günaydın iklimciğim .
ben adami kapip yanima getirdm ama cocuk bir hayal gibi,cocukda yaparm kariyerde diyemiyor insan. Hele dün tvde bakıcılarla ilgili bir program vardı hepten korkuttu beni.:1shok:günaydın kızlar,, dünkü çuvallamamdan sonra bu hafta çok çok dikkat etmem gerek.. 59 dan inemesem de çıkmamam gerek...
tartım yine bozuldu..müşteri hizmetlerini aradım bugün gelip alacaklar... bu cuma tartılamam o yüzden... tartı gelince yazarım kilomu...
suura, ben de bebek istiyorumopuyorumnanaktan
ama maalesef atamaları bekleyip eşimin yanına gelmem lazım önce...
ben adami kapip yanima getirdm ama cocuk bir hayal gibi,cocukda yaparm kariyerde diyemiyor insan. Hele dün tvde bakıcılarla ilgili bir program vardı hepten korkuttu beni.:1shok:
ben adami kapip yanima getirdm ama cocuk bir hayal gibi,cocukda yaparm kariyerde diyemiyor insan. Hele dün tvde bakıcılarla ilgili bir program vardı hepten korkuttu beni.:1shok:
haklısnız kızlar, ben kaynanamı benle oturmaya ikna edemiyorum.ama çocuk olunca gelir herhalde. zaten 3 yaşına girsin, hemen çalıştığım okulun anasınıfına vereceğim...hep yanımda olur böylece. hem de arkadaşlarıyla sıkılmaz..evet ya herkese güvenip çocuk bırakılmıyor. ben o konuda şanslı olucam biraz . kaynanamla beraber oturacağım için o benim çocuğuma bakacak ve gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabileceğim .
haklısnız kızlar, ben kaynanamı benle oturmaya ikna edemiyorum.ama çocuk olunca gelir herhalde. zaten 3 yaşına girsin, hemen çalıştığım okulun anasınıfına vereceğim...hep yanımda olur böylece. hem de arkadaşlarıyla sıkılmaz..
Naz aslında bir bakıma iyi düşünmüşünüz ben 2 yıldır burda yalnızım çok aıştık başımıza buyruk olmaya artık çocuk olsa kayınvalidm vea annem gelse alışamam sanırım, sen baştan alışırsın ne güzel.
iklim 3 yaştan sonra öyle güzel kreşler varki isteğine göre çeşit çeşit ama dert 3 yaşına gelene kadar, Allah yardımcımız olsun. o ebeğinde bir nasibi kısmeti vardır.
bide ben doğurmuşken art arda 2 tane doğurmak istiyorum. beraber büyüsünler diye.
işe bu bebek muhabbeti uzarr gider. biz kadınlar dert edecek şey aramayalım neler buluruz neler:kedi:
beni çıkmam lazım okula yine geç kaldım, hoşçakalın güzel günlera.s.
günaydın kızlarrr
evden çıkmadan sesleneyim dedimm
kayınvalidem şu an ameliyata girmişş
12 gibi çıkacak
birazdan evden çıkacağımm
çıkmadan ses vereyim dedimm
diyette asayiş berkemall a.s
günaydın ......
ablacım kayınvalidene acil şifalar , tez zamnda ayaklanır inşallah ....
kıslar bogazım çok kötü. akşam burdan çıkınca dahda kötü oldu (gözdem içtim güzelim ıhlamur .)........hatta gece agrısından uyuyamadım oderece oldu yani ..ilaçta aldım sabah biraz agrı gitmişti
.dün dışarda yrürümeye başladım hava güzel diye çarptı zannımca ...... yatmaktan sıkıldım size bi bakayım dedim ....
