Merhaba arkadaşlar.Daha önce bu konuyu misafir olarak okuyordum şimdi yazmaya karar verdim.
Eğer uygunsa takıma girmek istiyorum.
41 yaşındayım , ev hanımıyım , 2 çocuk annesiyim , boyum 1.60 , kilom 73.5 ....
vay eddoras gelmiş .....delikafadulden hoş gelmiş .yakında kimsin diye dedektif tutacaktık arkadaşım ..:1hug:kaydirigubbakcemile3takıma girmesemde katılımda bulunmak istiyorum.75kiloyla başladım .2haftada 1.5 kilo verdim.epeydir yazılanları okuyorum.geç oldu ama merhabalar arkadaşlar
sanada güzel bir gün olmuştur, umarım suura ...:1hug:hayırlı sabahlar bayanlar
yada arapların dediği gibi
ışıklı sabahlar, yasemin ,gül kokusuyla dolu günlerkaydirigubbakcemile2
bu sabah erken uyanmanın verdiği avantajla nete girebildim dershaneye gitmeden önce:teytey:
ben her sabah 1 bardak ılıksuyun içine 3-4 limon damlatıyorum bundan önce uyanır uyanmaz alttakileri rahatsız etmeyecek en müsait yerde (mutfakta mesela ) 50 kere zıplıyorum. aklıma bunu foruma yazayım belki istifade eden olur diye geldi. annemin diyetisyeni önermişti annem o diyetisyeninin önerileriyle gerçekten çok iyi kilo vermişti ve hala koruyor.(8sene oldu)
aklımdakini de yapmanın rahatlığıyla dershaneme gidebilirimzemuszemus
yoğun bir gün beni bekliyor:hulya:
hepimize diyetlerimi bozmadığımız , bol hareketli, neşeli, hafiflediğimiz günler dilyorum
evet bugün Ankara süperdi alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhabalaraaar, günaydınlaaarr kızlar!opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
nasıl güzel bir hava var dışarıda...zemuszemus yazı özlemişim...
günaydın suura cım...
Şenizgünaydınnn kızlarrr
BEN İNGİLİZCE BİLMİYORUM ELİFİM .bilmiyorumkismileama herzamanki gibi çok güzel dilekler oldugunu biliyorum ..Şeniz
nerde okuyorsun suura .. bende Ankaradayım hangi semttesin .... yenimi evlisin ....? ne çok soru sordum .herkesi telaşlandırmışım galiba yok bayanlar normal diyet menüm bu değil bütün söylediklerinize de katılıyorum. Bu gün sadece h.sonunu telafi etmeye çalıştm sadece 1günlük böyle hatta o menüye yağsız sütte ekliycem bu gün. Magic ekmek konusunda haklısındır eminim ama anneme de dr.u her ana öğünde en az 1dilim ekmek veriyordu yada türevi bir şey makarna pilav vs. Bende karbonhidratlı bir şey eklemek istiyorum salatayla idare ettiğim zamanlarda. Bakalm p.tesine kadar doğru bildiklerimi,dilara koçağın kitabı yardımıyla sizinde önerilerinizi dikkate alarak götürücem bu diyeti sonrası dr. Hanımın bilgisine kalmış
Önerileriniz için teşekkür ederimolumunekankayizsmile
evet canım.sizleri biraz tanıyıpta yazym istedim.yazıp yazmamakta kararszdm biraz.sizi daha fazla merakta bırakmym dedim.takımda boşyer var canım ama deneme haftasında olan kızlar var sende bize yaz canım . sonuçta en çok paylaşımda bulunan ve kilo vermede azimli olan arkadaşlardan seçeceğiz. sen bize yazmaya ve paylaşmaya devam et ... bizde seni merak ediyorduk açıkçası hep okuyordun ama cevap yazmıyordun .
