Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha ne olsun kuzum. Çok teşekkür ederim bu kadarı bile yeter. Bizim özel paylaşımlar yaptığımız bir grubumuz var. Zipzip- açtı. Orada derdini paylaşabilirsin. Bdv de harcamasinlar seni korkuyorum oradan. Biz de fikirlerimizi beyan ederiz ...elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.

Geç oldu diye enerjisiz bırakma kendini. Hasta olursan her şey sarpa sarar. Hafif bir şeyler atıştır. İki yumurta kır...yoğurtla ye...korkma kilo yapmaz.

Yok ya Elhan ım uzun bi aradan sonra bulgur öyle iyi geldi ki. Hala hissediyorum bulgurları. Acayip bi tokluk hissi verdi. Zaten veremiyoruz kiloları....devlette çakılı kadro diye bi şey varmış sen devlet memurusun daha iyi bilirsin bizimki de “çakılı kilo”oldu. Hayır ilk hedefim 62 idi hadi takımdan çıksam eski kiloma geri dönmekten korkuyorum. Sen bari bu hafta rakiplerle spor yap da bi 60 lara indiğini görelim canım....

Sağol canım bu yazdıklarım dışında öyle ahım şahım bir derdim yok canım. Çok şükür huzurlu bir aileyiz. Benimkisi günaha girmeden gıybet yapmak o yüzden tanınmak istemiyorum.ben genel olarak pozitifimdir zaten eşimi, çocuklarımı, iş yeri arkadaşlarımı, ailemi, kuzenlerimi, yeğenlerimi herkesi ama herkesi çok seviyorum elimde değil. Sonra bir kazık yiyince de çok sızlanıyorum. İşte hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum. Şu an hayatım yolunda gidiyor çok şükür. Eşime de “profesör hanımı” olunca çalışmayacağım diyorum.

Dogru canım o acıda düşünmemiştim,
Laktozsuz süt alıp kendin yogurt yapsan canım süt cogu yerde vardır
Bizim buralarda o da satılmıyor canım, yarın ben yoğurt bulup alayım eğer iyi gelirse mutlaka çözümünü bulurum. İlçede yaşayan öğrencilerim var, onlar alıp getirirler.

afiyet olsun canım ohh hem temizlik hem spor süper olmuş
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun güzel menü ama 17 den yatana kadar çok acikmiyomusun
afiyet olsun güzel menü öğretmenim
Afiyet olsun menü az olmuş

Çok acıkırsam az sütlü nescafe yada çayla az bişi çerez yiyorum.. ceviz,hurma gibi...

Herkese günaydın
İyi o zaman çok Afiyet olsun tatlım. 60'lar beni beklesin yarın gümbür gümbür gelicem inşallah.Tesekkur ederim canım.
Mutluluğun daim olsun kuzum. Allah esirgesin yuvanı. Sağlıkla yaşayın.
Ben de çok memnun oldum Çok seviyorum gerçekten burayı.
İkinci yuvamız gibi bir şey oldu burası gerçekten.

Ben ancak gelebildim canım. Eve gelip yemek yap ye, çay iç, çocuğa ödev yaptır derken bu saatte girebildim ancak. Bugünkü adımım 13.500 bu arada.
Canım adım sayın çok iyi gerçekten
Tebrik ederim canım, biriks ne yeni bir videosu mu. Ben 13.500 adım attım. Şimdi Leslie bossted yapacağım.
Açınca o çıktı canım yeni sanırım, boosted da bu sene keşfettim gerçi ben, hep eski videolarını yapıyordum, bu da epey hareketli
Sen bu arada çocukların okuluna falan gidip geliyordun öğle yemeğinde. Yürüyüşlerini neden saymıyorsun.
Servise verdim ya canım çıkmıyorum artık

O kadar adımın üstüne harika

Teşekkür ederim canım. Ben öğlenleri hala gidiyorsundur zannettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…