimde sıkıntı vardi canim onun etkisi olabilir gecen cumadan beri agri vardiBenim karın kaslarım acıyor. Belin ağarıyorsa yanlış yapıyor olabilir misin? Bende fıtık var yine de belimde bir baskı hissetmiyorum. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum
Iyi geceler canım Allah rahatlık versin lnsallah birinci olacagizKızlar yarın büyük gün. Ben yatıyorum allah rahatlık versin. Yarın 6. Takımın tekrardan birinci olduğu gün olsun inşallah
Biraz daha iyiyiz cnmİyiyiz canım iyi misiniz ailecek?
bende yapayim mi sizinle
Olur canim sende katil bizebende yapayim mi sizinle
Yogurt yada ayran icseydin canimKızlar açlıktan uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?