Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydin 6.takimin zarif bayanlari.kaydirigubbakcemile2
cumartesi pazar giremedim sorun vardi sitede.dünde kagit islemleri ora bura derken bir türlü girmeye zamanim olmadi.ama sizi coooook özledim.gecmisi okudum ne cok sey kacirmisim.akannehir

tünaydın kıslar ......
hosgeldin ablacim sefalar getirdin.olumunekankayizsmile

niyeki lmaz: kaçamakmı yapıyosun yoksa akannehir

iyi iyi deryacım kilolarımız eşitlenmiş olur

aslinda kacamak yapmiyorum canim olaylar nedeniyle kahvaltiyi öglen yapiyorum aksam yemegi 7 de yiyorum.halsizim.hep uykum var.1 gün spor yapiyorum diger gün yapmayi canim istemiyor.ama günlük yürüyüse cikiyorum.kilo almam bu hafta sabit kalir gibi görünüyor.öyle iste canim.

hahahaa aynıyız kız :) bende öyleyim :) yeni yaptım kahvaltımı :kedi:

Kızlar Çok ıŞım var fazla yazamıycam bugÜn . Sabah malzeme aldıĞım herlerden bırıyle kavga ettım . BÜtÜn Şırketı bır bırıne attım . BÜyÜk patronları orda olsaydı Şıkayet edecektım . Sabah sabah uyuz ettıler benı . Parasını ÖdedeĞım malzemeyı 10 gÜndÜr alamadım varmıya bÖyle bıŞey ....

iyi yapmissin canim.bazen sert olmak gerekiyor is yerinde.kizmasaydin bi 10 gün daha aksatirlardi.bazi kisilerin arkasindan itmen lazim islerini yapsinlar diye.
stres atmissin bosver moralini bozma.olumunekankayizsmile

saggol deryam sanada günaydın ......

kıslar monti linkinden sıra gelmedi valla kalkayım.şimdi.....
nurom bizim eddoras gene gelmiş bacım ....hehe ..bak iyce merak ettim kim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…