Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçekten cook zor bir durum Allah im hepimizi korusn canim

Valla çok zor bir gün ve devam edşyor. Çok korktuk, allahtan çocuklar ve ben hastaydık okula yollamadım. Fakat düz giriş olmama rağmen çatırtılar bizi bitirfi. Çocukları aldım bahçeden çıkıcam, ellerimin titremesinden kapıyı açamadım. Çocuklar zaten hasta baygınlık geçirdiler. Bie müddet dışarda kaldık , eşim geldi eve girdik. Ama uyku yok. Allah beterinden saklasın

Yaa çıplak ayak dışarı attık kendimizi kaldırıma oturduk bir vurdu alttan zıpladık. Burası istanbul nereye kaçacan heryer bina.
Bende once onu dusundum tamam eve girmesinler de nerede dursunlar bos yer yokki toplanma alanlarinda da sikinti varmis sanirim nerede oldugu bilinmiyormus sayisi yetersizmis galiba

Yaa çıplak ayak dışarı attık kendimizi kaldırıma oturduk bir vurdu alttan zıpladık. Burası istanbul nereye kaçacan heryer bina.
Evet cnm aynen dediğin gibi her yer bina. Bugün tek sevindiğim sitenin bahçesinin olması ve evime yakın yürüyüş yolu oldu. Toplanma alanları ile ilgili haberleri bolca izledim. Ne gidecek yer var, ne de gidilecek imkan. Trafik bile anında kilit olmuş bir tık şanslı hissettim o nedenle...

Çok teşekkür ederiz cnm. Seninde ailene çok çok geçmiş olsun Rabbim afetinden korusun, eski günleri yaşatmasın inşallah...

Kızlar hayırlı Cuma’lar depremsiz, kazasız belasız musmutlu bir gün geçirelim inşallah. Tabii ki yarışmamızda da derecemiz olsun
İlk haber benden
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 61,90
Fark: -%0,8
Geçen haftaki kadar iyi eksim olmasa da akmasa da damlıyor arkadaşlar......

Hayırlı cumalar canım tebrik ederim güzel gidiyorsun

Belli ki uyku bile tutmamış canım. Gece umarım sarsıntısız geçmiştir. Dün haberleri izlerken çok üzüldüm, ne boş alanlar var, ne gidilecek açık yollar ne telefon hatları. Alt yapımız da insan olarak hazirligimiz da yok malesef.

Tebrik ederim canım, kilo azaldıkça da eksiler daha az oluyor haliyle.

Cnm gece 24 gibi gene hissettim, çok daha hafifti tabi...o kadar yorgundum fakat oğlum uyanınca gene uyku tutmadı... hep tetikteydim dün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…