Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neyse artık olan olmuş, doğumgününde telafi etmiş olursunuz.

İşte gereken motivasyon gelmis canım. Şimdi ona gösterme zamanı. Burda daha önce bir arkadaş da yaşamıştı aynısını, maşallah 57 kilo ile aramızdan ayrıldı, lafı söyleyen kişiyi de pişman etmişti böylece. Aynısını yapma sırası sende.

Seninki de ayıp etmiş valla. Neyse ki o da cevabını almış ezber ediyordur

Hepimizin bir motivasyon bulması lazım canım. Kendi adıma ben de çok koptum, özellikle de spor yapmadığım için. Diyetisyen desteği alıyor musun şu an.
Canım daha önce gitmiştim o liste var elimde ama bu cuma gitmeyi düşünüyorum açıkcası.
Abla d vitamini benimde düşük 17ye çıkmıştı, 3 ampul içtim bugün 4.yü içicem. Beni çol etkiliyor, demir de düşük onun için de gidicem yine.
Aynen listeden dolayı gerildim huzursuz oldum bende.

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Dün düşündüm taşındım, menü olarak da düzensiz beslendim. Midem kendi cezamı verdi bana zaten.
Bugün itibariyle hedefe tekrar kilitlendim. Pes etmek yok
+1 geldim bu arada, çok erken tartıldım tabi yarısını çıkın.

Günaydın canım, yeniden gitmen iyi olacaktır hem yeni başlangıç için hem de düzenin degistiyse daha uygun bir liste vermesi için.

Cnm maaşların düşükten gösterilmesine emeklilik nedeni ile üzüldüm açıkçası. Aynısı babamın başına geldi ve çok düşükten emekli oldu biz çocuk küçük olduğu için ve eşimde nispeten iyi kazandığı için şimdilik sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Birde eşim ve ben işçi ailelerin çocuklarıyız, yokluğuda bildiğimizden gereksiz saçma sapan lükslerimiz yok, harcamalarımıza oldukça dikkat ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Yüksek enerjini burdan hissettim, hadi bakalım ben de bugün baslayabilirim inşallah.

Günaydın negom. Aldığın kararın arkasındayım. Senin adına çok sevindim. Pes etmek yok. Moralin hep zirvelerde olsun tatlım. İstedigimiz bize lazım olan da tam bu.... Başaracağız inan ki...her şey bizde başlayıp bitiyor.

Yüksek enerjini burdan hissettim, hadi bakalım ben de bugün baslayabilirim inşallah.
Beraber başlamış olalım mı

Beraber başlamış olalım mı

Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…