Gerçekten cook zor bir durum Allah im hepimizi korusn canimKızlar tek tek alintilayamiyorum çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize.
Depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun..
Zor yorucu bir gün geçirdim çocuklar okulda olunca telefonumda netimde gitti netim yeni geldi kızlarımin biri geldi diğeri gelmedi koşa koşa okula nasıl gittim bilmiyorum çocuklarda korkmuş..
Yine artcilar oluyor 3.9 olmuş Rabbim hepimizi korusun deprem çok ürkütücü
Ahhh abla benim bile burda uykum kacti tedbirli olmakta fayda var cok zor biliyorum ama bu gece idare edinBahçe kapısı önüne ayakkabı mont çanta hazırladık öyle bekliyoruz.
Bende once onu dusundum tamam eve girmesinler de nerede dursunlar bos yer yokki toplanma alanlarinda da sikinti varmis sanirim nerede oldugu bilinmiyormus sayisi yetersizmis galibaYaa çıplak ayak dışarı attık kendimizi kaldırıma oturduk bir vurdu alttan zıpladık. Burası istanbul nereye kaçacan heryer bina.
Yaa eşimle bekliyoruz çocukları uyuttuk.Ahhh abla benim bile burda uykum kacti tedbirli olmakta fayda var cok zor biliyorum ama bu gece idare edin((
Yer yok hiç yok. Durduğun yer bina.Bende once onu dusundum tamam eve girmesinler de nerede dursunlar bos yer yokki toplanma alanlarinda da sikinti varmis sanirim nerede oldugu bilinmiyormus sayisi yetersizmis galiba
Evet cnm aynen dediğin gibi her yer bina. Bugün tek sevindiğim sitenin bahçesinin olması ve evime yakın yürüyüş yolu oldu. Toplanma alanları ile ilgili haberleri bolca izledim. Ne gidecek yer var, ne de gidilecek imkan. Trafik bile anında kilit olmuşYaa çıplak ayak dışarı attık kendimizi kaldırıma oturduk bir vurdu alttan zıpladık. Burası istanbul nereye kaçacan heryer bina.
Çok teşekkür ederiz cnm. Seninde ailene çok çok geçmiş olsunHerkese hayırlı akşamlar canlarım istanbuldaki herkese çok geçmiş olsun diliyorum Rabbim birdaha yaşatmasın benim sülalem İstanbul da yaşıyor birde annem teyzem rahatsız yanına gitti oda İstanbul da depremi duyar duymaz elim ayagım birbirine dolandı şebekeler gitti görümcemin telden annemle konuştuktan sonra aklıma ilk @birmuhendisanne geldi diğer kızların İstanbul da olduğunu bilmiyordum tekrar hepinize çok geçmiş olsun
Hayırlı cumalar canım tebrik ederim güzel gidiyorsunKızlar hayırlı Cuma’lar depremsiz, kazasız belasız musmutlu bir gün geçirelim inşallah. Tabii ki yarışmamızda da derecemiz olsun
İlk haber benden
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 61,90
Fark: -%0,8
Geçen haftaki kadar iyi eksim olmasa da akmasa da damlıyor arkadaşlar......
Belli ki uyku bile tutmamış canım. Gece umarım sarsıntısız geçmiştir. Dün haberleri izlerken çok üzüldüm, ne boş alanlar var, ne gidilecek açık yollar ne telefon hatları. Alt yapımız da insan olarak hazirligimiz da yok malesef.Evet cnm aynen dediğin gibi her yer bina. Bugün tek sevindiğim sitenin bahçesinin olması ve evime yakın yürüyüş yolu oldu. Toplanma alanları ile ilgili haberleri bolca izledim. Ne gidecek yer var, ne de gidilecek imkan. Trafik bile anında kilit olmuşbir tık şanslı hissettim o nedenle...
Tebrik ederim canım, kilo azaldıkça da eksiler daha az oluyor haliyle.Kızlar hayırlı Cuma’lar depremsiz, kazasız belasız musmutlu bir gün geçirelim inşallah. Tabii ki yarışmamızda da derecemiz olsun
İlk haber benden
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 61,90
Fark: -%0,8
Geçen haftaki kadar iyi eksim olmasa da akmasa da damlıyor arkadaşlar......
Günaydın canım nasılsın ❤Günaydın arkadaşlar
Cnm gece 24 gibi gene hissettim, çok daha hafifti tabi...o kadar yorgundum fakat oğlum uyanınca gene uyku tutmadı... hep tetikteydim dün...Belli ki uyku bile tutmamış canım. Gece umarım sarsıntısız geçmiştir. Dün haberleri izlerken çok üzüldüm, ne boş alanlar var, ne gidilecek açık yollar ne telefon hatları. Alt yapımız da insan olarak hazirligimiz da yok malesef.
Günaydın cnmmmGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?