Attıgım adım sınırlı oluyor canım sürekli hareket edemiyorum ki dükkanda ama sabah erken kalkıp evde hareket edeyim 5 bini zorlayabilirim,Hımmm adım yarışı dedim onu da beğenmedin. Bilemiyorum
Düşünelim bakalımAttıgım adım sınırlı oluyor canım sürekli hareket edemiyorum ki dükkanda ama sabah erken kalkıp evde hareket edeyim 5 bini zorlayabilirim,
Ip artı adım olsun o zaman puanlama yaparız en cok puanı alan kazanırDüşünelim bakalım
Sanmam 500 500 gidiyor çünküYok canım beğenmemek me demek kulvarlarımız farklı
Heh böyle güzel olmuş. Düz 69 görmeden 68 lere geçersin sen
Hımmm adım yarışı dedim onu da beğenmedin. Bilemiyorum
Tamam canımIp artı adım olsun o zaman puanlama yaparız en cok puanı alan kazanır
Negatif enerji yollama lütfen. Sen 68 lere odaklan giderse gider gitmezse sonra giderSanmam 500 500 gidiyor çünkü
Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......Bıktirdim seni değil miBasarilarin daim olsun gülüm serenim Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum.Herkese ve bize mutluluklar dilerim.
Eski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için.Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......
Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?Eski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için.Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. acikcasi koştum desem daha doğru.
Sağ ol kuzum. Aynı dileklerimle.Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?
İnşallah ürünleri sıkıntısız toplarsınız cnmBenim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum
Kızlar kendimizi mi tanıtıyoruzBıktirdim seni değil miBasarilarin daim olsun gülüm serenim Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum.Herkese ve bize mutluluklar dilerim.
Ben ancak gelebildim canım. Eve gelip yemek yap ye, çay iç, çocuğa ödev yaptır derken bu saatte girebildim ancak. Bugünkü adımım 13.500 bu arada.Nerdesiniz
Aaaa Elhan hocam hiç yakışıyor mu sana çok ayıp. Ben öğle arasında senin ve negohatunun gaziniza gelip 45 dakika yürüyüş yaptim odamda gül gibi oturmak varken. Şimdi de diğerlerinin sporlarını gördüm, kalk oturma dedim kendime, Leslie ve pilates yapacağımBugün bir de oğlun olduğunu öğrendim.taksit taksit bilgiler puzzle gibi yerlesiyor beynime Allah bağışlasın evlatlarını canım. Nedense ben seni yeni evlenmiş biri olarak kodlamisim beynime. Her gün şaşırıyorum. Tugceyi ogreneli yeni olmuştu. Rakip olmak çok keyiflidir eminim seninle.
Tatlım ya bugün dersimin en yoğun olduğu gündü...açık ara geçersin beni. Bana ne bana ne ya
Süper bir karar vermişsiniz canım o kadar emek heba olmasın sonuçta. Hem sana da süper bir spor olur. Bu arada kar dedin de şaşırdım, biz tişörtle geziyoruz ve hala yanıyoruz. Azıcık serinlik gönderin elticim.Benim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum
Yarış iyidir canım, bak bana bu sayede yürüyüşü arttırdım simdi de Leslie deneyeceğim.Haklısın aslında
Yarın işim var yapamam ama cumadan sonra başlayacağım
Spor yapmak için gaza ihtiyacım var sanırım yarıs mı yapsak
Sen zaten bu işler sayesinde dünyanın sporunu yapmış sayiliyorsunYarışlar pazartesi başlasın ben pazartesi düzene giricem inş hafta sonu da ev yaşıycaz pazartesi sil baştan inş
Tebrik ederim canım, biriks ne yeni bir videosu mu. Ben 13.500 adım attım. Şimdi Leslie bossted yapacağım.sonngulen leslie 20 minutes biriks yaptım
Bencede yarıs daha iyi olacak hepimiz için cuma baslatalım,Yarış iyidir canım, bak bana bu sayede yürüyüşü arttırdım simdi de Leslie deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?