geçer inşallah tez zamanda .Şenizmevsimsel alerjiymiş
sprey ,hap bi de nemlendirici jel verdi
iyiyim bende nazlım çok şükür
hhu kıslar nerdesiniz montiden sıra takıma gelmiyor ama ben yazıyorum siz nerdesiniz loooo ....
amin ...kaydirigubbakcemile3 ama onlar kilolardan kurtulunca çok seviniyorum ya .:lepi:evet ablam ya monti dükkanı kalablık bugünlerde Allh bereketini artırsın ne diyelimhihoyyyt seninde sabrını atrırsın:Saruboceq:
günaydın kızlarrr
evden çıkmadan sesleneyim dedimm
kayınvalidem şu an ameliyata girmişş
12 gibi çıkacak
birazdan evden çıkacağımm
çıkmadan ses vereyim dedimm
diyette asayiş berkemall a.s
günaydın ......
ablacım kayınvalidene acil şifalar , tez zamnda ayaklanır inşallah ....
kıslar bogazım çok kötü. akşam burdan çıkınca dahda kötü oldu (gözdem içtim güzelim ıhlamur .)........hatta gece agrısından uyuyamadım oderece oldu yani ..ilaçta aldım sabah biraz agrı gitmişti
.dün dışarda yrürümeye başladım hava güzel diye çarptı zannımca ...... yatmaktan sıkıldım size bi bakayım dedim ....
mevsimsel alerjiymiş
sprey ,hap bi de nemlendirici jel verdi
kaçagım benim kaydirigubbakcemile3iyi etmişin nefes almış olursun .ŞenizSelam..... Bugün erkenden kaçtım geldim..... dünde geç saate kadar ders çalışmıştım birazda evde dinleneyim ama ya..... Hep ders hep ders nereye kadar?
kaçagım benim kaydirigubbakcemile3iyi etmişin nefes almış olursun .Şeniz
Sanada çok ama çok geçmiş olsun.... Ciddi birşey çıkmamasına çok sevindim.....
Dikkat ettimde hep hastalık haberlerine cevep yazdım ya.... Ne odu herkese böyle.....
selammm
yalannn koca bir yalan tüm gün facede görüşüyozzz
hoş geldin canımmm :hulya:
gecenin bu saati tüm geçmişi okudumm
aebencimm geçmiş olsun canımm hastaymışsınn :teselli:
liht fita burun kanamandan ve öksürükten dolayı doktora gidecekmişsin sanada acil şifalar dilerim canımm :teselli:
gözde çocuk istiyomuşşş tüm gece yazmış durmuşşş yasakkelime
kızlar kertme yapmışlar melek benim kertiğim
var demişş -tatlicadiarzu-
bende diyet fena değil sürünüyorumm tüm gün meyva yedimm
akşam yemeğii bir kase patatest yemeğii
dört beş tanee lahana dolmasıı :1shok:
ardın dan bir tabak çağlaa bir elmaa kaydirigubbakcemile2
LİLLYUM çok sağol özet geçtiğin için ben bazı şeyleri kaçırmışım dün akşam şöyle bir göz gezdireyim derken. bu Arada inş. kayınvaliden çabuk toparlar kendini sağlıklı sıhhati döner aranıza
aeben abla ve lightlife'a geçmiş olsun sağlk önemli dikkat edin.
magicdarkwish nöbeti devr aldım senden için rahat olsunguclubacismile
tabi bir de herkese yine çok güzel güneşli bİ ankara sabahından GÜNAYDINNLARRyerimsenibena.s.
sağolunda :1shok: ben hasta mıymışım :1shok: kim dedii :1shok: neyim varmışş senağlama tövbe tövbee maşallah'ım var kızlar turp gibiyim Allah herkeze şifa versin sağlık sıhhat versin :Saruboceq:
hadi kurtuldun canim.gözünaydin.Bu arada ayşegül işe döndü bugün, bende artık kısmetse rutin sakin işime dönüyorum yani artık sizlerleyim yaklaşık 10 gündür süren iş dolayısı ile sessizliğim bu gece itibari ile son bulmaktaaaaaaaaaa. Yetttimmmmmmmm gariiiiiii, dereceyle döneyim bari bu haftada tam olsunnnn kaydirigubbakcemile2
bende seni özledim canim.Allahtan aysegül geri dönmüs.hasbiş ablam, nazlım, deryam, sinemcim, sultanımmm yahu sizleri de pek çok özledim ben artık beraberiz nasılsa sorun yok kaydirigubbakcemile2
Nooollllllllllsuuuun be yaaaa elifimmm, iş güç, 28 olacağım yakında acilen aşık olmam lazım, birde üstüne evlenmem lazım, çünkü çocuk istiyorum bennnnnnnnn delikafadulden
Sende ne var ne yokkk bakalım
gecmis olsun canim.geçmiş olsun ablam
10 gündür falan bende öyleyim öksürükten kurtulamadım
bi de burnum kanayıp duruyo , son 3 senedir oluyor bahar gelince burnumda yara ve kanama
yarın sabah doktora gidicem bakalım krem,sprey falan verir
melek senin tam zamanin anne olmak icin.ama simerenya icin oooo o önce koca bulacak.bende 26 olcam az kaldı mayısa delikafadulden
bebiş lazım bebişşşşş :CüvCüv:
selammm
sağol canım opuyorumnanaktan
havalar bir garip zaten çarpıyo insanı
gel bi öpem seni Şeniz Şeniz
öpme kıız bulaşmasın bana da bayanssulusmile geçmiş olsun melekcim bu arada a.s. bu çiçekler senin için.
bizi karıştırmışlar nurocum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?