Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın ablacım ❤
Tebrik ederim abla ödemi atıp eksiye gecmissin belki ödem olmasa az daha verirdin ama olsun haftaya daha güzel eksiler gelir ♥

Canım yeni fark ettim, kilomuz bugün gramı gramina aynı. Tebrik ederim 800 gr iyi sonuç bence.
Bu hafta eşleşelim mi ...bizim için çok güzel motivasyon olur.
Benim yaş 50
Boy 1.60
Çok da ezip geçme bak ayıp olur

Günaydın ablacım ❤
Tebrik ederim abla ödemi atıp eksiye gecmissin belki ödem olmasa az daha verirdin ama olsun haftaya daha güzel eksiler gelir ♥
Sen
Bizim
Her şeyimizsin
Canım kaptanım çok teşekkür ederim. O kadar zorlandim ki bu hafta. Turşu ve çiğköfte mi tövbeler olsun. Minik yesem belki bu kadar olmazdı da neyse kabus bitti. Elifcim inşallah takımca güzel eksiler getiririz.

Günaydın ablacım ❤
Miktarı az olsa sıkıntı olmazdı abla bundan sonra yersen cuma ödül olarak ye hafta içi ugrasmazsın en azından :))
Hadi bakalım diğer bildiirmleri bekliyorum insallah güzel eksiler gelir

Tebrik ederim canım güzel eksi
Tebrik ederim abla

Günaydın, dün ki hurma detoksu ve detoks suyu sonrası umarım az da olsa eksi görürüm, regl geldi dün artısıyla çünkü.
Elimden geleni yaptım eksi olmazsa üzülürüm.
Aç aç bekliyorum, öğlene kadar dayanabilirim umarım

Günaydın canım ❤
Ne yapalım artıda gelse yapacak birsey yok gercek kilon değil zaten Reglin etkisi :)

Cnm gece 24 gibi gene hissettim, çok daha hafifti tabi...o kadar yorgundum fakat oğlum uyanınca gene uyku tutmadı... hep tetikteydim dün...
Sürekli artcilar olmuştur canım. Allah herkesi korusun inşallah ve umarım bitmiştir artık.

Iyiyim canım sen nasılsın ❤

Afiyet olsun canım
merhaba canım hoş geldinnn nasılsın?
Ayyy ben de bugün hep seni düşündüm niyeyse. Ben yatış modundayim canım. Sen napiyosun nasilsin.
Biraz cevap gec oldu ama iyiyim cok sükür bende snglmlk hayirdir canim nerden geldim aklina
Ya giremiyorum bi türlü bu ev hanimligi ne zormus esimin izni bitti o ise basladi ben kpssye basladim. O gidince aksama kadar ders calisiyorum gelmesine yakin yemek yapiyorum derken bi bakiyorum gün bitmis. 24 saat yetmiyo resmen

Tberik ederim eksi olmak her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…