Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neyyy mutfakakta tehlike canları mı çalıyorr aacil alarm koçşişn glmesine ne kadr var nurom daha da erken saat sen onun kayınvalidene götür en iyisikaydirigubbakcemile

neyyy mutfakakta tehlike canları mı çalıyorr aacil alarm koçşişn glmesine ne kadr var nurom daha da erken saat sen onun kayınvalidene götür en iyisikaydirigubbakcemile

valla komşu bunları verirken kayınvalide de yanımdaydı alsana dedim yok yok dedi eşine ve yesin dedi.ben de ısrarı sevmem ısrar etmedim yanii. yok yemem tatlım. aldım elime misss gibi kokuyodu kedi gibi şöylee bi kokladım ve gazeteye sararak poşete koydum eşime veririm şuan kokmuyo :)

iyi geceler kızlar merak etmişsinizdir yazayım dedimm
ameliyattan çıktı kayın validemm a.s

açıkçası ben biraz huzursuzum sizlere neler düşündüğümü anlatayım hepiniz benden küçüksünüz ama akıl yaşta değil baştaymışş tavsiyelerinize ihtiyacım varr
gelelim sıkın tımaa

şimcik ameliyatı yapan doktor eşimin kuzenii
halasını ve benim eşimin annesini yani yengesini aynı anda ameliyat etti yanlız kalmasınlar canları sıkılmasın falan filan hesapları
her neyse halanın kızı annesinin başını beklemeye gelmedi 45 yaşların da oğlu var annesinin başını o bekliyorr
benim kayın validemin başınıda kayın pederimm :1no2:

bu durumm özellikle ameliyatın ilk günü canımı sıktı
sabah kaynanamın ameliyat çıkışı başın daydımm hemşireyle beraber yatırdık kaldırdıkk
halanın ameliyat çıkışı onun da hazırlığını yaptımm erkekleri dışarıya çıkardılar tek ben dimm
iki kadının kızları olmasına rağmen ben vardım düşününn
neyse yaptıklarım söz konusu değill
görümcem çalışıyor öğretmen okul çıkışı geldiii
öğleden son raa annesiyle iki saat ilgien di ben sandımki bırakıp gitmez en az gece yarısına beklerr
malesef öyle olmadıı
akşam üzeri kayın pederime bırakıp ağır kadını evlere dağıldıkk
sorun şurdaa benim bu durum hiç içime sinmedi
orda kalsaydım da halanın oğlu başını bekliyor
sabaha kadar yabancı bir erkekle aynı odada buna eşim de izin vermezzz bende rahatsız olurumm
bu durum garip değilmi kızlar yaaa
eşim şimdi annesinin yanın dan geldi hala kayın validem iyi değilmişşş
offff çok vicdanen rahatsız oldum bennn
umarım sorunumu anlamışsınızdırrr :1no2::sm_confused:

iyi akşamlar grupdaşlarımolumunekankayizsmile
bugün rekor kırım 12.5 sa. dışarıdaydımkafamçokkarıştı çok yoruldum şöyle bir uğrayım selam verip menümü yazıp çıkayım dedim ama LILLYUM ablanın mesjı görünce duramadım. çok zor bir durum ablacım. belliki çok hassas bir insansın. ben şimdi delilik yap çık git için rahat etsin diycem o zaman hiç rahatedemiycen. eşini gönder o gitsin diycem çalışma durumunu bilmiyorum ki adamcağıza yazk olur ha bir de kaynpederinin sağlık durumu nedir o da önemli. en azından telle birarayın durumlarını sorun, eşinizn gerekliyse eşinizin gidebleceğini söyleyin bir nebze rahatlamış olursunuz. annelerinin başına gelmeyip sorumluluklarını yerie getirmyenleri de Allaha haval edi.

menüm

sabah7.30 2dilim diyet ekmek,haşlanmış yumurta,yağsız lor peyniri, mydonoz,tere 2 zeytin

öğle 12: 1kepçe çorba, 1 küçük tavuk kanat(fırında),3yk. pilav(okul yemekhanesinde bahtımızda bu varmış:)

ara15.30:1elma

akşam 18.00: 1simit,domates salatalık,peynir

gece: 1bardak yağsız süt

1-1.5lt su içtim 5 fincan yeşil çay

işte böyle bayanlar o kadar yoruldumki şimdi fişi çekilmiş robot gibi kapanıcam pc nin üstüne.
herkese hayırlı geceler...mirmirmirmir