ilayda merhaba ..tabi hatırladık .. paylaşımda buluna bilirsin güzelim listede olmakta şart deyil biliyorsun .....:1hug:slm kızlar hatırladınızmı beni nasılsınız yaben uğrayamadım hiç
ama benden sonrada güzel mesajalrınızı okuyunca teşekkür etmek istedim nazik tavrını için
bayram arası cumalrı hep kaçırdım
haftayada kaçırırım bir beklenti içinde olmayayım diye ayrıldım yoksa sizlerle yzışmaktan çok mutlu olmuştum kg o zaman kaçtı bilmiyorum hatırlmadım ama şimdi 76 kg yim
kiraz aeben mopssyy
naz simerenya görüşürüz
biliyorum sizlei görmeye okumaya geldim ya
bağımlılık yaptınız galiba
slm fıstıklar hastaneden yeni geldim
lilyum ablam geçmiş olsun kayınvalidene acil şifalar
aebenim dikkat et kendine havalar çarpıyo insanı vallı
nazlım yeni gelinim nasılsın?
nerlerdesin bediş . yaz arada bir ya valla özletiyorsunuz ha.:umursamaz:iyiyim fıstıklar nolsun bıraktıgınız gibi hçbir deişiklik yok
son senen demek ne okuyorsun .?bende dikmendeyim canım ....olumunekankayizsmileaeben ablacım güzel bir gündü elh. gazi de okuyorum son senem inş. bitiyor. demette oturuyorum temmuzda 2 yıl olcak evlilğimize kayseri-gesiliyim aslen.evlenince eşimi kapıp ankaraya getirdim zamane kızlrı işte dikkatimi çekti zaten bu taımın yarısı ankaralı
akşam 10 da yatalım sabah 5.30da kalkalım diye sözvedim kocama şimdi ben yatmyorum
klava: şunun merdanesini alıp dövecek beni ben çıkıyorum müsadenizle
iyi geceler herkese
afiyet olsun ablam sen işini bilirsin .olumunekankayizsmileyalannn koca bir yalan tüm gün facede görüşüyozzz
hoş geldin canımmm :hulya:
gecenin bu saati tüm geçmişi okudumm
aebencimm geçmiş olsun canımm hastaymışsınn
liht fita burun kanamandan ve öksürükten dolayı doktora gidecekmişsin sanada acil şifalar dilerim canımm
gözde çocuk istiyomuşşş tüm gece yazmış durmuşşş
kızlar kertme yapmışlar melek benim kertiğim
var demişş
bende diyet fena değil sürünüyorumm tüm gün meyva yedimm
akşam yemeğii bir kase patatest yemeğii
dört beş tanee lahana dolmasıı :1shok:
ardın dan bir tabak çağlaa bir elmaa kaydirigubbakcemile2
oyy kıyamam saat 2.5 hala dersmi çalışacaksın atom karıncam benim ...ŞenizGaliba artık herkes mışıl mışıl uyuyordur.... Bende derse bir süre ara verdim bir 6. takımı kolaçan edeyim dedi.... Takımı gece-gündüz başı boş bırakmamak lazım....
Bende derse tekrara döneyim şimdilik asayiş berkemal...kaydirigubbakcemile3
suracım takıma alıştın artık sende 6. takımdan oldun .yerimsenibenŞenizLıLLYUM çok sağol özet geçtiğin için ben bazı şeyleri kaçırmışım dün akşam şöyle bir göz gezdireyim derken. bu Arada inş. kayınvaliden çabuk toparlar kendini sağlıklı sıhhati döner aranıza
aeben abla ve lightlife'a geçmiş olsun sağlk önemli dikkat edin.
magicdarkwish nöbeti devr aldım senden için rahat olsun
tabi bir de herkese yine çok güzel güneşli bı ankara sabahından GÜNAYDINNLARRyerimsenibena.s.
