Sen bu arada çocukların okuluna falan gidip geliyordun öğle yemeğinde. Yürüyüşlerini neden saymıyorsun.sonngulen leslie 20 minutes biriks yaptım
Severim istediğinin peşinde koşan kadınlarıEski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için.Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. acikcasi koştum desem daha doğru.
Ben de yardımcı olurum canım.Bencede yarıs daha iyi olacak hepimiz için cuma baslatalım,
Sayımız azaldı ben tutarım günlük spor puanlarını yazarım
Tesekkur ederim canimBen de yardımcı olurum canım.
Ablacım ne bıkması aşk olsun sen kendini tanıtmıştın ben unutmadım sende benim gibi ikinci bahar yaşıyorsun rabbim mutluluğunu ve hepimizin mutluluğunu daim etsin inş Allah canım ablamBıktirdim seni değil miBasarilarin daim olsun gülüm serenim Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum.Herkese ve bize mutluluklar dilerim.
Ayy ablacım alemsinn ya sende bu pozitif enerji varken aslında onun koşması lazımdı ama neyseeeEski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için.Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. acikcasi koştum desem daha doğru.
Bende eşimden 11 ay büyügümSağ ol kuzum. Aynı dileklerimle.Eşim dört yaş büyük benden.
Süpersin canım ama daha cok zorlama lütfen yürüyüş yapmıssın zaten
Çok güzel oldu bu tanışma fasli.Kızlar kendimizi mi tanıtıyoruzbende kısaca özet geçeyim o zaman. İsmim Hayriye, 34 yaşındayım 19 aylık Timur bebesinin annesiyim. Bu aralar kendimi profesyonel ev hanımı olarak tanımlıyorum. Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar ve musmutlu ömürler diliyorum ❤
Dersim olmasaydı gosterirdim adimlarimi sana...okulda fırsat bulamadım dermişimBen ancak gelebildim canım. Eve gelip yemek yap ye, çay iç, çocuğa ödev yaptır derken bu saatte girebildim ancak. Bugünkü adımım 13.500 bu arada.
Yakışmadı ama senin spor yapmana çok sevindim Songülcüm.Aaaa Elhan hocam hiç yakışıyor mu sana çok ayıp. Ben öğle arasında senin ve negohatunun gaziniza gelip 45 dakika yürüyüş yaptim odamda gül gibi oturmak varken. Şimdi de diğerlerinin sporlarını gördüm, kalk oturma dedim kendime, Leslie ve pilates yapacağım
Ben deSeverim istediğinin peşinde koşan kadınları
Sen de çok mutlu ol yuvanda canım.Ablacım ne bıkması aşk olsun sen kendini tanıtmıştın ben unutmadım sende benim gibi ikinci bahar yaşıyorsun rabbim mutluluğunu ve hepimizin mutluluğunu daim etsin inş Allah canım ablam
Koşmak yürümek mutluluk hormonu salgilatiyormuşAyy ablacım alemsinn ya sende bu pozitif enerji varken aslında onun koşması lazımdı ama neyseee
Bir ayın lafı mı olur...haklı kendileriBende eşimden 11 ay büyügümaman duymasın kimseye söyleme yaşıtız de soranlara diyo
Zaten zorlamayı hisseder hissetmez bıraktım canım. Leslie sorunsuzdu. Bundan sonraki günlerde yürüyüşle birlikte onu yaparım sadece. Biraz daha zamana ihtiyacım var belli ki.Süpersin canım ama daha cok zorlama lütfen yürüyüş yapmıssın zaten
Aynen canım simdilik cok zorlama cook yeni ameliyat oldunZaten zorlamayı hisseder hissetmez bıraktım canım. Leslie sorunsuzdu. Bundan sonraki günlerde yürüyüşle birlikte onu yaparım sadece. Biraz daha zamana ihtiyacım var belli ki.
Bu arada akşam yoğurt yemiştim yine patlamak üzereyim. Buna çözüm bulmam lazım, yogurtsuz bir hayat pek mümkün değil benim için.
Ayy ben de tanıtayım azıcık, 35 yaşındayım. 8,5 yıllık evliyim, 7,5 yaşında oğlum var. Aydın'da yaşıyorum, görev için geldim, eşimle tanıştım evlendim buraya da yerleştik iyice.Çok güzel oldu bu tanışma fasli.Yeni gelen tanıtıyor ama eskiler çok tanitmiyordu. Profeşyinil hatuncum rahatliginin şimdilik tadını çıkar. Kaldığın yerden nasılsa başlarsın çalışmaya. Ev işi zor tabi bir de dışarı eklenince ...her anın keyifli geçsin Hayriyecim. Ne güzel Hayriye diyebilmek
Dersim olmasaydı gosterirdim adimlarimi sana...okulda fırsat bulamadım dermişim
Yakışmadı ama senin spor yapmana çok sevindim Songülcüm.Harikasin
Ben de
Sen de çok mutlu ol yuvanda canım.
Koşmak yürümek mutluluk hormonu salgilatiyormuş
Bir ayın lafı mı olur...haklı kendileri
Hiç denemedim canım, bizim buralarda bulmak zor ama yarın bize yakın büyük ilçeye gideceğim orda bulurum belki. Alıp deneyeceğim ama her zaman gidip almak da zor olacak.Aynen canım simdilik cok zorlama cook yeni ameliyat oldun
Bu arada laktozsuz yogurt denedin mi canım
Dogru canım o acıda düşünmemiştim,Hiç denemedim canım, bizim buralarda bulmak zor ama yarın bize yakın büyük ilçeye gideceğim orda bulurum belki. Alıp deneyeceğim ama her zaman gidip almak da zor olacak.
Çok memnun oldum seni tanıdığıma. Allah mesut canım. Güzel bir memlekete yerleşmişsiniz.Ayy ben de tanıtayım azıcık, 35 yaşındayım. 8,5 yıllık evliyim, 7,5 yaşında oğlum var. Aydın'da yaşıyorum, görev için geldim, eşimle tanıştım evlendim buraya da yerleştik iyice.
Yavrum çok az olmuş. Yatmadan bir meyve , yoğurt, süt iç bari. Menüyü Kerbelaya cevirmişsin. Yemek yok su yok... ölüm orucu gibi..yok ya çok kızdım bu sefer16ekim
Sabah bir tatlı kaşığı ev yapımı pasta kreması bir mandalina bir elma iki lokma kızarmış ekmek peynir zeytin
Öğlen 12 çiğ fındık
Akşam 18.30 yarım porsiyon fırında patlıcan yarım porsiyon bulgur pilavı
Süper bir menü. Afiyet olsun. Akşam menun efsane bu arada16 Ekim menü
10.00 1 haşlanmış yumurta 2 parca beyaz peynir 7 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 dilim tb ekmeği
14.00 yarim paket altınbaşak yeşil çay
15.sade türk kahvesi
19.00 fırında kızartma (patetes kırmızı biber sivri biber patlıcan az zeytin yağlı) 1kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor 1saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?