korkudan geldim bende.merhabalar aebencm.asıl ben sizi izliyorum haftalardır dedktf gibi. xd:kedi:vay eddoras gelmiş .....delikafadulden hoş gelmiş .yakında kimsin diye dedektif tutacaktık arkadaşım ..:1hug:kaydirigubbakcemile3
BEN İNGİLİZCE BİLMİYORUM ELİFİM .bilmiyorumkismileama herzamanki gibi çok güzel dilekler oldugunu biliyorum ..Şeniz
ıYı ETTıN SENı TANIDIGIMIZA SEVıNDıK ....EDDORAS . ASLINDA ABLA DıYıM NEDE OLSA BÜYÜKSÜN SAYGIDA KUSUR ETMEYELıM .. TAKIMDA 2 ABLAM OLDU ..zemuszemusevet canım.sizleri biraz tanıyıpta yazym istedim.yazıp yazmamakta kararszdm biraz.sizi daha fazla merakta bırakmym dedim.
:1ninca:kaydirigubbakcemile3 NASIL BıR DıYET YAPIYORSUN ?korkudan geldim bende.merhabalar aebencm.asıl ben sizi izliyorum haftalardır dedktf gibi. xd:kedi:
sengözlerimebaksanab BAKMAKLA GÖRMEK FARKLIDIR DıYORSUN YANı.a.sŞeniz ELıFıM BEN SENı ÇOK ÖZLÜYORUM GELıYORSUN AMA ESKıSı GıBı DEYıL HATTA MONTı LıNKıNE HıÇ UGRAMIYORSUN .:çok üzgünüm:sana sopa sallamayıda özledim acıkçası .opuyorumnanaktandünyadaki herşeyi istediiğin gibi görebilirsin :
iyi ya da kötü
basit ya da karışık
kolay ya da zor..
nasıl olduğuyla değil nasıl gördüğünle alakalıdır
nasıl görmek istediğinde sana bağlıdır.
keyifli bir gün geçir
hahahaa aynıyız kız :) bende öyleyim :) yeni yaptım kahvaltımı :kedi:
saggol deryam sanada günaydın ......
kıslar monti linkinden sıra gelmedi valla kalkayım.şimdi.....
nurom bizim eddoras gene gelmiş bacım ....hehe ..bak iyce merak ettim kim diye.
kaydirigubbakcemile3nuro şimdi bunun altında kalmaz ..lülülülülülü12:12 de kahvaltı yeni yapılıyorrrrr, hayat sana güzellllllll beeee nuroooom, el insaf yarı mesai oldu bizde o saatte kaydirigubbakcemile2
:roflol:ben baş gecııtım .:roflol: bak öyle böyle EDDORASI ortaya çıkardık .:jeyyar:Abla sendemi nuro gibi müfettiş gecıııııt olma yolundasın :lepi:
sengözlerimebaksanab BAKMAKLA GÖRMEK FARKLIDIR DİYORSUN YANİ.a.sŞeniz ELİFİM BEN SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM GELİYORSUN AMA ESKİSİ GİBİ DEYİL HATTA MONTİ LİNKİNE HİÇ UGRAMIYORSUN .:çok üzgünüm:sana sopa sallamayıda özledim acıkçası .opuyorumnanaktan
takıma girmesemde katılımda bulunmak istiyorum.75kiloyla başladım .2haftada 1.5 kilo verdim.epeydir yazılanları okuyorum.geç oldu ama merhabalar arkadaşlar
:roflol:ben baş gecııtım .:roflol: bak öyle böyle EDDORASI ortaya çıkardık .:jeyyar:
ben bunu işyerimdeki pc'mde masaüstü resmi yaptım
hayatı nasıl görmek istiyosak öyle görürüz
sen salla sopanı aebenim burdayım ben kaydirigubbakcemile3
ya patron beni delirtiyo sabahtan akşama kadar yanımda, arada kaçamak bile yapamıyorum artık
akşamları da genelde kimse olmuyor, mesajlar da birikince toplu alıntılar yapmaya da üşeniyorum açıkçası :kedi:
kilo problemi hiç aklımdan çıkmıyor da ama beni biliyosun işte ucundan köşesinden yakalayamıyorum şu olayı bir türlü :mymeka:
en mantıklı ve en iyi çözüm monti ama bir tarafımı sıkmadan olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?