- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Şifre hatırlayamama problemi yüzünden uğrayamadım...Biliyorum tam sopalığımama ama ama haftaya artık sabit yazmayacaksınız beni söz veriyorum bilmiyorumkismile:kedi:
merhabalar arkadaşlar...zemuszemusev bana kaldı kendi çapımda özgür takılıyorum eşim 4 günlüğüne yoksempatiksalakcinni
herkese selam..nasılsınız çıtırlar..ben 10 gündür antalyadaydımannem ameliyat oldu onu iyileştirdim geldimkaydirigubbakcemile3 sizler nasılsınız..
Hafta sonu kaçırman hiç ama hiç iyi olmamış..... Bu hafta haftasonunun acısını çıkartman ve iyice diyete motive olman lazım.......
selam sura ......merhabalaaaaar;
bugün çünkü h.sonunun acısını çıkarabildim sanırm.
haklısın magicdarkwish diyetime sadık kalmıydım ancak şu an 29mart p.tesini bekliyorum çünkü diyetisyen randevum o zaman ve şimdi kendime elma diyetinden değiştirdiğim birmenü hazırlamaya çalıştım benim kiloma göre sıkı bir diyetti. h.sonu normal bir diyet yaptım diyebiliriz. ama ben yine de vicdanımı rahatlatmak için bugün elimden geldiğince (okul ve dershane müsade ettiğince)
acısını çıkarmaya çalıştım.
sabah 1 yk. tam tahıllı buğday ve pirinç gevreğini, 1/2 çaybardağı sütle yedim.
saat 11.30 gibi okula gitmeden 1 kase mercimek çorbası 1 dilm tam buğday ekmeği yedim.
saat 15.00 gibi 3 yk yoğurt(1kaşık keten tohumlu) 2 elma yedim
şimdide salata malzemelerimi hazırladım akşama lor peynirli salata yiyeceğim. 1 dilim de kepek emeği
şu ana kadar 2bardak yeşilçay,1bardak made suyu 1.5-2lt su içtim. işte böyle.
merhabalaaaaar;
bugün çünkü h.sonunun acısını çıkarabildim sanırm.
haklısın magicdarkwish diyetime sadık kalmıydım ancak şu an 29mart p.tesini bekliyorum çünkü diyetisyen randevum o zaman ve şimdi kendime elma diyetinden değiştirdiğim birmenü hazırlamaya çalıştım benim kiloma göre sıkı bir diyetti. h.sonu normal bir diyet yaptım diyebiliriz. ama ben yine de vicdanımı rahatlatmak için bugün elimden geldiğince (okul ve dershane müsade ettiğince)
saat 11.30 gibi okula gitmeden 1 kase mercimek çorbası 1 dilm tam buğday ekmeği yedim.
şimdide salata malzemelerimi hazırladım akşama lor peynirli salata yiyeceğim. 1 dilim de kepek emeği
slm kızlar ,aebenim çağırdın geldim:) ama monticilerin nerdeyse tamamı burdaymış yahu.ben niye eksik kalayım dimi?siz nereye ben oraya
selam sura ......
kıslar hepinze yazıyorum düşük kl. diyetler yapıp kendinizi ve metobolizmanızı zor durumlara sokmayın ..... ögünlerinizde düzenli yemeklerinizi yiyin salata ve yogurdunuzu eksik etmeyin.... yavaş olsun sizin olsu inanın bunu herkes söyler ama kimse ciddiye almaz hızlı giden bi okadar hızlı gelir hatta fazlasıyla..
2 AY SONRAKİ KİLONUZU DEYİL, 2 YIL SONRAKİ KİLONUZU DÜŞÜNEREK KİLO VERİN .
bak sinem bu sözünü çerçeveletip duvara asmak gerek ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissuura bende önceden akşamları yemeğimin yanında ekmek yiyordum 1 dilim ama bizim kızların uyarısıyla akşamları menümden ekmeği çıkardım... Sadece öğlen ve sabah ekmek yiyorum.... Bence sende akşamları boşver ekmeği.... Cidden faydası oluyor.... ama kilona göre cidden yediklerin çok az gibi geldi banada ben çok çok kalori hesabı yapmasını bilmem bende doktorumun önerdiği listeye göre besleniyorum hep.... Bizim kızlar görünce menünü onlarda bir bakar ve yorum yaparlar (onlar artık prof...)
