Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oğlun hala emmeye devam ediyor mu canim. Ben o dönemlerde çok zorlanmaya başlamıştım. Ya da ağlamasının bildiğiniz bir sebebi var mı.
Cnm benim oğlum hiç emmedi, 3 ay göğüs pompası ile idare ettik ama sütüm yok denecek kadar az olduğundan tamamen mamaya döndük. Sanırım uyku terörü denilen bir durumu yaşıyoruz uzun bir zamandır. Büyüdükçe azalıyormuş.

Cnm çok geçmiş olsun, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Ayy yerim kuzuyu ya, maşallah sübhanallah... Rabbim nazarlardan korusun ❤ Bu arada eşimin yeğeni var 8 yaşında reyyan, tuğçeyle gözlüklerine kadar pek benzeşiyorlar
Tşk ederiz teyzesi tuğçe kan bağı olmadığı halde eşimin abisinin kızının kopyası gören çift yumurta ikizimi diyolar demekki tuğçeden çok var

Tatlı krizim kesildi cnm, sıkıntı yaşamam diye umuyorum
Benim de kesildi sanırım. Reglim gecikince oluyordu galiba. Regl oldum rahatladım. Bu hafta daha iyi olurum gibi geliyor. Eşime doğum günüme 70 lerde girmek istemiyorum sence 4 kilo verip 69 olabilir miyim dedim. Kilo alma yeter bence çok yüksekten uçuyorsun dedi. Ona bu lafı yedirmem lazım
Tamam 1833372929193737 kez diyete başlamış marttan beri 70 in altına düşememiş olabilirim ama bu benimle dalga geçme hakkını vermiyor kimseye dimi

Dogum gününe nerdeyse 1 ay var canım 69 u göreceksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…