Daha ne olsun kuzum. Çok teşekkür ederim bu kadarı bile yeter. Bizim özel paylaşımlar yaptığımız bir grubumuz var.Canım benim şöyle bi sıkıntım var deşifre olmaktan çok korkuyorum çünkü bi gün rahat rahat birini çekiştirmek istiyorum ( kv, elti vs...) 2 oğlum var senin gibi ama küçüğü otizmli... hepinizin malumu bir patron şirketinde çalışıyorum kurumsal değil. Eşim akademik kariyer yapmaya çalışıyor evin geçimi büyük oranda bana bakıyor.... senden biraz daha genç Hayriye den biraz yaşlıyım kusura bakma canım çok açık olamıyorum çünkü bi gün ben de kv, elti, eş kişisi, sinirlendiğim kuzen konusu açmak istiyorum. çalışmak zorunda olmak, çocuğun otizmli olması, evle iş yeri arası mesafe yani hayat yoruyor beni biraz... Olumlu taraftan bakmaya, işim olduğu için mutlu olmaya çalışıyorum çünkü özellikle küçük oğlumun bana çok ihtiyacı var ve masrafları için para lazım....
Geç oldu diye enerjisiz bırakma kendini. Hasta olursan her şey sarpa sarar. Hafif bir şeyler atıştır. İki yumurta kır...yoğurtla ye...korkma kilo yapmaz.Menü olayı da şöyleElhan küçük oğlana özel pasta yaptım dibini sıyırdım çok çok az bir miktar
Akşam cenazeye gidecektik iş yerinde bana ayrılmış yemeği yemek zorunda kaldım. O da azdı....
Yok yaYavrum çok az olmuş. Yatmadan bir meyve , yoğurt, süt iç bari. Menüyü Kerbelaya cevirmişsin. Yemek yok su yok... ölüm orucu tutmak bari...yok ya çok kızdım bu seferhadi benim yaşımda olsan neyse de genç insan böyle beslenir mi
Süper bir menü. Afiyet olsun. Akşam menun efsane bu arada
Sağol canım bu yazdıklarım dışında öyle ahım şahım bir derdim yok canım. Çok şükür huzurlu bir aileyiz. Benimkisi günaha girmeden gıybet yapmak o yüzden tanınmak istemiyorum.ben genel olarak pozitifimdir zaten eşimi, çocuklarımı, iş yeri arkadaşlarımı, ailemi, kuzenlerimi, yeğenlerimi herkesi ama herkesi çok seviyorum elimde değil. Sonra bir kazık yiyince de çok sızlanıyorum. İşte hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum. Şu an hayatım yolunda gidiyor çok şükür. Eşime de “profesör hanımı” olunca çalışmayacağım diyorum.Daha ne olsun kuzum. Çok teşekkür ederim bu kadarı bile yeter. Bizim özel paylaşımlar yaptığımız bir grubumuz var.Zipzip- açtı. Orada derdini paylaşabilirsin. Bdv de harcamasinlar seni korkuyorum oradan. Biz de fikirlerimizi beyan ederiz ...elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.
Bizim buralarda o da satılmıyor canım, yarın ben yoğurt bulup alayım eğer iyi gelirse mutlaka çözümünü bulurum. İlçede yaşayan öğrencilerim var, onlar alıp getirirler.Dogru canım o acıda düşünmemiştim,
Laktozsuz süt alıp kendin yogurt yapsan canım süt cogu yerde vardır
Ben de çok memnun oldumÇok memnun oldum seni tanıdığıma. Allah mesut canım. Güzel bir memlekete yerleşmişsiniz.
Tamam canım insallah iyi gelirBizim buralarda o da satılmıyor canım, yarın ben yoğurt bulup alayım eğer iyi gelirse mutlaka çözümünü bulurum. İlçede yaşayan öğrencilerim var, onlar alıp getirirler.
afiyet olsun canım ohh hem temizlik hem spor süper olmuş14 ekim menüm; saat 10:00 kahvaltı 2 dilim chia tohumlu tb ekmek, labne, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1/4 salatalık, 1 şekersiz çay, çok az karışık çerez
12:30 ara 1 elma
16:30 akşam yemeği 1 kase şehriye çorbası, 1 dilim tb ekmek, 2 yk yoğurt, salata
19:45 1 küçük yerli muz, 2 yk müsli+süt
3 lt su
2 saat kapı cam silme
4321 adım (3 km tempolu yürüyüş)
afiyet olsun güzel menüKahvaltı 08:00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir (süzme peynir ve top peynir)
Badem 10 taneden fazlaydı.
