Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......

Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......
Eski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için. Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. acikcasi koştum desem daha doğru.

Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?

İnşallah ürünleri sıkıntısız toplarsınız cnm Şimdiden kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.

Kızlar kendimizi mi tanıtıyoruz bende kısaca özet geçeyim o zaman. İsmim Hayriye, 34 yaşındayım 19 aylık Timur bebesinin annesiyim. Bu aralar kendimi profesyonel ev hanımı olarak tanımlıyorum. Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar ve musmutlu ömürler diliyorum

Aaaa Elhan hocam hiç yakışıyor mu sana çok ayıp. Ben öğle arasında senin ve negohatunun gaziniza gelip 45 dakika yürüyüş yaptim odamda gül gibi oturmak varken. Şimdi de diğerlerinin sporlarını gördüm, kalk oturma dedim kendime, Leslie ve pilates yapacağım

Süper bir karar vermişsiniz canım o kadar emek heba olmasın sonuçta. Hem sana da süper bir spor olur. Bu arada kar dedin de şaşırdım, biz tişörtle geziyoruz ve hala yanıyoruz. Azıcık serinlik gönderin elticim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…