Nazlıcığım şu hesaplama işinin ayrıntılarını konuşsak
bende bende ,bi de azcık yanakları tombik olsun kaydirigubbakcemile3
burnum kanıyodu canım ,mevsimsel alerjiymiş :sinifsinif:
kusura bakma fıstığım ya unutkanlık had safhada bende ,eşimin dediği gibi bi kendimi unutmuyorum kaydirigubbakcemile3
hemen geldi çiçeklerin
tamam şekercim unutma sözünü aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun bebişe bigudicim
ablam genelde hep bir kişiye kalıyo böyle şeyler
Allah insanı çok çocuk ,merhametli evlatlar versin
arkadaşlar ben bu pazartesi itibariyle spora başlıyorum...ölçülerimi alıcam ve her hafta karşılaştırıcam..yürüyüş yapamadığım için 6 katlı apartmanımızın merdivenlerini 6 defa inip çıkıcam, sabah kalkar kalkmaz bisikletle en az 30 dak kardio yapıcam ve 100 den başlayarak mekik yapıcam ve her gün arttırıcam..belim için esnemeler yapıcam...kaydirigubbakcemile2bir de harem cd si var bende onu takıp oynucamaklinialirimsmile
tabi inş:Saruboceq: bunları yapacak hırsım ve gücüm bitmez ...beni motive eder misiniz.. mezun olucam galiba bu hafta...mezun olunca da gelebilir miyim...lütfeeeen... siz bana güç veriyorsunuz....:Saruboceq:
GÜNAYDINLAR 6. TAKIMIN ÇITIRLARI . iki gündür kendimi kötü hisediyorum . hiç takmayacağım şeyleri takmaya başladım . bu işerinden nefret ediyorum artık . şu düğün gelsede 10 gün uzaklaşsam burdan .
günaydın kızlar.. aebencim bişey sorcam marmelat yiyince peynir yenmiyo ya.. zeytin ekmek yiyebiliyomuyuz marmelat varken kahvaltıda?
kim demişti hatılamıyom ama dün topicte öyle denmişti. peynir varsa marmelat yok diye :) bende yemedim peyniri ama bundan sonra peynir yerim sanırım çünkü yarım dilim ekmek maydonoz zeytin üçlüsü çok hoş olmadı kafamçokkarıştı arkasındanda marmelatlı yarım dilim ekmek yedim.doydummu yok doymadım :sinifsinif:
Yazdım canım, hesaplamadan sonra nerelere neler yapacağımıda anlatırsan tamamdır
1 dl ekmekle ben doymam nurom valla sen iyi doyyorsun ...laelaelaelaelaeneden 2 dl ekmek yemiyorsun gün boyu daha tok olursun ...cokacimcoookkim demişti hatılamıyom ama dün topicte öyle denmişti. peynir varsa marmelat yok diye :) bende yemedim peyniri ama bundan sonra peynir yerim sanırım çünkü yarım dilim ekmek maydonoz zeytin üçlüsü çok hoş olmadı kafamçokkarıştı arkasındanda marmelatlı yarım dilim ekmek yedim.doydummu yok doymadım :sinifsinif:
öğlenin nerde nuro ..alsanaalsanasmile 5.5 saat bişi yemdinmi . kavlatıdada ydl. ekmek ..-tatlicadiarzu-kızlar akşam k.kda problem vardı yine menümü yazamadım şimdi yazayım
kahvaltım(11:00)
peynir, yarım dilim tam buğday ekmeği,maydonoz,1 zeytin
17:30 1 kuru incir
akşam(20:30)
1 tabak tavuklu mantarlı sote,maydonoz,ayran
21:00 1 kuru incir
şekersiz çay
3 litre su
Biletix felç...Gene karaborsaya düşecek derbi biletleri. Gs bonus kartı olanlar alabildi ancak...Pazar mabedde samiyendeyiz.Bekliyoruz Feneeevvvvvbahhhhçeeee...Vira bismillah hadi bakalımmmmmm turkbayragi
Bu arada nazlıcığım hala gelmedi mail
:teytey::teytey:Biletix felç...Gene karaborsaya düşecek derbi biletleri. Gs bonus kartı olanlar alabildi ancak...Pazar mabedde samiyendeyiz.Bekliyoruz Feneeevvvvvbahhhhçeeee...Vira bismillah hadi bakalımmmmmm turkbayragi
Bu arada nazlıcığım hala gelmedi mail
:lepi::lepi:turkbayragi:sm_cool:heytttt be kim tutar ASLANLARI :içelim:
ecem geçen gün sordum ama yanıt alamadım güzelim hala sade proteinmi yiyorsun ?
:1hug:teşekür ederim ablam iyiyim çabuk atlattım şükür .. beslenmeme dikkat ettigimden çabuk toparlanıyorum .:kedi:yanlışlk oldu.devam ediym.uyanınca
1bardak ılık su 1elma
kahvaltı domates biber peynir zeytin 2dilim tam buğday ekmek
ara 1elma
akşam.ızgara tavuk şiş yoğurt 1dilim kepkli ekmek
gece meyve yedim.
yatarken 1bardak su
1saat kondisyon bisikleti bu arada günün aydın olsun aebencm.geçmiş olsun canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?