tesekkür teyzesi.cok tatli.darisi senin basina.derya maşallahı var efe beyin de ,tam ısırmalık ya
buaralar coştum zaten çocukları sıkıştırıp duruyorum kaydirigubbakcemile3
iyi calismalar sana cana.Ben çok sevdim çiçeklerimi..... Çok teşekkürler.... ben bunları kurutup saklarım.....opuyorumnanaktan
Şİmdide ders başına geçiyorum bu kadar tembellik yeter....
topiğimizde mis gibi koktu kaydirigubbakcemile3
azcık gözümüz şenlensin
ne o öyle hep kilolar, hep kilolar :roflol:
ben size görsel ziyafet hazırlardım ama aebende oklava yememek için çiçeklerle idare edin artık :1rolleyes:
bu arada bugün kaynanamın hastane yatışı oldu yarın ameliyat olacak duruma göre kk ya girerim yada giremem hiç bir şey bilmiyorumm
girmezsem merak etmeyinn kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrr
evden çıkmadan sesleneyim dedimm
kayınvalidem şu an ameliyata girmişş
12 gibi çıkacak
birazdan evden çıkacağımm
çıkmadan ses vereyim dedimm
diyette asayiş berkemall a.s
günaydın ......
ablacım kayınvalidene acil şifalar , tez zamnda ayaklanır inşallah ....
kıslar bogazım çok kötü. akşam burdan çıkınca dahda kötü oldu (gözdem içtim güzelim ıhlamur .)........hatta gece agrısından uyuyamadım oderece oldu yani ..ilaçta aldım sabah biraz agrı gitmişti
.dün dışarda yrürümeye başladım hava güzel diye çarptı zannımca ...... yatmaktan sıkıldım size bi bakayım dedim ....
slm kızlar hatırladınızmı beni nasılsınız yaben uğrayamadım hiç
ama benden sonrada güzel mesajalrınızı okuyunca teşekkür etmek istedim nazik tavrını için
bayram arası cumalrı hep kaçırdım
haftayada kaçırırım bir beklenti içinde olmayayım diye ayrıldım yoksa sizlerle yzışmaktan çok mutlu olmuştum kg o zaman kaçtı bilmiyorum hatırlmadım ama şimdi 76 kg yim
kiraz aeben mopssyy
naz simerenya görüşürüz
slm fıstıklar hastaneden yeni geldim
lilyum ablam geçmiş olsun kayınvalidene acil şifalar
aebenim dikkat et kendine havalar çarpıyo insanı vallı
nazlım yeni gelinim nasılsın?
selammm
selam 6.takim
ben bir gecmisi okuyup gelim hemencikboshayallersmile
Selam..... Bugün erkenden kaçtım geldim..... dünde geç saate kadar ders çalışmıştım birazda evde dinleneyim ama ya..... Hep ders hep ders nereye kadar?
Bu arada Sultancığım ve Nazcığım sizlerle hiç karşılaşamıyoruz bu sıralar çok özledim sizleride.... olumunekankayizsmile
Dün sonunda Gözdem'i görebildim ve mutlu oldum....:dance:
deryacım sağol canım
anne olmak için çok hazır hissediyorum kendimi de inşallah rabbim nasip eder
6. takıma pembiş pembiş çiçekler olumunekankayizsmile
magic canım koy vazoya hadi ders başına
Ben geldimmmmmm, bakalım dün akşamdan bu yana neler kaynatmışsınız bir geçmişe bakayımmm kaydirigubbakcemile2
sağolunda :1shok: ben hasta mıymışım :1shok: kim dedii :1shok: neyim varmışş senağlama tövbe tövbee maşallah'ım var kızlar turp gibiyim Allah herkeze şifa versin sağlık sıhhat versin :Saruboceq:
simoşuma kendisi gibi renkli cıvıl cıvıl çiçekler
ay ne de güzel olmuş burası böleopuyorumnanaktan
misler gibi bakıyorum yaz gelince herkesi bi hoşluk sarmış...maşallah..maşallah...
Turp demek bile belki yasaktır monti de lülülülülülü Şekeri fazla ya gestapo duymasın nuro turp dediğini :lepi:
Sultancığımmmm naber evet hemde çok fena istiyorum ama önce aşık olmak istiyorummmmmmmmm, canım sıkılıyor yapıcak birşey yok akşam ne yapsamkiiiiiii mirmirmirmir
merhaba kızlar ugrayamıyorum buara işlerde cok yogun fırsat olmuyoo bı turlu duru hasta buara onunla ugrasıyorum gelırım en yakın zamandaa gorusurusss
Sultancığımmmm naber evet hemde çok fena istiyorum ama önce aşık olmak istiyorummmmmmmmm, canım sıkılıyor yapıcak birşey yok akşam ne yapsamkiiiiiii mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?