Neyse artık olan olmuş, doğumgününde telafi etmiş olursunuz.Cnm çocuğu olan arkadaşlarımızın biri gümrük memuru, diğeri vatman. Haliyle vardiyalı çalışıyorlar. Birde bizim arkadaş grubu kalabalık, topluca gidelim diye düşününce denk getiremedik bir türlü
İşte gereken motivasyon gelmis canım. Şimdi ona gösterme zamanı. Burda daha önce bir arkadaş da yaşamıştı aynısını, maşallah 57 kilo ile aramızdan ayrıldı, lafı söyleyen kişiyi de pişman etmişti böylece. Aynısını yapma sırası sende.Benim de kesildi sanırım. Reglim gecikince oluyordu galiba. Regl oldum rahatladım. Bu hafta daha iyi olurum gibi geliyor. Eşime doğum günüme 70 lerde girmek istemiyorum sence 4 kilo verip 69 olabilir miyim dedim. Kilo alma yeter bence çok yüksekten uçuyorsun dedi. Ona bu lafı yedirmem lazım
Tamam 1833372929193737 kez diyete başlamış marttan beri 70 in altına düşememiş olabilirim ama bu benimle dalga geçme hakkını vermiyor kimseye dimi
Seninki de ayıp etmiş valla. Neyse ki o da cevabını almış ezber ediyordurCnm bu kocaları böyle konularda çokta takmamak lazım. Benimkide kilo vereceğini biliyordum, 3-5 kilo verir demiştim diyorbirde kalçam belli olmasın diye bana 44 beden pantolon almışlığı var, resmen toton büyük demenin başka yolu! ( hayatımda 44 beden hiç giymedim bu arada) Zayıflamış şekilde 60 yaşındaki teyzeme verdim pantolonu
Canım daha önce gitmiştim o liste var elimde ama bu cuma gitmeyi düşünüyorum açıkcası.Hepimizin bir motivasyon bulması lazım canım. Kendi adıma ben de çok koptum, özellikle de spor yapmadığım için. Diyetisyen desteği alıyor musun şu an.
Abla d vitamini benimde düşük 17ye çıkmıştı, 3 ampul içtim bugün 4.yü içicem. Beni çol etkiliyor, demir de düşük onun için de gidicem yine.Mehteran gibiyim bitanem ben de ya... Hiç böyle olmamıstı . İki aydır kivraniyorum resmen. Asilmayi bırakmadım ama... Vicdanen rahatım en azından. Tek pişmanliğim listeye girmeseydim diye düşünüyorum. Arkadaşlar ne güzel veriyor artı gelirsem emeklerini heba ederim diye çok üzülüyorum.
D vitamini takviyesine başladım geçen olcumlerimde düşük çıkmıştı. İlacimi düzenli kullanmamıştım. Bı de sporumu artiracağim. Evde eliptik bisiklet var yatıyor bı uyandirayim onu. Menülerimde sıkıntı yok bence kaçamak yok , sebze protein kaynaklı çoğu...Ah negom bin ah işittin senin derdin sana yeter ama yalnız değilsin kuzum.Yavas gitsin artık napalim...
amin inşallah cnm ❤Anladım canım, büyüme ataklarının olduğu dönemler de zor geçebiliyor bazen. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz.
Kız nereye gidiyosun, kaç gündür pek yoksun zatenGünaydın hayırlı sabahlar der kaçarımm
Günaydın canım, yeniden gitmen iyi olacaktır hem yeni başlangıç için hem de düzenin degistiyse daha uygun bir liste vermesi için.Canım daha önce gitmiştim o liste var elimde ama bu cuma gitmeyi düşünüyorum açıkcası.
Abla d vitamini benimde düşük 17ye çıkmıştı, 3 ampul içtim bugün 4.yü içicem. Beni çol etkiliyor, demir de düşük onun için de gidicem yine.
Aynen listeden dolayı gerildim huzursuz oldum bende.
Cnm maaşların düşükten gösterilmesine emeklilik nedeni ile üzüldüm açıkçası. Aynısı babamın başına geldi ve çok düşükten emekli olduCanım küçük firmalarda maaşlar düşük gösterilir kalanı elden ödenir, vergi dilimleri bizi pek etkilemiyor, ama senin eşin devlette çalışıyor di mi? Onları etkiler.... neyse ki okula giden filan çocuğunuz yok, eviniz küçük. Eşin Dr da olsa herşey ateş pahası.....
Yüksek enerjini burdan hissettim, hadi bakalım ben de bugün baslayabilirim inşallah.Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Dün düşündüm taşındım, menü olarak da düzensiz beslendim. Midem kendi cezamı verdi bana zaten.
Bugün itibariyle hedefe tekrar kilitlendim. Pes etmek yok
+1 geldim bu arada, çok erken tartıldım tabi yarısını çıkın.
Canım daha önce gitmiştim o liste var elimde ama bu cuma gitmeyi düşünüyorum açıkcası.
Abla d vitamini benimde düşük 17ye çıkmıştı, 3 ampul içtim bugün 4.yü içicem. Beni çol etkiliyor, demir de düşük onun için de gidicem yine.
Aynen listeden dolayı gerildim huzursuz oldum bende.
Günaydın negom. Aldığın kararın arkasındayım. Senin adına çok sevindim. Pes etmek yok. Moralin hep zirvelerde olsun tatlım. İstedigimiz bize lazım olan da tam bu.... Başaracağız inan ki...her şey bizde başlayıp bitiyor.Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Dün düşündüm taşındım, menü olarak da düzensiz beslendim. Midem kendi cezamı verdi bana zaten.
Bugün itibariyle hedefe tekrar kilitlendim. Pes etmek yok
+1 geldim bu arada, çok erken tartıldım tabi yarısını çıkın.
Beraber başlamış olalım mıYüksek enerjini burdan hissettim, hadi bakalım ben de bugün baslayabilirim inşallah.
Günaydın negom. Aldığın kararın arkasındayım. Senin adına çok sevindim. Pes etmek yok. Moralin hep zirvelerde olsun tatlım. İstedigimiz bize lazım olan da tam bu.... Başaracağız inan ki...her şey bizde başlayıp bitiyor.
Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsunBeraber başlamış olalım mı
Regl olunca rahatlayacaksın canım, cumaya da gerçek kilonu görürsün.Kızlar güncel kilom 59.1 kg. Regl başlar gibi oldu ve şimdi gelmiyor...
Erzurumluların dedigi gibi hestehaniyeKız nereye gidiyosun, kaç gündür pek yoksun zaten
Ayy kuzum unuttum ben, tuğçenin ultrasonu vardıErzurumluların dedigi gibi hestehaniye
Sağol teyzesi evet bana çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?