Günaydın ablacım ❤Günaydın herkese
Benim bildirimim kötünün iyisigeçen mezuniyetimde de bu rakamlarda çok zorlanmıştım. Oysa alırken ne kadar rahat vermeye gelince zorluyor huysuz ihtiyar
Geçen hafta 62.3
Bugün 61.9
Fark 400 gr.
Zipzip-
Hadi bakalım bugünden itibaren menü paylasımına baslıyorsun kac gündür menü yazmadınBen sabit kızlar malesef
Bu hafta kötü geçti Zaten toparlamam lazim
Hadi bakalım bugünden itibaren menü paylasımına baslıyorsun kac gündür menü yazmadın
Canım yeni fark ettim, kilomuz bugün gramı gramina aynı.Kızlar hayırlı Cuma’lar depremsiz, kazasız belasız musmutlu bir gün geçirelim inşallah. Tabii ki yarışmamızda da derecemiz olsun
İlk haber benden
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 61,90
Fark: -%0,8
Geçen haftaki kadar iyi eksim olmasa da akmasa da damlıyor arkadaşlar......
Kesinlikle canım menü ve suya dikkat edersen haftaya güzel eksi gelirAynen Ben buradan kopunca kötü oluyor
Tek tek yediklerini yazmam lazım
SenGünaydın ablacım ❤
Tebrik ederim abla ödemi atıp eksiye gecmissin belki ödem olmasa az daha verirdin ama olsun haftaya daha güzel eksiler gelir ♥
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Miktarı az olsa sıkıntı olmazdı abla bundan sonra yersen cuma ödül olarak ye hafta içi ugrasmazsın en azından :))Sen
Bizim
Her şeyimizsin
Canım kaptanım çok teşekkür ederim.O kadar zorlandim ki bu hafta. Turşu ve çiğköfte mi tövbeler olsun. Minik yesem belki bu kadar olmazdı da neyse kabus bitti. Elifcim inşallah takımca güzel eksiler getiririz.
Tebrik ederim canım güzel eksiKızlar hayırlı Cuma’lar depremsiz, kazasız belasız musmutlu bir gün geçirelim inşallah. Tabii ki yarışmamızda da derecemiz olsun
İlk haber benden
Geçen hafta: 62,45
Bu hafta: 61,90
Fark: -%0,8
Geçen haftaki kadar iyi eksim olmasa da akmasa da damlıyor arkadaşlar......
Tebrik ederim ablaGünaydın herkese
Benim bildirimim kötünün iyisigeçen mezuniyetimde de bu rakamlarda çok zorlanmıştım. Oysa alırken ne kadar rahat vermeye gelince zorluyor huysuz ihtiyar
Geçen hafta 62.3
Bugün 61.9
Fark 400 gr.
Zipzip-
Günaydın canım ❤Günaydın, dün ki hurma detoksu ve detoks suyu sonrası umarım az da olsa eksi görürüm, regl geldi dün artısıyla çünkü.
Elimden geleni yaptım eksi olmazsa üzülürüm.
Aç aç bekliyorum, öğlene kadar dayanabilirim umarım
Artı olmaz diye umuyorumGünaydın canım ❤
Ne yapalım artıda gelse yapacak birsey yok gercek kilon değil zaten Reglin etkisi :)
Cesaret edip tartılamadım dahaBende tartıldım ama biraz daha bekleyip yeniden tartılacağımmemnun kalmadım ilk seferden
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın.Günaydın canım nasılsın ❤
Sürekli artcilar olmuştur canım. Allah herkesi korusun inşallah ve umarım bitmiştir artık.Cnm gece 24 gibi gene hissettim, çok daha hafifti tabi...o kadar yorgundum fakat oğlum uyanınca gene uyku tutmadı... hep tetikteydim dün...
Iyiyim canım sen nasılsın ❤
Afiyet olsun canım
merhaba canım hoş geldinnn nasılsın?
Biraz cevap gec oldu ama iyiyim cok sükür bendeAyyy ben de bugün hep seni düşündüm niyeyse. Ben yatış modundayim canım. Sen napiyosun nasilsin.
Tberik ederim eksi olmak her zaman iyidir.Günaydın herkese
Geçen hafta 62.3
Bugün 61.9
Fark 400 gr.
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?