Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaaaaaaa ne çok yazmışsınızdelikafadulden bugünün güzel havası herkese yaramış oku oku bitiremedim geçmiikafamçokkarıştı aeben ablacım güzel bir gündü elh. gazi de okuyorum son senem inş. bitiyor. demette oturuyorum temmuzda 2 yıl olcak iş evlilğimize kayseri-gesiliyim aslen.evlenince eşimi kapıp ankaraya getirdim zamane kızlrı işte zemuszemus:lepi:

dimii :Saruboceq: Allah bize de versin ama sana çocuktan önce hayırlı bi koca versin.

Amin hayatımmmm şaka bir yana takımdan isteyen herkese , elifimle sana, sonra nazlıma hayırlısı ile hayırlı bir evlat olsun inşallah, sağlıklı, annesini babasını hiç üzmeyen, vatanımıza milletimize hayırlı, nilüşümüzünde az kaldı, cinsiyeti belli oldumu acaba bilmiyorumkismile

amin simoşum :Saruboceq: nilüşünki belli olmadı sanırım olsaydı bana yazardı mutlaka.

Niye nesi varmış, kim yasaklamışki, ne güzel kıtır kıtır sositososito gözdemintiang ta turp gayet sağlıklı bir besin güzin abla delikafadulden

şekerimi yüksekmiş ne? tam olarak bilmiyorum ama aebenim yasak demişti yoksa ben çok severim turpu.

Ben takıma geri döndüm diye bu kadar hareketlendi takım suuura sengözlerimebaksanab
Şaka bir yana hoşgeldin aramıza, gözdem ben a.s.

şekerimi yüksekmiş ne? tam olarak bilmiyorum ama aebenim yasak demişti yoksa ben çok severim turpu.

Ablamda gestapo mübarek lülülülülülü Sen boşver montiyi lülülülülülüseviyorsan turpu gözdemintianga geç, bak ev araba vaadediyorum :lepi:

napıyosunuz kızlar hayat nasıl gidiyo bakalım .... tanıdınızm beni?

amin amin canım benim

hadi lan akannehir kimmiş o dünür :1closedeyes:

diğer topikten

slm kaçak nerelerdesin

nerde okuyorsun suura .. bende Ankaradayım hangi semttesin .... yenimi evlisin ....? ne çok soru sordum .

aeben ablacım güzel bir gündü elh. gazi de okuyorum son senem inş. bitiyor. demette oturuyorum temmuzda 2 yıl olcak evlilğimize kayseri-gesiliyim aslen.evlenince eşimi kapıp ankaraya getirdim zamane kızlrı işte zemuszemus dikkatimi çekti zaten bu taımın yarısı ankaralıkaydirigubbakcemile3

sağolasın,gözdem hoşdöndün gerçekten maşallah enerjin herkese yansıyor, o kadar çok alıntı yapacak yer vardıki...

bende doğurmak istiyorummm bebişim olsunnn sefiyim bakiyim 18 yaşına kadar bakacak bakıcı bulabileyim bendekaydirigubbakcemile2

hoşgeldin eddoras abla,

rabbim evlat isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inş.

akşam 10 da yatalım sabah 5.30da kalkalım diye sözvedim kocama şimdi ben yatmyorum
klava: şunun merdanesini alıp dövecek beni ben çıkıyorum müsadenizle
iyi geceler herkese:a015:a.s.

Son düzenleme:
hasbiş ablam, nazlım, deryam, sinemcim, sultanımmm yahu sizleri de pek çok özledim ben artık beraberiz nasılsa sorun yok kaydirigubbakcemile2

yalannn koca bir yalan tüm gün facede görüşüyozzz

hoş geldin canımmm :hulya:

gecenin bu saati tüm geçmişi okudumm
aebencimm geçmiş olsun canımm hastaymışsınn :teselli:

liht fita burun kanamandan ve öksürükten dolayı doktora gidecekmişsin sanada acil şifalar dilerim canımm :teselli:

gözde çocuk istiyomuşşş tüm gece yazmış durmuşşş yasakkelime
kızlar kertme yapmışlar melek benim kertiğim
var demişş -tatlicadiarzu-

bende diyet fena değil sürünüyorumm tüm gün meyva yedimm
akşam yemeğii bir kase patatest yemeğii
dört beş tanee lahana dolmasıı :1shok:

ardın dan bir tabak çağlaa bir elmaa kaydirigubbakcemile2

bu arada bugün kaynanamın hastane yatışı oldu yarın ameliyat olacak duruma göre kk ya girerim yada giremem hiç bir şey bilmiyorumm
girmezsem merak etmeyinn kaydirigubbakcemile5

Galiba artık herkes mışıl mışıl uyuyordur.... Bende derse bir süre ara verdim bir 6. takımı kolaçan edeyim dedi.... Takımı gece-gündüz başı boş bırakmamak lazım....

Bende derse tekrara döneyim şimdilik asayiş berkemal...kaydirigubbakcemile3

LİLLYUM çok sağol özet geçtiğin için ben bazı şeyleri kaçırmışım dün akşam şöyle bir göz gezdireyim derken. bu Arada inş. kayınvaliden çabuk toparlar kendini sağlıklı sıhhati döner aranıza

aeben abla ve lightlife'a geçmiş olsun sağlk önemli dikkat edin.

magicdarkwish nöbeti devr aldım senden için rahat olsunguclubacismile

tabi bir de herkese yine çok güzel güneşli bİ ankara sabahından GÜNAYDINNLARRyerimsenibena.s.

günaydın kızlar,, dünkü çuvallamamdan sonra bu hafta çok çok dikkat etmem gerek.. 59 dan inemesem de çıkmamam gerek...
tartım yine bozuldu..müşteri hizmetlerini aradım bugün gelip alacaklar... bu cuma tartılamam o yüzden... tartı gelince yazarım kilomu...
suura, ben de bebek istiyorumopuyorumnanaktan
ama maalesef atamaları bekleyip eşimin yanına gelmem lazım önce...

tamam simoşum ben senin evlenmeni beklerim canım en az 1 sene çocuk düğşünmüyorum . ama yinede kısnmet tabiki . ben en çok kızım olsun istiyorum seninde oğluşun olursa eveririz .
amin canım hepimize inşallah
bedişim hoşgeldin özledik seni kız . arada uğra buraya

günaydın iklimciğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…