Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim bal ablaaam sen pozitifsin o yüzden güzel enerjinle pozitifliği çekiyosun , girer girmez gözüm seni arıyor etiket bişey olmasada profiline girip seni bi kolaçan ediyorum iyi ki varsın cankuşum
Evet ablam gelmişti bi kaç kez karşılaştık ama muhabbetimiz olmadı kendisiyle
Merhaba canım, 25 Erzurum mu yaş mı ya da anlamsız bi rakam mı ? hayır Erzurumsa ben de Erzurumdayım da o bakımdan şeetmiştim

Amin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.
Özel sektör...beyaz yaka ameleliği yani senin anlayacağın......
Amin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.
küçük bir patron şirketinde beyaz yakalıyım. Maaşı gecikmeden alıyorum diye şükredenlerdenim. Böyle küçük şirketlerde fazla mesai olmaz... biri izne çıkınca idare edilir resmî tatillerde ve Cumartesi ek Ücretsiz çalışılır. Ailecek böyle şirketlerde çalışıyoruz. Yine de işsiz değilim çok şükür küçük oğlumun çok masrafı var malum.. bi yandan diyet bi yandan Nego un temizlik topipindeyim ev alıp başını gitmesin diye. Eşim akademik kariyer yapıyor mecburen idare ediyoruz bu süreçte. Eve “ekmek” götürmek ( ben ekmek yemesem de) mutlu ediyor beni. ...

Pazar pazar temizlik yapıyorum çocuklar hasta diye evde kaldım, gerçi daha iyiler ama riske atmak istemedim.
Diyet psikojisinden uzaklaşıyorum ben. Biliyordum böyle patlak vereceğimi. Çok acil motive olmam lazım, belirlediğim sürede istediğim hedefe de varamadım hala

Zayıf olduğun bi resmini buzdolabına as. Kendini görümcenin düğününde 36 beden kıyafetle herkes sana “ aaaa nasıl doğurdun iki tane.” Derken hayal et....

Zayıf olduğun bi resmini buzdolabına as. Kendini görümcenin düğününde 36 beden kıyafetle herkes sana “ aaaa nasıl doğurdun iki tane.” Derken hayal et....
Yok kuzum ya şimdi hiç bir düşünce motive etmiyor, acayip bir bıkkınlık geldi. Az kaldı sabır diyorum sadece

Neden canım patlak verdi motivasyonunu kaybettin biseymi oldu

Tıkandım sanki, nasıl bir yöntem uygulasam falan bunaldım canım, hızlı gitmiyor, aslında yavaş gitmesi daha iyi ama işte İnsan hemen bitsin istiyor.
Öyle insan bi anda vermek istiyo bende de oluyo bazen biraz klişe olucak ama kiloları 1 ayda 2 ayda almadık birden verelim hedefe odaklan vereceksin inşallah hepimiz vericez

Ahh kuzum ya gitmeyince kalıyor öyle. Arkadaşımızın oğlu oldu, bugün gideriz yarın gideriz derken 27 sinde doğumgününe çağırıldık artık hem altınını hemde doğumgünü hediyesini birlikte vericez çook ayıp olacak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…