Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ne de güzel olmuş burası böleopuyorumnanaktan
misler gibi bakıyorum yaz gelince herkesi bi hoşluk sarmış...maşallah..maşallah...

derya maşallahı var efe beyin de ,tam ısırmalık ya

buaralar coştum zaten çocukları sıkıştırıp duruyorum
kaydirigubbakcemile3
tesekkür teyzesi.cok tatli.darisi senin basina.
Ben çok sevdim çiçeklerimi..... Çok teşekkürler.... ben bunları kurutup saklarım.....opuyorumnanaktan

Şİmdide ders başına geçiyorum bu kadar tembellik yeter....
iyi calismalar sana cana.

hahahhahaah
cok güzeller canim.yaz geliyorya icimizde gönlümüzde acildi.

Ben geldimmmmmm, bakalım dün akşamdan bu yana neler kaynatmışsınız bir geçmişe bakayımmm kaydirigubbakcemile2

Nazlımmmm bende erkek çocuk istiyorum vallahi şöyleee en yakışıklısından ve afacanından ve yaramazından :ecrin_bebek: ben pek uslu bebek sevmem de aklinialirimsmile

İnşallah hayırlısı ile bitmiştir ameliyat ablacığım iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

Abla tam hasta olma havası mevsim geçişi ya, dikkat etmek lazım, ballı limonda iç zemuszemus

Hoşgeldin ilayda hatırladık tabiiki, takımda olmasan bile gelip paylaşabilirsin bizlerle herkese kapımız açık bizim değilmi kızlar opuyorumnanaktan gene gel özletme olurmu

slm fıstıklar hastaneden yeni geldim

lilyum ablam geçmiş olsun kayınvalidene acil şifalar

aebenim dikkat et kendine havalar çarpıyo insanı vallı

nazlım yeni gelinim nasılsın?

Elif neyin var hastamısın fisfisfis

Selam..... Bugün erkenden kaçtım geldim..... dünde geç saate kadar ders çalışmıştım birazda evde dinleneyim ama ya..... Hep ders hep ders nereye kadar?

sınava kadarrrrrrkaydirigubbakcemile3

Bu arada Sultancığım ve Nazcığım sizlerle hiç karşılaşamıyoruz bu sıralar çok özledim sizleride.... olumunekankayizsmile

Dün sonunda Gözdem'i görebildim ve mutlu oldum....:dance:

hiç sorma hasret kaldık birbimize bi türlü denk gelemiyoz ayol noldu bölee:hulya:

deryacım sağol canım

anne olmak için çok hazır hissediyorum kendimi de inşallah rabbim nasip eder

insaaallh melekim rabbim hayrlı saglıklı bir evlat nasip etsin:ecrin_bebek:

6. takıma pembiş pembiş çiçekler olumunekankayizsmile

bahar geldi hosgeldi:teytey:

magic canım koy vazoya hadi ders başına

askolsun hani benim çiçekim zaten kimse bana çiçek almıyor sende beni ayırıyosun melek ama ben sana ne yaptımklava::a015:

Ben geldimmmmmm, bakalım dün akşamdan bu yana neler kaynatmışsınız bir geçmişe bakayımmm kaydirigubbakcemile2

bnde geldimm kızz simos haal dogurmak istyor msun sen bakamaklinialirimsmile

gecende arkdslarla toplastık bi ark evli digeride nişnlı anam evli oln arkds 2 dk oturamdı cocukla ilgilencem diye nişnlı oln arkdsm diyo ayy bunu gördükce hemen evlenip cocuk dogurasım geldi ayyy dedim bnde tam tersi bunu gördükce cocuk dogurmamaya karar verdim:roflol:

sağolunda :1shok: ben hasta mıymışım :1shok: kim dedii :1shok: neyim varmışş senağlama tövbe tövbee maşallah'ım var kızlar turp gibiyim Allah herkeze şifa versin sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

Turp demek bile belki yasaktır monti de lülülülülülü Şekeri fazla ya gestapo duymasın nuro turp dediğini :lepi:

Sultancığımmmm naber evet hemde çok fena istiyorum ama önce aşık olmak istiyorummmmmmmmm, canım sıkılıyor yapıcak birşey yok akşam ne yapsamkiiiiiii mirmirmirmir

merhaba kızlar ugrayamıyorum buara işlerde cok yogun fırsat olmuyoo bı turlu duru hasta buara onunla ugrasıyorum gelırım en yakın zamandaa gorusurusss

Turp demek bile belki yasaktır monti de lülülülülülü Şekeri fazla ya gestapo duymasın nuro turp dediğini :lepi:

nnnee diyeyim şimdi ben sana hımm he! ne diyeyim yaniii.. şuanki yüz ifademi anlatacak bi smileyde aşağıda yok o derece şaşkinum duygularum karmakarışık oldu sana karşı daaa.. zemuszemus
turpum
turpsun
turp
turpuz
turpsunuz
turplar
:roflol: bu da mı yasssakktı yoksam? onu bunu bırakta mutfakta aacccaayip güzel kokan içi ıspanaklı soğanlı salçalı gözleme var.. sıcak sıcak.. komşu verdii eyvahedigeldismile kocam gelsin hemen yesin diye ilk olarak onu koycam önüne eyvahedigeldismile

Sultancığımmmm naber evet hemde çok fena istiyorum ama önce aşık olmak istiyorummmmmmmmm, canım sıkılıyor yapıcak birşey yok akşam ne yapsamkiiiiiii mirmirmirmir

iyidr fstgım kızzz her canı sıkılan cocuk dogursa türkiye nüfusnun hali nice olurdusempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

merhaba kızlar ugrayamıyorum buara işlerde cok yogun fırsat olmuyoo bı turlu duru hasta buara onunla ugrasıyorum gelırım en yakın zamandaa gorusurusss

gecmiş olsun cnm insl önemli bişyi yoktur tez zamnda rabbim şifasını versin güzel kızınayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…