Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Severim istediğinin peşinde koşan kadınları

Ablacım ne bıkması aşk olsun sen kendini tanıtmıştın ben unutmadım sende benim gibi ikinci bahar yaşıyorsun rabbim mutluluğunu ve hepimizin mutluluğunu daim etsin inş Allah canım ablam

Ayy ablacım alemsinn ya sende bu pozitif enerji varken aslında onun koşması lazımdı ama neyseee

Nego ve Elhan 30 dk Leslie boosted yapıldı (yaparken zorlanmadim), pilates yapacaktım, elimde 30 günlük bir program var. İlk gün 3 farklı hareket, her hareket 3 set 15 tekrar şeklinde. Ama ben 2 hareketi yapamadım karnım zorlandı, tek hareket toplam 45 tekrar yapmış oldum. @Zipzip-

Süpersin canım ama daha cok zorlama lütfen yürüyüş yapmıssın zaten

Çok güzel oldu bu tanışma fasli. Yeni gelen tanıtıyor ama eskiler çok tanitmiyordu. Profeşyinil hatuncum rahatliginin şimdilik tadını çıkar. Kaldığın yerden nasılsa başlarsın çalışmaya. Ev işi zor tabi bir de dışarı eklenince ...her anın keyifli geçsin Hayriyecim. Ne güzel Hayriye diyebilmek
Ben ancak gelebildim canım. Eve gelip yemek yap ye, çay iç, çocuğa ödev yaptır derken bu saatte girebildim ancak. Bugünkü adımım 13.500 bu arada.
Dersim olmasaydı gosterirdim adimlarimi sana...okulda fırsat bulamadım dermişim
Yakışmadı ama senin spor yapmana çok sevindim Songülcüm. Harikasin
Severim istediğinin peşinde koşan kadınları
Ben de
Ablacım ne bıkması aşk olsun sen kendini tanıtmıştın ben unutmadım sende benim gibi ikinci bahar yaşıyorsun rabbim mutluluğunu ve hepimizin mutluluğunu daim etsin inş Allah canım ablam
Sen de çok mutlu ol yuvanda canım.
Ayy ablacım alemsinn ya sende bu pozitif enerji varken aslında onun koşması lazımdı ama neyseee
Koşmak yürümek mutluluk hormonu salgilatiyormuş
Bende eşimden 11 ay büyügüm aman duymasın kimseye söyleme yaşıtız de soranlara diyo
Bir ayın lafı mı olur...haklı kendileri

Süpersin canım ama daha cok zorlama lütfen yürüyüş yapmıssın zaten
Zaten zorlamayı hisseder hissetmez bıraktım canım. Leslie sorunsuzdu. Bundan sonraki günlerde yürüyüşle birlikte onu yaparım sadece. Biraz daha zamana ihtiyacım var belli ki.

Bu arada akşam yoğurt yemiştim yine patlamak üzereyim. Buna çözüm bulmam lazım, yogurtsuz bir hayat pek mümkün değil benim için.

Aynen canım simdilik cok zorlama cook yeni ameliyat oldun

Bu arada laktozsuz yogurt denedin mi canım

Ayy ben de tanıtayım azıcık, 35 yaşındayım. 8,5 yıllık evliyim, 7,5 yaşında oğlum var. Aydın'da yaşıyorum, görev için geldim, eşimle tanıştım evlendim buraya da yerleştik iyice.

Aynen canım simdilik cok zorlama cook yeni ameliyat oldun

Bu arada laktozsuz yogurt denedin mi canım
Hiç denemedim canım, bizim buralarda bulmak zor ama yarın bize yakın büyük ilçeye gideceğim orda bulurum belki. Alıp deneyeceğim ama her zaman gidip almak da zor olacak.

Hiç denemedim canım, bizim buralarda bulmak zor ama yarın bize yakın büyük ilçeye gideceğim orda bulurum belki. Alıp deneyeceğim ama her zaman gidip almak da zor olacak.
Dogru canım o acıda düşünmemiştim,
Laktozsuz süt alıp kendin yogurt yapsan canım süt cogu yerde vardır

Ayy ben de tanıtayım azıcık, 35 yaşındayım. 8,5 yıllık evliyim, 7,5 yaşında oğlum var. Aydın'da yaşıyorum, görev için geldim, eşimle tanıştım evlendim buraya da yerleştik iyice.
Çok memnun oldum seni tanıdığıma. Allah mesut canım. Güzel bir memlekete yerleşmişsiniz.

Canım benim şöyle bi sıkıntım var deşifre olmaktan çok korkuyorum çünkü bi gün rahat rahat birini çekiştirmek istiyorum ( kv, elti vs...) 2 oğlum var senin gibi ama küçüğü otizmli... hepinizin malumu bir patron şirketinde çalışıyorum kurumsal değil. Eşim akademik kariyer yapmaya çalışıyor evin geçimi büyük oranda bana bakıyor.... senden biraz daha genç Hayriye den biraz yaşlıyım kusura bakma canım çok açık olamıyorum çünkü bi gün ben de kv, elti, eş kişisi, sinirlendiğim kuzen konusu açmak istiyorum . çalışmak zorunda olmak, çocuğun otizmli olması, evle iş yeri arası mesafe yani hayat yoruyor beni biraz... Olumlu taraftan bakmaya, işim olduğu için mutlu olmaya çalışıyorum çünkü özellikle küçük oğlumun bana çok ihtiyacı var ve masrafları için para lazım....

Yavrum çok az olmuş. Yatmadan bir meyve , yoğurt, süt iç bari. Menüyü Kerbelaya cevirmişsin. Yemek yok su yok... ölüm orucu gibi..yok ya çok kızdım bu sefer hadi benim yaşımda olsan neyse de genç insan böyle beslenir mi
Süper bir menü. Afiyet olsun. Akşam menun efsane bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…