Evet kaptanım ban yokSağlık daha önemli canım gecmis olsun
Haftaya Reglin etkisi gecince daha güzel olacsk bu hafta menü ve sporlarınıda bekliyorum ban yemek yasak :))
Şu ana kadar artı gelen olmadı sanırım değil mi cnm?Tartıldı canım 300 gram vermis
Evet canım artı yok iki sabit var sadeceŞu ana kadar artı gelen olmadı sanırım değil mi cnm?
Servis cook iyi olmus canım kısın zor olurdu gidip gelmekEvet kaptanım ban yok
Yazıcam tabi ki
Spor da yapabilirim artık, servisi ayarladım çok şükür
Evet çok şükürServis cook iyi olmus canım kısın zor olurdu gidip gelmek
Bugun baslayayimOlur canim sende katil bize
Cogu takıma baktım durumları bizden iyi gibi canım gecen hafta diğer takımlar kötü olunca bu hafta güzel sonuclar alıyorlarZipzip- 10.takımın kilo bildirimine baktım bazı üyeler güzel kilo vermiş, şimdilik bizden iyi gibi durumları...
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın
Bu hafta spor yapamadım son iki gün yürüdüm
Sizin için dün aç yattım
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.8
-600 şükür diyeyim
Tamam canım basla bizim bugün dinlenme günü :)))Bugun baslayayim
Cook iyi canım ben dün 40 ı zor yaptım :)))Bende başlıyım bugün plank a, 60 sn ye yapabiliyorum.
Antalya'da bir tabela vardı falezlerin yanında. İntihar etmek tehlikeli ve yasaktır diyeSağlık daha önemli canım gecmis olsun
Haftaya Reglin etkisi gecince daha güzel olacsk bu hafta menü ve sporlarınıda bekliyorum ban yemek yasak :))
Geçen yıl yapıyordum, ara ara yine denedim 60 sn yapabiliyorum halaCook iyi canım ben dün 40 ı zor yaptım :)))
Aa o kadar zor degil ki cnm ben eskiden bi program yüklemistim orda hep vardi yapa yapa alistimCook iyi canım ben dün 40 ı zor yaptım :)))
Bakalım bizdeGeçen yıl yapıyordum, ara ara yine denedim 60 sn yapabiliyorum hala
Hiç yapmayınca zor canım :))Aa o kadar zor degil ki cnm ben eskiden bi program yüklemistim orda hep vardi yapa yapa alistim
Bnde ilk yaptigimda cok zorduHiç yapmayınca zor canım :))
Reglin etkisi olabilir canım70.3 le arti geldim bakalim reglden galiba gecen Hafta 69.6 dim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?