öğle 14:30
Muz
Akşam 17:20
3 kaşık kıymalı pirinçli kabak
3 çiçek brokoli
2 kaşık et
1 kase yeşil salata
3000 adım
afiyet olsun güzel menü ama 17 den yatana kadar çok acikmiyomusunÇarşamba menüsü
Kahvaltı 10 gibi..
2 haş yumurta
Domates
Peynir
Dereotu
Tarçınlı limonlu yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
Biraz çerez
Akşam 17 gibi..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata
Spor henüz yapmadım ama yapıcam inş..
Su 2 den fazla..
afiyet olsun güzel menü öğretmenimSabah 7.30 Haş.bir yumurta, peynir , üç zeytin, iki kayısı, yarım dilim tb ekmeği
10.00 Bir yeşil elma üzerine tarçın serpilmiş, bir bardak süt
13.00 Kabak, yoğurt
13.30 Sade Türk kahvesi( arkadaşlarla)
16.30 Sade Türk kahvesi ( eşimle)
18.30 Roka, domates, marul, salatalık, lor, Altınbaşak( dört bisküvi) suntadan oluşan salata
19.30 Yarım avuç kadar kuruyemiş, yeşilçay
İki litre su , 7569 adım @snglmlk
Afiyet olsun menü az olmuş16ekim
Sabah bir tatlı kaşığı ev yapımı pasta kreması bir mandalina bir elma iki lokma kızarmış ekmek peynir zeytin
Öğlen 12 çiğ fındık
Akşam 18.30 yarım porsiyon fırında patlıcan yarım porsiyon bulgur pilavı
Çok acıkırsam az sütlü nescafe yada çayla az bişi çerez yiyorum.. ceviz,hurma gibi...afiyet olsun canım ohh hem temizlik hem spor süper olmuş
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun güzel menü ama 17 den yatana kadar çok acikmiyomusun
afiyet olsun güzel menü öğretmenim
Afiyet olsun menü az olmuş
İyi o zaman çok Afiyet olsun tatlım. 60'lar beni beklesin yarın gümbür gümbür gelicem inşallah.Tesekkur ederim canım.Yok yaElhan ım uzun bi aradan sonra bulgur öyle iyi geldi ki. Hala hissediyorum bulgurları. Acayip bi tokluk hissi verdi. Zaten veremiyoruz kiloları....devlette çakılı kadro diye bi şey varmış sen devlet memurusun daha iyi bilirsin bizimki de “çakılı kilo”oldu. Hayır ilk hedefim 62 idi hadi takımdan çıksam eski kiloma geri dönmekten korkuyorum. Sen bari bu hafta rakiplerle spor yap da bi 60 lara indiğini görelim canım....
Mutluluğun daim olsun kuzum. Allah esirgesin yuvanı. Sağlıkla yaşayın.Sağol canım bu yazdıklarım dışında öyle ahım şahım bir derdim yok canım. Çok şükür huzurlu bir aileyiz. Benimkisi günaha girmeden gıybet yapmak o yüzden tanınmak istemiyorum.ben genel olarak pozitifimdir zaten eşimi, çocuklarımı, iş yeri arkadaşlarımı, ailemi, kuzenlerimi, yeğenlerimi herkesi ama herkesi çok seviyorum elimde değil. Sonra bir kazık yiyince de çok sızlanıyorum. İşte hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum. Şu an hayatım yolunda gidiyor çok şükür. Eşime de “profesör hanımı” olunca çalışmayacağım diyorum.
İkinci yuvamız gibi bir şey oldu burası gerçekten.Ben de çok memnun oldumÇok seviyorum gerçekten burayı.
Canım adım sayın çok iyi gerçektenBen ancak gelebildim canım. Eve gelip yemek yap ye, çay iç, çocuğa ödev yaptır derken bu saatte girebildim ancak. Bugünkü adımım 13.500 bu arada.
Açınca o çıktı canım yeni sanırım, boosted da bu sene keşfettim gerçi ben, hep eski videolarını yapıyordum, bu da epey hareketliTebrik ederim canım, biriks ne yeni bir videosu mu. Ben 13.500 adım attım. Şimdi Leslie bossted yapacağım.
Servise verdim ya canım çıkmıyorum artıkSen bu arada çocukların okuluna falan gidip geliyordun öğle yemeğinde. Yürüyüşlerini neden saymıyorsun.
O kadar adımın üstüne harika
Teşekkür ederim canım. Ben öğlenleri hala gidiyorsundur zannettim.Canım adım sayın çok iyi gerçekten
Açınca o çıktı canım yeni sanırım, boosted da bu sene keşfettim gerçi ben, hep eski videolarını yapıyordum, bu da epey hareketli
Servise verdim ya canım çıkmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?