amin canım bizimde var ama fırsat olmuyorMusmutlu hastalıklardan uzak güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim takım arkadaşlarım.
Çalışan arkadaşlara da kolay gelsin. Kafa rahat oldu mu gerisi önemli değil. Çalışmanın keyfini çıkarın.
Ben bugün Kocaeli'ne bebek görmeye gidiyorum. Yeğenin bir kızı oldu iki aydir gidemedim. Çocuğun dişi çıkmadan yetişeyim bari
Yok canım şükür iyi. Ben 7 olmadan öksürük kriziyle uyandım sonra da uyuyamadım. Ben de hasta değilim gıcık gibi bişey canım.Günaydın canım. Hayırdır neden uyumadın. Kuzu hasta değildir inşallah.
Kendime gelemedim uyku modundayım sonra menülere bakacagım da cuma günü kacamak için izin veriyoruz cumartesi olmadı canım hem de listedesin hadi bakalım güzel.menüler bekliyorum artıkAyy sopa geldi mi ne bakmayın boşverin
Evet liste sorumluluğumdan yemiyorum menüdeki beyaz ekmeği ekmek alamadım burdada yoktu o yüzden yemek durumunda kaldım akşam cips uzatıyolar bana 1 paket vermişler önüme yemedim oğluma verdim kilo mu alayım geri ben vermek için neler yapıyorum buradaKendime gelemedim uyku modundayım sonra menülere bakacagım da cuma günü kacamak için izin veriyoruz cumartesi olmadı canım hem de listedesin hadi bakalım güzel.menüler bekliyorum artık
Çocuklu kadının uykuya doymadı pek de mümkün değil zaten canım. Ekstra bı durum yok dimi.Cnm günaydın, bende çoook yorgun ve uykusuzum. Akşam koltukta sızıp kalmışım
Amin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.Günaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin
Böyle deyince fazla dikkat çekiyorsun canımGünaydın kaptanım siz bnm dünki menümü görmeyin hiç☻
Bende büyük kacamak var sandım :)))Evet liste sorumluluğumdan yemiyorum menüdeki beyaz ekmeği ekmek alamadım burdada yoktu o yüzden yemek durumunda kaldım akşam cips uzatıyolar bana 1 paket vermişler önüme yemedim oğluma verdim kilo mu alayım geri ben vermek için neler yapıyorum burada
Böyle deyince fazla dikkat çekiyorsun canımölü taklidi yapmak en iyisi.
Daha yatıyorum basım cok agrıyor yorulmusum kac gündür :)))Nörüyonuz kızlarrr bakım
Iyi canım oturuyorum eşim oğlanlarla gezmeye gitti bende kızımla ablama geldim sen ne yapiyosunNörüyonuz kızlarrr bakım
Kacamak olsunda en azından bool olmasın canım kac haftadır emek veriyorsun emeklerine yazık olmasınSelam kizlar bugün ablamdayım benim için bool kacamakli olucak bayadır kaçamak yapmıyorum beni mazur görün birazcık
Öğle uykusuna yatmistim biraz canım. Sen napiyosunNörüyonuz kızlarrr bakım
İnşallah bugün işe gitmene gerek kalmaz canım böylece dinlenmiş olursun.Daha yatıyorum basım cok agrıyor yorulmusum kac gündür :)))
Hakettin sen bunu canım ama yine de dikkat et aşırıya kaçma.Selam kizlar bugün ablamdayım benim için bool kacamakli olucak bayadır kaçamak yapmıyorum beni mazur görün birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?