Nazlımmmm bende erkek çocuk istiyorum vallahi şöyleee en yakışıklısından ve afacanından ve yaramazından :ecrin_bebek: ben pek uslu bebek sevmem de aklinialirimsmile
kizlar siz benim oglusumu tarif etmissiniz galiba hahahhahahaha
saka bir yana saglikli olsunda kizlar hayirlisyla sizi de anne olarak görmek mutluluk verir bizlere.:Saruboceq:
Hoşgelmişsin deryacığım opuyorumnanaktan
hosbulduk canim bir türlü bu aralar karsilasamadik.:1hug:
merhaba kızlar ugrayamıyorum buara işlerde cok yogun fırsat olmuyoo bı turlu duru hasta buara onunla ugrasıyorum gelırım en yakın zamandaa gorusurusss
gecmis olsun canim.durumuza iyi bak annesi.:ecrin_bebek:

cooook gecmis olsun ablacim.gecmisi okuyamadim yeni haberim oldu kayinvalidenden.
acaba diyorumki (biraz gec oldu ama) kizlarini arayip söyleseydiniz diyecem ama insanin icinde olup kendisi gelmesi lazim kendisi düsünmesi lazim.kayinpederine yazikya.
bir söz vardir 1 anne baba 10 cocuga bakabilir.ama 10 cocuk bir anne babaya bakamiyor bu devirde.cok yazik.
vicdanli ablacim benim ALLAH yardimciniz olsun.ne diyecegimi bilemiyorum.

herkese çok çok çok günaydınlaaaar....opuyorumnanaktan
ablacım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ikisine de...sen anlattıkça ben rahatsız oldum valla..aslında onların düşüncesizliklerine bişey yapamazsın da vicdanının sesini dindirmek için deseydin oğlu gitsin ben bu gece kalırım diye...ya bi de düşüncesizlik filan da diyoruz ama belki de kızının eşi izin vermemiş olabilir, yani yargısız infaz olmasın...ama çok üzüldüm şimdi...:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben bu pazartesi itibariyle spora başlıyorum...ölçülerimi alıcam ve her hafta karşılaştırıcam..yürüyüş yapamadığım için 6 katlı apartmanımızın merdivenlerini 6 defa inip çıkıcam, sabah kalkar kalkmaz bisikletle en az 30 dak kardio yapıcam ve 100 den başlayarak mekik yapıcam ve her gün arttırıcam..belim için esnemeler yapıcam...kaydirigubbakcemile2bir de harem cd si var bende onu takıp oynucamaklinialirimsmile
tabi inş:Saruboceq: bunları yapacak hırsım ve gücüm bitmez ...beni motive eder misiniz.. mezun olucam galiba bu hafta...mezun olunca da gelebilir miyim...lütfeeeen... siz bana güç veriyorsunuz....:Saruboceq:

Nazlımmmm bende erkek çocuk istiyorum vallahi şöyleee en yakışıklısından ve afacanından ve yaramazından :ecrin_bebek: ben pek uslu bebek sevmem de aklinialirimsmile

bende bende ,bi de azcık yanakları tombik olsun
kaydirigubbakcemile3

Elif neyin var hastamısın fisfisfis

burnum kanıyodu canım ,mevsimsel alerjiymiş :sinifsinif:

askolsun hani benim çiçekim zaten kimse bana çiçek almıyor sende beni ayırıyosun melek ama ben sana ne yaptımklava::a015:

kusura bakma fıstığım ya unutkanlık had safhada bende ,eşimin dediği gibi bi kendimi unutmuyorum kaydirigubbakcemile3

hemen geldi çiçeklerin

Teşekkür ederimmmm elifiiim harikaaa bunlarrrr, sen bir doğum yap bak söz hastaneye bunun tepelemesini göndereceğim sanaaaa opuyorumnanaktan:CüvCüv:

tamam şekercim unutma sözünü aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ugrayamıyorum buara işlerde cok yogun fırsat olmuyoo bı turlu duru hasta buara onunla ugrasıyorum gelırım en yakın zamandaa gorusurusss

geçmiş olsun bebişe bigudicim

ablam genelde hep bir kişiye kalıyo böyle şeyler

Allah insanı çok çocuk ,merhametli evlatlar versin

günaydın fıstıklı lokumlarım ,ballı bademlerim opuyorumnanaktan

kocaman bir gülümseme olsun bugün yüzünüzde

günaydın herkese
bugün güneş azıck saklanıyor ama elma diyelim çıksın ortaya:):smiley-cool:
yine yoğun bir gün bizi bekliyor, bu hafta muayyen günümdü inş kilo verebilmişimdir yarın sabahı iple çekiyorum.kaydirigubbakcemile2
forumun yoğunlaştığı saatlerde ben gidiyorum,:gitme: bugünde kursa gidiyorum ders vermeye,akşama dönerin inş evime; bu arada aeben ablacım arapça öğretmenliğinde okuyorum. yoğunum yoğunsun yoğunuz:)
ne güzel yoğunluk Allah kimseyi boş bırakmasın...
inş tüm hasta arkadaşlarımız iyileşmiştir. LILLYUM ablanın da kayınvalidesi toparlanmışır brazda olsa.

ecetin ne güzel maşallah korumaya geçiyorsun yani darısı bütün isteyenlerekaydirigubbakcemile5

akşam girdiğimde tüm haberleri öğrenirim artık güzel günler...