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:Ablamda gestapo mübarek lülülülülülü Sen boşver montiyi lülülülülülüseviyorsan turpu gözdemintianga geç, bak ev araba vaadediyorum :lepi:
:dilcikar: hıh olmuş olmuş gözde minyaklar ....aklinialirimsmile22/03/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Yapılmış Yağsız Beyaz Peynirli Tost
1 Fincay Yeşil Çay
1 Tabak Maydanoz
ARA
1 Elma
ÖĞLEN
8 Kaşık Mantar Sote (Tavuk etliydi)
1 Tabak Kocaman Salata-Sirkeli
1 Kase Yoğurt
1 Kase Ezogelin Çorbası
ARA
1 Fincan Form Çay
AKŞAM
1 Tane Çipura Izgara
7-8 Sap Tere
3-4 Dilim Kırmızı Turp
GÜN ıÇERıSıNDE
2 Litre Su , 40 Dakika Yüzme
:lepi:Şeniz23/03/2010
SABAH
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
3 Ceviz
5 Zeytin
1 Haşlanmış Yumurta
1 Bardak Süt
Yarım Dilim Light Kaşar Peyniri
ARA
1 Armut
ÖĞLEN
Yarım Balık (Şu ıthal Balıklardandı Sanırım-Tamamını içim almadı)
1 Kase Domates Çorbası
1 Tabak Karışık Salata
ARA
1 Fincan Türk Kahvesi
AKŞAM
8 Kaşık Pırasa Yemeği
1 Kase Yoğurt
GÜN ıÇERıSıNDE
2.5 Litre Su, 45 Dakika Yürüyüş
menünü degerlendirdim nurom montide ... demek kalmasın çöpe gitmesin diye yedin fasilyeyi 2 tb ha ...naniknanikgelelim benim menüye
10:30 1 kuru incir
kahvaltı(11:00)
şekersiz çay,peynir,1 zeytin,maydonoz
öğle(15:30)
1 tabak kuru fasilya,yoğurt,5 taprak kıvırcık
17:30 1 kuru incir
akşam 20:30
2 tabak kuru fasilya yoğurt 2 biber 1 kıvırcık oohh doydum nihayet bee opuyorumnanaktan
şekersiz çay içicem şimdi
yatarkende belki süt içerim light..
akannehir:roflol::roflol::roflol::roflol:Canımcım o zaman sana üzücü bir haberim var.... çocuğun bankaları türkiyede yasallığıni yitirdi ve kapattırılıyor hepsi şimdi sana yurtdışı yolları gözüktü kuzucuğum....kaydirigubbakcemile3
Bide öküz biriyle evlenseydin çocuğun olamazdıkiiii buzağın olurdu 1 tane o yüzden hiç ama hiç sıkma opuyorumnanaktan
koptugum andı . hay allah .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yaaaaa doğru türkiyede yasal değil dimi artık kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım buzağımız değil , farmvilleden biliyorum, inek evinin içerisine bir tane öküzden atıyorsun, pembe-yeşil-birde alacalı yavru ineğin oluyor...naniknanikdelikafaduldenlülülülülülü
gene harikasın sinem .......alkisalkisalkisalkisalkisalkisBu arada ben birde menü bildirimimi yapayım hemen....
23/03/2010
SABAH:
Sebze çorbası
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ÖĞLEN:
Yağsız hindi sote
1 bardak ayran
Salata
1 dilim kepek ekmek
AKŞAM:
4 yemek kaşığı kapuska
1 bardak ayran
LıLYUM ablam eddoras ablacım ...:1hug:diğer ablan kim aebencim.merak ettim.belli bir diyet programım yok canım.yarından itibaren menülermi yazarm.senin monti diyeti ilgimi çekti.intrntn sipariş verdm kitabı .bekliom.bu arada mesj konusnda acemiym.hatam olursa kusra bakmyn arkadaşlar:kedi:
nedir durum ne dedi dr. elif..?slm fıstıklar hastaneden yeni geldim
lilyum ablam geçmiş olsun kayınvalidene acil şifalar
aebenim dikkat et kendine havalar çarpıyo insanı vallı
nazlım yeni gelinim nasılsın?
nedir durum ne dedi dr. elif..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?