Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm bu kocaları böyle konularda çokta takmamak lazım. Benimkide kilo vereceğini biliyordum, 3-5 kilo verir demiştim diyor birde kalçam belli olmasın diye bana 44 beden pantolon almışlığı var, resmen toton büyük demenin başka yolu! ( hayatımda 44 beden hiç giymedim bu arada) Zayıflamış şekilde 60 yaşındaki teyzeme verdim pantolonu

Evet canım. Senin durumuna da çok sevindim. Birileri mutlu olsun şu ülkede...

Evet canım. Senin durumuna da çok sevindim. Birileri mutlu olsun şu ülkede...
Cnm ne kadar mutlu oluruz bilmem ama bugün tvde vergi dilimleri ile ilgili değişiklik haberlerine denk geldim. Vergiler artıyor, elimize geçen para azalacak sanırım.

Dogum gününe nerdeyse 1 ay var canım 69 u göreceksin inanıyorum
İnşallah canım yaa.

Ben Mart gibi 46 bedendim şimdi 42 giyiyorum çok şükür. Kilom martla aynı ama baya toparladı vücudum kendini. Aralıkta 63 tüm çok kilo aldım ya

Cnm ne kadar mutlu oluruz bilmem ama bugün tvde vergi dilimleri ile ilgili değişiklik haberlerine denk geldim. Vergiler artıyor, elimize geçen para azalacak sanırım.
Canım küçük firmalarda maaşlar düşük gösterilir kalanı elden ödenir, vergi dilimleri bizi pek etkilemiyor, ama senin eşin devlette çalışıyor di mi? Onları etkiler.... neyse ki okula giden filan çocuğunuz yok, eviniz küçük. Eşin Dr da olsa herşey ateş pahası.....

Anladım canım, büyüme ataklarının olduğu dönemler de zor geçebiliyor bazen. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…