Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben adami kapip yanima getirdm ama cocuk bir hayal gibi,cocukda yaparm kariyerde diyemiyor insan. Hele dün tvde bakıcılarla ilgili bir program vardı hepten korkuttu beni.:1shok:

ben adami kapip yanima getirdm ama cocuk bir hayal gibi,cocukda yaparm kariyerde diyemiyor insan. Hele dün tvde bakıcılarla ilgili bir program vardı hepten korkuttu beni.:1shok:

evet ya herkese güvenip çocuk bırakılmıyor. ben o konuda şanslı olucam biraz . kaynanamla beraber oturacağım için o benim çocuğuma bakacak ve gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabileceğim .

evet ya herkese güvenip çocuk bırakılmıyor. ben o konuda şanslı olucam biraz . kaynanamla beraber oturacağım için o benim çocuğuma bakacak ve gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabileceğim .
haklısnız kızlar, ben kaynanamı benle oturmaya ikna edemiyorum.ama çocuk olunca gelir herhalde. zaten 3 yaşına girsin, hemen çalıştığım okulun anasınıfına vereceğim...hep yanımda olur böylece. hem de arkadaşlarıyla sıkılmaz..

Naz aslında bir bakıma iyi düşünmüşünüz ben 2 yıldır burda yalnızım çok alıştık başımıza buyruk olmaya artık çocuk olsa kayınvalidem veya annem gelse alışamam sanırım, sen baştan alışırsın ne güzel.
iklim 3 yaştan sonra öyle güzel kreşler varki isteğine göre çeşit çeşit ama dert 3 yaşına gelene kadar, Allah yardımcımız olsun. o bebeğinde bir nasibi kısmeti vardır.
bide ben doğurmuşken art arda 2 tane doğurmak istiyorum. beraber büyüsünler diye.
işe bu bebek muhabbeti uzarr gider. biz kadınlar dert edecek şey aramayalım neler buluruz neler:kedi:

beni çıkmam lazım okula yine geç kaldım, hoşçakalın güzel günlera.s.

Son düzenleme:

iyi dersler canım.. Allah zihin açıklığı versin..

günaydın kızlarrr

evden çıkmadan sesleneyim dedimm
kayınvalidem şu an ameliyata girmişş
12 gibi çıkacak
birazdan evden çıkacağımm
çıkmadan ses vereyim dedimm
diyette asayiş berkemall a.s

kaynanana çok geçmiş olsun ablacığım . ALLAH acil şifalar versin inşallah

günaydın ......

ablacım kayınvalidene acil şifalar , tez zamnda ayaklanır inşallah ....

kıslar bogazım çok kötü. akşam burdan çıkınca dahda kötü oldu (gözdem içtim güzelim ıhlamur .)........hatta gece agrısından uyuyamadım oderece oldu yani ..ilaçta aldım sabah biraz agrı gitmişti
.dün dışarda yrürümeye başladım hava güzel diye çarptı zannımca ...... yatmaktan sıkıldım size bi bakayım dedim ....

ablam günaydın çok geçmiş olsun . dikkat et kendine

slm kızlar hatırladınızmı beni nasılsınız yaben uğrayamadım hiç
ama benden sonrada güzel mesajalrınızı okuyunca teşekkür etmek istedim nazik tavrını için
bayram arası cumalrı hep kaçırdım
haftayada kaçırırım bir beklenti içinde olmayayım diye ayrıldım yoksa sizlerle yzışmaktan çok mutlu olmuştum kg o zaman kaçtı bilmiyorum hatırlmadım ama şimdi 76 kg yim
kiraz aeben mopssyy
naz simerenya görüşürüz

ilayda merhaba ..tabi hatırladık .. paylaşımda buluna bilirsin güzelim listede olmakta şart deyil biliyorsun .....:1hug:

slm fıstıklar hastaneden yeni geldim

lilyum ablam geçmiş olsun kayınvalidene acil şifalar

aebenim dikkat et kendine havalar çarpıyo insanı vallı

nazlım yeni gelinim nasılsın?

sağol canım benim iyiyim sen nasılsın .

iyiyim fıstıklar nolsun bıraktıgınız gibi hçbir deişiklik yok
nerlerdesin bediş . yaz arada bir ya valla özletiyorsunuz ha.:umursamaz:
son senen demek ne okuyorsun .?bende dikmendeyim canım ....olumunekankayizsmile
afiyet olsun ablam sen işini bilirsin .olumunekankayizsmile
oyy kıyamam saat 2.5 hala dersmi çalışacaksın atom karıncam benim ...Şeniz
suracım takıma alıştın artık sende 6. takımdan oldun .yerimsenibenŞeniz
Ablamda gestapo mübarek lülülülülülü Sen boşver montiyi lülülülülülüseviyorsan turpu gözdemintianga geç, bak ev araba vaadediyorum :lepi:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
[
:dilcikar: hıh olmuş olmuş gözde minyaklar ....aklinialirimsmile
:lepi:Şeniz
menünü degerlendirdim nurom montide ... demek kalmasın çöpe gitmesin diye yedin fasilyeyi 2 tb ha ...naniknanik
akannehir:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptugum andı . hay allah .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gene harikasın sinem .......alkisalkisalkisalkisalkisalkis
LıLYUM ablam eddoras ablacım ...:1hug:

tabi şiddetle tavsiye ederim kitabı okumanızı ..a.s.
meülerinizide bekliyoruz .:1hug:

çok alıntı yapmışım yahu .

Son düzenleme:

nedir durum ne dedi dr. elif..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…