Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar.Daha önce bu konuyu misafir olarak okuyordum şimdi yazmaya karar verdim.

Eğer uygunsa takıma girmek istiyorum.

41 yaşındayım , ev hanımıyım , 2 çocuk annesiyim , boyum 1.60 , kilom 73.5 ....

Son düzenleme:
takıma girmesemde katılımda bulunmak istiyorum.75kiloyla başladım .2haftada 1.5 kilo verdim.epeydir yazılanları okuyorum.geç oldu ama merhabalar arkadaşlar

takımda boşyer var canım ama deneme haftasında olan kızlar var sende bize yaz canım . sonuçta en çok paylaşımda bulunan ve kilo vermede azimli olan arkadaşlardan seçeceğiz. sen bize yazmaya ve paylaşmaya devam et ... bizde seni merak ediyorduk açıkçası hep okuyordun ama cevap yazmıyordun .

takıma girmesemde katılımda bulunmak istiyorum.75kiloyla başladım .2haftada 1.5 kilo verdim.epeydir yazılanları okuyorum.geç oldu ama merhabalar arkadaşlar
vay eddoras gelmiş .....delikafadulden hoş gelmiş .yakında kimsin diye dedektif tutacaktık arkadaşım ..:1hug:kaydirigubbakcemile3

sanada güzel bir gün olmuştur, umarım suura ...:1hug:

merhabalaraaar, günaydınlaaarr kızlar!opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
nasıl güzel bir hava var dışarıda...zemuszemus yazı özlemişim...

günaydın suura cım...
evet bugün Ankara süperdi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydınnn kızlarrr
Şeniz
BEN İNGİLİZCE BİLMİYORUM ELİFİM .bilmiyorumkismileama herzamanki gibi çok güzel dilekler oldugunu biliyorum ..Şeniz

nerde okuyorsun suura .. bende Ankaradayım hangi semttesin .... yenimi evlisin ....? ne çok soru sordum .

evet canım.sizleri biraz tanıyıpta yazym istedim.yazıp yazmamakta kararszdm biraz.sizi daha fazla merakta bırakmym dedim.

vay eddoras gelmiş .....delikafadulden hoş gelmiş .yakında kimsin diye dedektif tutacaktık arkadaşım ..:1hug:kaydirigubbakcemile3
korkudan geldim bende.merhabalar aebencm.asıl ben sizi izliyorum haftalardır dedktf gibi. xd:kedi:

BEN İNGİLİZCE BİLMİYORUM ELİFİM .bilmiyorumkismileama herzamanki gibi çok güzel dilekler oldugunu biliyorum ..Şeniz

dünyadaki herşeyi istediiğin gibi görebilirsin :

iyi ya da kötü

basit ya da karışık

kolay ya da zor..

nasıl olduğuyla değil nasıl gördüğünle alakalıdır

nasıl görmek istediğinde sana bağlıdır.

keyifli bir gün geçir
opuyorumnanaktan

evet canım.sizleri biraz tanıyıpta yazym istedim.yazıp yazmamakta kararszdm biraz.sizi daha fazla merakta bırakmym dedim.
ıYı ETTıN SENı TANIDIGIMIZA SEVıNDıK ....EDDORAS . ASLINDA ABLA DıYıM NEDE OLSA BÜYÜKSÜN SAYGIDA KUSUR ETMEYELıM .. TAKIMDA 2 ABLAM OLDU ..zemuszemus
korkudan geldim bende.merhabalar aebencm.asıl ben sizi izliyorum haftalardır dedktf gibi. xd:kedi:
:1ninca:kaydirigubbakcemile3 NASIL BıR DıYET YAPIYORSUN ?
sengözlerimebaksanab BAKMAKLA GÖRMEK FARKLIDIR DıYORSUN YANı.a.sŞeniz ELıFıM BEN SENı ÇOK ÖZLÜYORUM GELıYORSUN AMA ESKıSı GıBı DEYıL HATTA MONTı LıNKıNE HıÇ UGRAMIYORSUN .:çok üzgünüm:sana sopa sallamayıda özledim acıkçası .opuyorumnanaktan

gözde fıstıkım nasılsın gene çokmu yogunsun ?

saggol deryam sanada günaydın ......

kıslar monti linkinden sıra gelmedi valla kalkayım.şimdi.....
nurom bizim eddoras gene gelmiş bacım ....hehe ..bak iyce merak ettim kim diye.

Abla sendemi nuro gibi müfettiş gecıııııt olma yolundasın :lepi:

Bu arada ayşegül işe döndü bugün, bende artık kısmetse rutin sakin işime dönüyorum yani artık sizlerleyim yaklaşık 10 gündür süren iş dolayısı ile sessizliğim bu gece itibari ile son bulmaktaaaaaaaaaa. Yetttimmmmmmmm gariiiiiii, dereceyle döneyim bari bu haftada tam olsunnnn kaydirigubbakcemile2

ben bunu işyerimdeki pc'mde masaüstü resmi yaptım

hayatı nasıl görmek istiyosak öyle görürüz

sen salla sopanı aebenim burdayım ben kaydirigubbakcemile3

ya patron beni delirtiyo sabahtan akşama kadar yanımda, arada kaçamak bile yapamıyorum artık

akşamları da genelde kimse olmuyor, mesajlar da birikince toplu alıntılar yapmaya da üşeniyorum açıkçası :kedi:

kilo problemi hiç aklımdan çıkmıyor da ama beni biliyosun işte ucundan köşesinden yakalayamıyorum şu olayı bir türlü :mymeka:

en mantıklı ve en iyi çözüm monti ama bir tarafımı sıkmadan olmuyo işte

Hoşgeldin abla , vallahi ihtilal konusu olacaktı senin gizemin takımda haftalardır konuşuluyor, biz meraklı insanlarız hele nuro ile ben birde aeben ablam öldük meraktan :lepi:

Ama biz özlüyoruz seni elifim :gitme: özledim takılmayı bile , kaymaklı ekmek kadayıfım dön yahu aramıza :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…