Ben de cumalari ereknden tartilmayi sevmiyorum.Bende tartıldım ama biraz daha bekleyip yeniden tartılacağımmemnun kalmadım ilk seferden
Iyiyim canım bende ❤Günaydın canım iyiyim sen nasılsın.
Ne güzel canım ders calısmaya baslamıssınBiraz cevap gec oldu ama iyiyim cok sükür bende❤ snglmlk hayirdir canim nerden geldim aklina
Ya giremiyorum bi türlü bu ev hanimligi ne zormus esimin izni bitti o ise basladi ben kpssye basladim. O gidince aksama kadar ders calisiyorum gelmesine yakin yemek yapiyorum derken bi bakiyorum gün bitmis. 24 saat yetmiyo resmen
Tebrik ederim canım azda olsa eksi gelmen güzel
Üst üste görmeyince merak ediyorum canım ondan aklıma gelmiştin. Sınava çalışmaya başlamana çok ama çok sevindim.Biraz cevap gec oldu ama iyiyim cok sükür bende❤ snglmlk hayirdir canim nerden geldim aklina
Ya giremiyorum bi türlü bu ev hanimligi ne zormus esimin izni bitti o ise basladi ben kpssye basladim. O gidince aksama kadar ders calisiyorum gelmesine yakin yemek yapiyorum derken bi bakiyorum gün bitmis. 24 saat yetmiyo resmen
Bir şey yemediyse biraz daha bekleyebilirsin canım.
Erken tartılınca mutlaka daha kilolu çıkıyorum cnm ben. O nedenle 10-11 gibi tartılmak daha mantıklıBen de cumalari ereknden tartilmayi sevmiyorum.
Kaptanim biraz gec kaldim hissi olustu ondan dolayi artik esim ise baslayinca bende hemen basliyim dedim konulari bitirip soru deneme cozcek vaktim kalsin istedim. Siz napiyosunuz ortimle basladiniz mi P Prensesimin AnnesiyimIyiyim canım bende ❤
Ne güzel canım ders calısmaya baslamıssın
Bende merak ettim seni de tam giriyorum esim geliyo orda napiyosun ders calis ders diyeÜst üste görmeyince merak ediyorum canım ondan aklıma gelmiştin. Sınava çalışmaya başlamana çok ama çok sevindim.
Seninkini de merakla bekliyorum canımErken tartılınca mutlaka daha kilolu çıkıyorum cnm ben. O nedenle 10-11 gibi tartılmak daha mantıklı ☺
Yok canım daha baslamadım ben bu hafta iş için görüşmeye gittim olursa işe gireceğim :)Kaptanim biraz gec kaldim hissi olustu ondan dolayi artik esim ise baslayinca bende hemen basliyim dedim konulari bitirip soru deneme cozcek vaktim kalsin istedim. Siz napiyosunuz ortimle basl
Tebrik ederim canım süpersinKızlar kilo bildirimini yapayım hemen ☺5li rakamlara düştüm şükürler olsun
Geçen cuma: 60.6 kg
Bu cuma:59.5 kg
Fark:1.1 kg
%: 1.82
Eki Görüntüle 2539970
Canım yüksek lisansını da yapmıştın sen, bence üniversitede kadro işiyle de ilgilen.Kaptanim biraz gec kaldim hissi olustu ondan dolayi artik esim ise baslayinca bende hemen basliyim dedim konulari bitirip soru deneme cozcek vaktim kalsin istedim. Siz napiyosunuz ortimle basladiniz mi P Prensesimin Annesiyim
Bende merak ettim seni de tam giriyorum esim geliyo orda napiyosun ders calis ders diyevicdan yaptiriyo sen nasil oldun iyilestin insallah
Cok sagol canim insallah senin gibi iyi yerlere gelebilirim.. evlenince daha bi anladim kesinlikle bi kadın kendi ayaklari üstünde durmali. nasip olursa cok istiyorum bi isim olsun yillarca ailem destek oldu emekleri bosa gitmesin kendi emegim bosa gitmesin
Yine süpersin canım tebrik ederim. Ben de bı görsem şu 5li rakamları.Kızlar kilo bildirimini yapayım hemen ☺5li rakamlara düştüm şükürler olsun
Eki Görüntüle 2539970
Cnm yakında sende 5li rakamlara düşeceksin. 2 haftadır sağlık sorunları çok hırpaladı seniYine süpersin canım tebrik ederim. Ben de bı görsem şu 5li rakamları.
Tebrikler canım çok iyiKızlar kilo bildirimini yapayım hemen ☺5li rakamlara düştüm şükürler olsun
Eki Görüntüle 2539970
Sağlık daha önemli canım gecmis olsun
Tartıldı canım 300 gram vermisbluegreeneyes sen tartıldın mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?