Ne yazık ki bugünde gideceğim canımİnşallah bugün işe gitmene gerek kalmaz canım böylece dinlenmiş olursun.
menülere bakıyor kaptanım amaBöyle deyince fazla dikkat çekiyorsun canımölü taklidi yapmak en iyisi.
daha bakmadınız o haldeBende büyük kacamak var sandım :)))
Teşekkür ederim bal ablaaamEtrafimiz hep pozitif insanlarla dolsun hep. Moral kaynağımız gülümseme sebebimizsin.Mali fırsat bulsa da hep gelse keşke. Hele bir de lilim var...gülme krizi garanti olduğu yerde. Canım hani usulen senden iyi olmasın derler ya...aynı öyle. Lilimam şimdi ders çalışıyordur. Yine de kulağını çinlatayim. Tanismiştin sanırsam.
Merhaba canım, 25 Erzurum mu yaş mı ya da anlamsız bi rakam mı ?Evet ablam gelmişti bi kaç kez karşılaştık ama muhabbetimiz olmadı kendisiyle
Özel sektör...beyaz yaka ameleliği yani senin anlayacağın......Amin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.
küçük bir patron şirketinde beyaz yakalıyım. Maaşı gecikmeden alıyorum diye şükredenlerdenim. Böyle küçük şirketlerde fazla mesai olmaz... biri izne çıkınca idare edilir resmî tatillerde ve Cumartesi ek Ücretsiz çalışılır. Ailecek böyle şirketlerde çalışıyoruz. Yine de işsiz değilim çok şükür küçük oğlumun çok masrafı var malum.. bi yandan diyet bi yandanAmin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.
Kacamak olsunda en azından bool olmasın canım kac haftadır emek veriyorsun emeklerine yazık olmasın
TamamdırHakettin sen bunu canım ama yine de dikkat et aşırıya kaçma.
Zayıf olduğun bi resmini buzdolabına as. Kendini görümcenin düğününde 36 beden kıyafetle herkes sana “ aaaa nasıl doğurdun iki tane.” Derken hayal et....Pazar pazar temizlik yapıyorum çocuklar hasta diye evde kaldım, gerçi daha iyiler ama riske atmak istemedim.
Diyet psikojisinden uzaklaşıyorum ben. Biliyordum böyle patlak vereceğimi. Çok acil motive olmam lazım, belirlediğim sürede istediğim hedefe de varamadım hala
Yok kuzum ya şimdi hiç bir düşünce motive etmiyor, acayip bir bıkkınlık geldi. Az kaldı sabır diyorum sadeceZayıf olduğun bi resmini buzdolabına as. Kendini görümcenin düğününde 36 beden kıyafetle herkes sana “ aaaa nasıl doğurdun iki tane.” Derken hayal et....
Neden canım patlak verdi motivasyonunu kaybettin biseymi olduPazar pazar temizlik yapıyorum çocuklar hasta diye evde kaldım, gerçi daha iyiler ama riske atmak istemedim.
Diyet psikojisinden uzaklaşıyorum ben. Biliyordum böyle patlak vereceğimi. Çok acil motive olmam lazım, belirlediğim sürede istediğim hedefe de varamadım hala
Tıkandım sanki, nasıl bir yöntem uygulasam falan bunaldım canım, hızlı gitmiyor, aslında yavaş gitmesi daha iyi ama işte İnsan hemen bitsin istiyor.Neden canım patlak verdi motivasyonunu kaybettin biseymi oldu
Öyle insan bi anda vermek istiyo bende de oluyo bazen biraz klişe olucak ama kiloları 1 ayda 2 ayda almadık birden verelim hedefe odaklan vereceksin inşallah hepimiz vericezTıkandım sanki, nasıl bir yöntem uygulasam falan bunaldım canım, hızlı gitmiyor, aslında yavaş gitmesi daha iyi ama işte İnsan hemen bitsin istiyor.
İnşaallah canımÖyle insan bi anda vermek istiyo bende de oluyo bazen biraz klişe olucak ama kiloları 1 ayda 2 ayda almadık birden verelim hedefe odaklan vereceksin inşallah hepimiz vericez
Yok cnm çok şükür. Oğlum gece ağlayarak uyanıyor, haliyle kaç kere kalkıyorum, 6-7 gibide ayaktayız. Ondan önceki gecede film gecesi yaptık, geç yatmıştımÇocuklu kadının uykuya doymadı pek de mümkün değil zaten canım. Ekstra bı durum yok dimi.
menün güzelmiş afiyet olsun canım burçağın artısı oluyor mu
Ahh kuzum ya gitmeyince kalıyor öyle. Arkadaşımızın oğlu oldu, bugün gideriz yarın gideriz derken 27 sinde doğumgününe çağırıldıkMusmutlu hastalıklardan uzak güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim takım arkadaşlarım.
Çalışan arkadaşlara da kolay gelsin. Kafa rahat oldu mu gerisi önemli değil. Çalışmanın keyfini çıkarın.
Ben bugün Kocaeli'ne bebek görmeye gidiyorum. Yeğenin bir kızı oldu iki aydir gidemedim. Çocuğun dişi çıkmadan yetişeyim bari
Geçmiş olsun kuzumDaha yatıyorum basım cok agrıyor yorulmusum kac gündür :)))
Cnm çok geçmiş olsunDaha yatıyorum basım cok agrıyor yorulmusum kac gündür :)))
Ele bişey yok yarın kontrol tartısı var unutma sen onların tadını biliyorsunSelam kizlar bugün ablamdayım benim için bool kacamakli olucak bayadır kaçamak yapmıyorum beni mazur görün birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?