Benim diyet boyunca tek yepmadığım şey kaçamaklar oldu, hiç birşeydende geri kalmadım arkadaşlarımla mc donaltsa da gittim ben salata yedim yemeğede çıktık ben ızgaramı yedim, misafirimde geldi (diyet boyunca ilk defa bu hafta sonu) salata ve ızgara yedim misafirler löp löp götürürken... Pasta getirmişlerdi bende tatlı olarak (bencilce düşünerek diyetimi bozmayayım diye) meyve salatası hazırlamıştım pastayla birlikte ondan ikram ettim mesela ama ben sadece meyve salatası yedim... Zaten çevremdeki kişilere diyette olduğumu söyleyince anlayışla karşılıyorlar.... Bence sende misafirlere menü hazırlarken vey dışarda olduğun zamanlarda bu şekilde yemekler tercih etmeye çalış.... opuyorumnanaktan Kaçamak yapmamak çok sıkı diyet yapmaktan daha etkiliymiş bu seferki diyetimde onu anladım.....
bak sinem bu sözünü çerçeveletip duvara asmak gerek ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:lepi:selam sura ......
kıslar hepinze yazıyorum düşük kl. diyetler yapıp kendinizi ve metobolizmanızı zor durumlara sokmayın ..... ögünlerinizde düzenli yemeklerinizi yiyin salata ve yogurdunuzu eksik etmeyin.... yavaş olsun sizin olsu inanın bunu herkes söyler ama kimse ciddiye almaz hızlı giden bi okadar hızlı gelir hatta fazlasıyla..
merhabalaaaaar;
bugün h.sonunun acısını çıkarabildim sanırm.
haklısın magicdarkwish diyetime sadık kalmalıydım ancak şu an 29mart p.tesini bekliyorum çünkü diyetisyen randevum o zaman ve şimdi kendime elma diyetinden değiştirdiğim birmenü hazırlamaya çalıştım benim kiloma göre sıkı bir diyetti. h.sonu normal bir diyet yaptım diyebiliriz. ama ben yine de vicdanımı rahatlatmak için bugün elimden geldiğince (okul ve dershane müsade ettiğince)
herkesi telaşlandırmışım galiba yok bayanlar normal diyet menüm bu değil bütün söylediklerinize de katılıyorum. Bu gün sadece h.sonunu telafi etmeye çalıştm sadece 1günlük böyle hatta o menüye yağsız sütte ekliycem bu gün. Magic ekmek konusunda haklısındır eminim ama anneme de dr.u her ana öğünde en az 1dilim ekmek veriyordu yada türevi bir şey makarna pilav vs. Bende karbonhidratlı bir şey eklemek istiyorum salatayla idare ettiğim zamanlarda. Bakalm p.tesine kadar doğru bildiklerimi,dilara koçağın kitabı yardımıyla sizinde önerilerinizi dikkate alarak götürücem bu diyeti sonrası dr. Hanımın bilgisine kalmış
Önerileriniz için teşekkür ederimolumunekankayizsmile
evet ablacığım aynen ben değilmi . sen 55 kilolara kadar in sonra hoppp en son uyandığında 66,3 kilo olarak gör kendini . evet kızlar kesinlikle düşük kalorili diyetler yapmayın ben bunun acısını çok çektim . taki aebenim ablacığım ve ziligurtinin beni montignag diyetine çekmesine kadar . şimdi aç kalmıyorum ama azar azarda olsa kilolarımı veriyorum ... sağolun kızlarselam sura ......
suuracığım ; normalde doktorumda bana her ana öğünde 1 dilim kepek veya tam tahıllı buğday ekmeği önerdi ama ben takımdan arkadaşlarına uyarısı ve aklıma yatması sebebiyle akşam ekeklerimi çıkardım menümden......opuyorumnanaktan
Bu gün yediklerim;
22/03/2010
SABAH:
1 kase brokoli çorbası
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ÖĞLEN:
Izgara hindi
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
salata
AKŞAM:
4 yemek kaşığı z.yeğlı bakla (süzebildiğim kadar yağlı kısmı süzerek)
2 kaşık light yoğurt
merhabalaraaar, günaydınlaaarr kızlar!opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
nasıl güzel bir hava var dışarıda...zemuszemus yazı özlemişim...
günaydın suura cım...
günaydın ecetin . evet dışarda süper bir hava var . öyle oluncada benim hiç çalışasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?