dimii :Saruboceq: Allah bize de versin ama sana çocuktan önce hayırlı bi koca versin.
siz kertin kızlar çocuklarınızı benim dünürüm hazır kaydirigubbakcemile3
Amin hayatımmmm şaka bir yana takımdan isteyen herkese , elifimle sana, sonra nazlıma hayırlısı ile hayırlı bir evlat olsun inşallah, sağlıklı, annesini babasını hiç üzmeyen, vatanımıza milletimize hayırlı, nilüşümüzünde az kaldı, cinsiyeti belli oldumu acaba bilmiyorumkismile
Niye nesi varmış, kim yasaklamışki, ne güzel kıtır kıtır sositososito gözdemintiang ta turp gayet sağlıklı bir besin güzin abla delikafadulden
yaaaaaaa ne çok yazmışsınızdelikafadulden bugünün güzel havası herkese yaramış oku oku bitiremedim geçmiikafamçokkarıştı aeben ablacım güzel bir gündü elh. gazi de okuyorum son senem inş. bitiyor. demette oturuyorum temmuzda 2 yıl olcak iş evlilğimize kayseri-gesiliyim aslen.evlenince eşimi kapıp ankaraya getirdim zamane kızlrı işte zemuszemus:lepi:
Şimdi ben buradaki FASİLYA ve TAPRAK kısmını anlayamadım sırnaşık şey
şekerimi yüksekmiş ne? tam olarak bilmiyorum ama aebenim yasak demişti yoksa ben çok severim turpu.
fasulyeee ve yapraaakk sırnaşık şey
napıyosunuz kızlar hayat nasıl gidiyo bakalım .... tanıdınızm beni?
Amin hayatımmmm şaka bir yana takımdan isteyen herkese , elifimle sana, sonra nazlıma hayırlısı ile hayırlı bir evlat olsun inşallah, sağlıklı, annesini babasını hiç üzmeyen, vatanımıza milletimize hayırlı, nilüşümüzünde az kaldı, cinsiyeti belli oldumu acaba bilmiyorumkismile
hadi lan akannehir kimmiş o dünür :1closedeyes:
napıyosunuz kızlar hayat nasıl gidiyo bakalım .... tanıdınızm beni?
nerde okuyorsun suura .. bende Ankaradayım hangi semttesin .... yenimi evlisin ....? ne çok soru sordum .
hasbiş ablam, nazlım, deryam, sinemcim, sultanımmm yahu sizleri de pek çok özledim ben artık beraberiz nasılsa sorun yok kaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaşlar.Daha önce bu konuyu misafir olarak okuyordum şimdi yazmaya karar verdim.
Eğer uygunsa takıma girmek istiyorum.
41 yaşındayım , ev hanımıyım , 2 çocuk annesiyim , boyum 1.60 , kilom 73.5 ....
yalannn koca bir yalan tüm gün facede görüşüyozzz
hoş geldin canımmm :hulya:
gecenin bu saati tüm geçmişi okudumm
aebencimm geçmiş olsun canımm hastaymışsınn :teselli:
liht fita burun kanamandan ve öksürükten dolayı doktora gidecekmişsin sanada acil şifalar dilerim canımm :teselli:
gözde çocuk istiyomuşşş tüm gece yazmış durmuşşş yasakkelime
kızlar kertme yapmışlar melek benim kertiğim
var demişş -tatlicadiarzu-
bende diyet fena değil sürünüyorumm tüm gün meyva yedimm
akşam yemeğii bir kase patatest yemeğii
dört beş tanee lahana dolmasıı :1shok:
ardın dan bir tabak çağlaa bir elmaa kaydirigubbakcemile2
tamam simoşum ben senin evlenmeni beklerim canım en az 1 sene çocuk düğşünmüyorum . ama yinede kısnmet tabiki . ben en çok kızım olsun istiyorum seninde oğluşun olursa eveririz .Eeeee benimki nolucak bir kertiği bile olmayacak, bende nazlımla kerterim, nasılsa o daha yeni evli olacak yakında hemen çocuk düşünmez bir kaç ay bekler, bende o ara hemen aşık olurum, hemen evlenirim delikafadulden Sonrada kertme işlemlerine başlarız kısmetse sengözlerimebaksanab
amin canım hepimize inşallahAmin hayatımmmm şaka bir yana takımdan isteyen herkese , elifimle sana, sonra nazlıma hayırlısı ile hayırlı bir evlat olsun inşallah, sağlıklı, annesini babasını hiç üzmeyen, vatanımıza milletimize hayırlı, nilüşümüzünde az kaldı, cinsiyeti belli oldumu acaba bilmiyorumkismile
bedişim hoşgeldin özledik seni kız . arada uğra burayanapıyosunuz kızlar hayat nasıl gidiyo bakalım .... tanıdınızm beni?
günaydın kızlar,, dünkü çuvallamamdan sonra bu hafta çok çok dikkat etmem gerek.. 59 dan inemesem de çıkmamam gerek...
tartım yine bozuldu..müşteri hizmetlerini aradım bugün gelip alacaklar... bu cuma tartılamam o yüzden... tartı gelince yazarım kilomu...
suura, ben de bebek istiyorumopuyorumnanaktan
ama maalesef atamaları bekleyip eşimin yanına gelmem lazım önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?