Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözedem sana işimiz düştü fıstık . şu hesaplama işine bir el at nazlım 1.2 hafta gelemez takımın hesap işleri ellerinden öper uygunmusun artık cumaları ....? exsel işini ögrensen nazlım yollasa sana listeleri.yarın hesapları sen yapsan alıştırma olur .hı .

günaydın kızlar.. aebencim bişey sorcam marmelat yiyince peynir yenmiyo ya.. zeytin ekmek yiyebiliyomuyuz marmelat varken kahvaltıda?

Olur neden olmasın ablacığım, nazlım yollasın listeleri bir öğrenmeye çalışayım, ne istedinizde yapmadım ben, nazlışımın şimdi en mutlu günleri onu sıkmayalım, balayını sakin sakin güzel güzel geçirsin inşallah. Bu arada nazlıcığım işyerini takıp en güzel günlerini morali bozuk geçirme opuyorumnanaktan

evet canım . bir an önce herşey olsun bitsin istiyorum . acayip gerildim .

günaydın kızlar.. aebencim bişey sorcam marmelat yiyince peynir yenmiyo ya.. zeytin ekmek yiyebiliyomuyuz marmelat varken kahvaltıda?

Oyyyyyyyyy ölürümmmmmmmm sen yeeee yeeee gözdemintiang ta serbest balımmmm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

olmaz mı ablam en başa koydum senin güllerini opuyorumnanaktan

ayy ben bugün çok neşeliyim

gezip dolaşasım var ,mis gibi deniz havasını içime çekerek çay keyfi yapmak istiyorum

se konuş konuş bu sabah 77 olmuşum naaabbeerr? :jeyyar: toplam 10 kilo vermiş oldum şimdiye kadar.. kaydirigubbakcemile3

Harikaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: Takılıyorum sana hayaaaaatttt :lepi: Kendim vermiş gibi seviniyorum herbirimize yahuuuuu, devam devammmmm nuroooommm sonra gelsin ikiz yeğen bizeeeee :CüvCüv:

gezip dolaşasım var ,mis gibi deniz havasını içime çekerek çay keyfi yapmak istiyorum

Allahım bozmasınnnn kuuuuuzuuuuuuu opuyorumnanaktan

Bu arada hasbiş ablacığım, gönlü yüzü vicdanı güzel ablam benim, okurken kendimi öyle rahatsız hissettimki, nasıl evlatlar var yahu hayatta, yabancı bir erkeğin olduğu odada seninde sabaha kadar durmana eşinin izin vermemesi gayet normal ablacığım, şartlar uygun olmadığından bu durumu yaşamışsın sen, o yüzden üzülme lütfen, bir an önce iyileşip sağlıklarına kavuşur inşallah teyzelerimiz, sende o pamuk yüreğini hafifletirsin

bozmamaya çalışıyorum canım ama sanki izne çıkıcam diye bütün aksilikler beni buluyor. malzemelerim eksik geliyor . adamlarla kavga etmekten bir hal oldum.

günaydın kızlar sağolun tavsiyeleriniz içinn
aebencim konuyu yanlış anlamışsınn
bana kimsenin şuna bak dediği yok
sadece iki kadını ameliyat oldukları ve kendilerine gemedikleri ilk gün hastanede iki erkekle bırakmak rahatsız etti
iki kadının da kızı varrr
ama iki kızda demediki bu gece biz bekliyelim ağır durumlarıı
benim görümcemden ben açıkçası umdum
o yapmayın ca benim yapmam gerekiyordu ama diğer hastanın refakatçisi erkektiii
bir erkekle kalamazdımm
ama vicdanen de bu duruma çok üzüldümm
anlatmak istediğim sıkın tı buydu
yinede sağolunnn canlarımm :1hug:

öylemiymiş ben hepsinide yiyyom nurom ..kaydirigubbakcemile3oburum ben obur ...:roflol:
marmeladı neye sürecen nurom tabiki ekmege . marmeladın degeri düşük 22 ekmegide dengeliyo hem ...:icecream:
se konuş konuş bu sabah 77 olmuşum naaabbeerr? :jeyyar: toplam 10 kilo vermiş oldum şimdiye kadar.. kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar::hooray:

:teytey::teytey:a.s.

bu arada diyetim de asayiş berkemal
dikkat ediyorummm
umarım yarın eksi bir kiloylaaa çıkarım karşınıza cidden bunu çok istiyorumm
fena acıktım çünküüü -tatlicadiarzu-
eksi olursammm hafta sonu istediğimi yiyip karnımı doyuracammm :1rolleyes:

yok ablam orayı anladım .. ama ben biraz ilerisini düşünmüşüm galiba ...:1hug:

salının menüsü

8 30. kavaltı ...
1yumurta omlet.. k.k. peynir..salatalık .,

10 30. 1kutu süt yağsız 1 portakal ...

13 30. ögle.
1 tb nohut.... salata ....1 kase yogurt ... 1kase kısır ..

17.00..
4 ceviz k.k peynir..

18.45.akşam .
. tonlu salata .....

21. 1 br süt.. ( yağsız )..

1.5 saat yürüyüş...
20 dk pilates...
tekrar 30 dkyürüyüş ....
2lt su

dünün menüsü.
kavaltı 9.00
3 dl ekmek .. k.k peynir.. marmelat ..sögüş ..

13.00... öglen.
1 tb spagetti sadece ygourtlu ...
2y.kş. madımak ...
1kase pırasa salatası ....

17.30...10 çilek . 1 incir.. 1 salatalk ..7 badem .

19.30..akşam .
2 yum . omlet....k.k peynir..tere roka....

21.00 y.elma ....

1 saat normal yürüyüş ....
2 lt su ...

ecem geçen gün sordum ama yanıt alamadım güzelim hala sade proteinmi yiyorsun ?

kim demişti hatılamıyom ama dün topicte öyle denmişti. peynir varsa marmelat yok diye :) bende yemedim peyniri ama bundan sonra peynir yerim sanırım çünkü yarım dilim ekmek maydonoz zeytin üçlüsü çok hoş olmadı kafamçokkarıştı arkasındanda marmelatlı yarım dilim ekmek yedim.doydummu yok doymadım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…