GÜNAYDINLAR 6. TAKIMIN ÇITIRLARI . iki gündür kendimi kötü hisediyorum . hiç takmayacağım şeyleri takmaya başladım . bu işerinden nefret ediyorum artık . şu düğün gelsede 10 gün uzaklaşsam burdan .

günaydın elifimmm maşallah sabah sabah ne güzel bir enerjidir bu böyle .....

:uhm: ablam şidi bu hatunlar ameliyat oldu tamamda sıkılmasınlar birlikte derken . ikisinidemi eve götürüp sen bakacaksın .?.delikafaduldendelikafadulden
daha önceki durumlara deyinmeden direk atladım ama bu bence dahada canını sıkacak gibi.:uhm:hadi kayın validene sen bakıcaksın diyelim yengeye kim bakacak .hastanede bile bakmayan kızlarımı .:uhm:
seni çok iyi anlıyorum hem kızıyorsun diger vatandaşlara (haklı olarak ) hemde elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ..iki arada bir derede ..bilmiyorumkismile

ben olsam ne yapardım diye düşündüm .-tatlicadiarzu-yengeyi size getireceklerini yada senin başka bir yerde ikisine birden bakmanı istiyeklerini sanmam (umarım yanılmıyorumdur bu kadarda olmaz herhalde) sorasında içinde neden yapmadım diyecegin bişi kalmasın kızgınlıklar geçer ama vicdan rahatsızlıgı geçmez ablam .a.s

hastaneyede durumlar el verdigince gideceginden eminim ...bence sen üzerine düşeni yapıyorsun . bizim insanımızda şu vardır biri yükleniyorsa sorumluluk yükünü iyce artırırlar sanki mecburmuş gibi...
AMA vurgulamak istedigimde şu hep derim ve hayat felsefemdir .yaptıklarımız karşımızdaki insanlar için deyil ALLAH rizası için o yüzden bazan bazi şeyleri görmemek lazım .a.s

umarım tez zamanda iyileşirler sende düşünce olarak arada kalmaktan kurtulursun .

günaydın nazlişkom düğün yaklaştıkça strese girmeye başladın galiba

9 gün sonra yeni bir hayata başlıyosun ,sevdiğin insanla birlikte yaşıcaksın

bende de bir bezginlik oluyor genelde ama bugün çok iyiyim Allah bozmasın

sabah eşime baktım mutlu oldum ,bebek gibi öptüm onu sevdim

ben kocişimi çoooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

menün biraz karbonhidrat agırlıklı olmuş suura ..
:lepi: nedemek girebilirmiyim ece kıs kovsalar beni kovarlardı 8 aydır listede deyilem .kaydirigubbakcemile3bu arada metona hayranım .:hooray:
ne güzel demek arpça ögretmeni olacaksın nicinden belli suura .:1hug: 2. takımdada bi arkadaşvar nici çok hoşuma gidiyor IKRA hemen o süre geliyor aklıma :1rolleyes:
bende isterdim arapça ögrenmek KUR'AN nı çok güzel okurum , mahrecimde çok güzeldir gırtlagım yakın yani.a.s.

VAY VAY VAY ELİF BUGÜN DOPİNK ALMIŞ GİBİSİN FISTIK ALLAH BOZMASIN .kaydirigubbakcemile2sositososito
EVET NAZLIMIN GÜN YAKLAŞTIKÇA STRES BASIYO .:1hug:

GEÇMıŞ OLSUN BEBıŞE BUGıŞ a.s.
ıYı ETMıŞıN NUROM ARTIK KıM TUTAR SENı YAZA ıNCECıK OLCAKSIN ..:jeyyar:
aç akılsız kutusunu romantik romantik dizileri izle..
:uhm:O NE NUROM .
Abla tam hasta olma havası mevsim geçişi ya, dikkat etmek lazım, ballı limonda iç zemuszemus
BALLIYIZ
BALLISIN
BALLI
BALLILAR.
BAL, BAL, BAL .
ODA YASAK ...alsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
HANı BENıMKıLE DıYCEKTıM . GÜLLERı GÖRDÜM ...a.s.

bunlar fıstık ablam aebenime
delikafadulden NERDEN BıLDıN KIRMIZI GÜLLERE BAYILDIGIMI?Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…