Yemek hazırlıyorum halamlar boya yapıyolar yemeğe davet ettim arada yanlarına gidiyorum asansör yok anam aglıyo dedim yemeğe bize gelin ben merdivenleri dilim dışarda çıkıyorum buraya getirmim siz gelinIyi canım oturuyorum eşim oğlanlarla gezmeye gitti bende kızımla ablama geldim sen ne yapiyosun
O artı bugün bendede var neden acaba ?Cnm burçağın artısı derken kiloya etkisini mi sordun? 5 tanesi 250 kalori civarı. Ben regl olmak üzereyim, 59.1 geldim bu sabah. 58.3 idim cuma günü
Aaa sendemi dadaşsın evet erzurum neresindesin merak ettim şimdi kendime arkidiş buldum yaşşasınnnnTeşekkür ederim bal ablaaamsen pozitifsin o yüzden güzel enerjinle pozitifliği çekiyosun , girer girmez gözüm seni arıyor etiket bişey olmasada profiline girip seni bi kolaçan ediyorum iyi ki varsın cankuşum
Merhaba canım, 25 Erzurum mu yaş mı ya da anlamsız bi rakam mı ?hayır Erzurumsa ben de Erzurumdayım da o bakımdan şeetmiştim
Öyle bi yöntem varsa bizede söyle hemen gelmediki hemen gitsin canımcım vaz geçmek yok öyle hemenTıkandım sanki, nasıl bir yöntem uygulasam falan bunaldım canım, hızlı gitmiyor, aslında yavaş gitmesi daha iyi ama işte İnsan hemen bitsin istiyor.
Öyle bir yöntem olmadığını zaten biliyorumÖyle bi yöntem varsa bizede söyle hemen gelmediki hemen gitsin canımcım vaz geçmek yok öyle hemen
Canım çocuklar hasta ya eve tıkılıp kaldım, cuma çıktım bir ara pişman oldum, küçük eve gelince öksürük krizine girdi.Nego sonbahar depresyonu da olabilir ben toplantıyagidip dönerken duraklar vs 48 dakika yürümüşüm..... güneşi görmek çok iyi geliyor tavsiye ederim. Durakta bekliyorum eşim gelip alacak yemek yicem sonunda
TemizlikleHafta sonunuz nasıl geçiyor şekerler ❤
Yok ben dadaş değilim eşim dadaşAaa sendemi dadaşsın evet erzurum neresindesin merak ettim şimdi kendime arkidiş buldum yaşşasınnnn
Bende dadaş geliniyim eşim erzurumlu ben şükrüpaşadayım eşimin teyzesi dadaşkentte uzagız ama olsun hemşerimmmYok ben dadaş değilim eşim dadaşdadaşkentteyim canım sen nerdesin, merkez mi ilçe mi?
Yaa bukadar tesadüf olur benim de eşimin teyzesi şükrüpaşadaBende dadaş geliniyim eşim erzurumlu ben şükrüpaşadayım eşimin teyzesi dadaşkentte uzagız ama olsun hemşerimmm
Cnm ödem oluyor regl öncesi. Ondan sanırım artıdayız.O artı bugün bendede var neden acaba ?
Tamam canım bugün yazayımZipzip- özel mesajda ki sorunu kazene ya da curly e iletebilirsin canım
Sağol canım ❤Geçmiş olsun kuzum
Sagol canim ❤Cnm çok geçmiş olsun
Yine calısıyorumHafta sonunuz nasıl geçiyor şekerler ❤
Hosgeldin canım nasılsın ❤Yok ben dadaş değilim eşim dadaşdadaşkentteyim canım sen nerdesin, merkez mi ilçe mi?
Kolay gelsin canımYemek hazırlıyorum halamlar boya yapıyolar yemeğe davet ettim arada yanlarına gidiyorum asansör yok anam aglıyo dedim yemeğe bize gelin ben merdivenleri dilim dışarda çıkıyorum buraya getirmim siz gelin
Yani kalorili mi demek istedim canım şekerli bişeler istediğinde çayla beraber 1 2 tane yiyebilirim o zaman yulaflı nasılCnm burçağın artısı derken kiloya etkisini mi sordun? 5 tanesi 250 kalori civarı. Ben regl olmak üzereyim, 59.1 geldim bu sabah. 58.3 idim cuma günü
Yok bizim teyze çocukları bekarYaa bukadar tesadüf olur benim de eşimin teyzesi şükrüpaşadabiz kuzenlerle evli olmayalım
Cnm yulaflı diye aldanma derim, tadı çok güzel ama 1 paket 500 kalori. Onun yerine müsli veya meyva falan yemek daha mantıklı bana göre. Ben nefsime engel olamadım o zaman. Normalde yemiyorumYani kalorili mi demek istedim canım şekerli bişeler istediğinde çayla beraber 1 2 tane yiyebilirim o zaman yulaflı nasıl
Allah kolaylık versin canım, ne acı maaşım gecikmeden alıyorum diye şükretmek, diğer haklarını alamamak, çekip gidememek. Öğrenciyken çok çalıştım öyle işlerde, mezun olunca çok şükür eğitim aldığım alanda akademisyen oldum. Emeği boşa cikmayanlardanim ama nice arkadaşım var bulduğu ekmeğe şükreden. Sanırım eşin şu an çalışmıyor okul dolayısıyla. Küçük oğlun otizmliydi değil mi ondan çok masrafı var dedin.Özel sektör...beyaz yaka ameleliği yani senin anlayacağın......
küçük bir patron şirketinde beyaz yakalıyım. Maaşı gecikmeden alıyorum diye şükredenlerdenim. Böyle küçük şirketlerde fazla mesai olmaz... biri izne çıkınca idare edilir resmî tatillerde ve Cumartesi ek Ücretsiz çalışılır. Ailecek böyle şirketlerde çalışıyoruz. Yine de işsiz değilim çok şükür küçük oğlumun çok masrafı var malum.. bi yandan diyet bi yandanNego un temizlik topipindeyim ev alıp başını gitmesin diye. Eşim akademik kariyer yapıyor mecburen idare ediyoruz bu süreçte. Eve “ekmek” götürmek ( ben ekmek yemesem de) mutlu ediyor beni. ...
Hepimizin bir motivasyon bulması lazım canım. Kendi adıma ben de çok koptum, özellikle de spor yapmadığım için. Diyetisyen desteği alıyor musun şu an.Pazar pazar temizlik yapıyorum çocuklar hasta diye evde kaldım, gerçi daha iyiler ama riske atmak istemedim.
Diyet psikojisinden uzaklaşıyorum ben. Biliyordum böyle patlak vereceğimi. Çok acil motive olmam lazım, belirlediğim sürede istediğim hedefe de varamadım hala
Oğlun hala emmeye devam ediyor mu canim. Ben o dönemlerde çok zorlanmaya başlamıştım. Ya da ağlamasının bildiğiniz bir sebebi var mı.Yok cnm çok şükür. Oğlum gece ağlayarak uyanıyor, haliyle kaç kere kalkıyorum, 6-7 gibide ayaktayız. Ondan önceki gecede film gecesi yaptık, geç yatmıştımsızdım sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?