Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın.
Iyiyim canım bende ❤
Ne güzel canım ders calısmaya baslamıssın

Üst üste görmeyince merak ediyorum canım ondan aklıma gelmiştin. Sınava çalışmaya başlamana çok ama çok sevindim.

Iyiyim canım bende ❤

Ne güzel canım ders calısmaya baslamıssın
Kaptanim biraz gec kaldim hissi olustu ondan dolayi artik esim ise baslayinca bende hemen basliyim dedim konulari bitirip soru deneme cozcek vaktim kalsin istedim. Siz napiyosunuz ortimle basladiniz mi P Prensesimin Annesiyim
Üst üste görmeyince merak ediyorum canım ondan aklıma gelmiştin. Sınava çalışmaya başlamana çok ama çok sevindim.
Bende merak ettim seni de tam giriyorum esim geliyo orda napiyosun ders calis ders diye vicdan yaptiriyo sen nasil oldun iyilestin insallah
Cok sagol canim insallah senin gibi iyi yerlere gelebilirim.. evlenince daha bi anladim kesinlikle bi kadın kendi ayaklari üstünde durmali. nasip olursa cok istiyorum bi isim olsun yillarca ailem destek oldu emekleri bosa gitmesin kendi emegim bosa gitmesin

Kaptanim biraz gec kaldim hissi olustu ondan dolayi artik esim ise baslayinca bende hemen basliyim dedim konulari bitirip soru deneme cozcek vaktim kalsin istedim. Siz napiyosunuz ortimle basl
Yok canım daha baslamadım ben bu hafta iş için görüşmeye gittim olursa işe gireceğim :)
Ama belki kpss de calısırım
Kızlar kilo bildirimini yapayım hemen ☺5li rakamlara düştüm şükürler olsun

Geçen cuma: 60.6 kg
Bu cuma:59.5 kg
Fark:1.1 kg
%: 1.82

Eki Görüntüle 2539970
Tebrik ederim canım süpersin

Canım yüksek lisansını da yapmıştın sen, bence üniversitede kadro işiyle de ilgilen.

Sağlık daha önemli canım gecmis olsun
Haftaya Reglin etkisi gecince daha güzel olacsk bu hafta menü ve sporlarınıda bekliyorum ban yemek yasak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…