Amin kuzum önemli degil ultrason çekildik sıra bekliyoruz doktora gösterelimAyy kuzum unuttum ben, tuğçenin ultrasonu vardıhayırlı haberler alın inşallah.
Bizide haberdar et cnm, sonuçlar iyi çıkacak inşallahAmin kuzum önemli degil ultrason çekildik sıra bekliyoruz doktora gösterelim
Günaydın cnm, bende aynı durumdayımGünaydın
Adetime nazar değdi, adet olamıyorum. Bi yandan hastayım, belki de o etkiledi. Tartı kötü yani
cuma 64,2
Bugün 64,9
Stressiz bir muayene geçirsin kuzucuk inşallah. Hestehaneyi bir şenlendir de gel bakim...Erzurumluların dedigi gibi hestehaniye
Cnm sorun kalmamasına çok sevindimOlalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun
Bu regl meselesi benim de çok canımı sıkmaya başladı. Sanki olunca her şey düzelecek gibi umudumu ona bağladım. Canım sen de hayırlısıyla bir sökül bakalım. Ağrısız bir şekilde atlat...Günaydın cnm, bende aynı durumdayımbaşlar gibi oldu, gelmiyor ve 800 gr artıdayım...
Günaydın
Adetime nazar değdi, adet olamıyorum. Bi yandan hastayım, belki de o etkiledi. Tartı kötü yani
cuma 64,2
Bugün 64,9
İkiniz de regl yüzünden böylesiniz, geçecek mutlaka.Günaydın cnm, bende aynı durumdayımbaşlar gibi oldu, gelmiyor ve 800 gr artıdayım...
Çok teşekkür ederim canım çok sağol, yürürken hala ağrı yapıyor biraz ama kontrollerde sorun gözükmüyor çok şükür.Cnm sorun kalmamasına çok sevindim ❤ Çok geçmiş olsun, bir daha göstermesin rabbim...
Tm kuzumBizide haberdar et cnm, sonuçlar iyi çıkacak inşallah ❤
Pek şenlendiremedim wc de kadının birine dalacaktım az kalsınStressiz bir muayene geçirsin kuzucuk inşallah. Hestehaneyi bir şenlendir de gel bakim...
Bende bende +600İkiniz de regl yüzünden böylesiniz, geçecek mutlaka.
günaydın cnm ❤❤❤günaydınnn
Hayırdır eltim, ne yaptı kendini bilmez o kadın. Geleyim hemen desteğe.Pek şenlendiremedim wc de kadının birine dalacaktım az kalsın
sağol canım çok şükür atlattık galiba. Akşam bi de spor deniycem bakalım, inşallah sorun yaşamayacağım onda da.sonngulen elticim gözün aydın çok sevindim senin adına kontrolün iyi geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?