günaydın nazlişkom düğün yaklaştıkça strese girmeye başladın galiba
9 gün sonra yeni bir hayata başlıyosun ,sevdiğin insanla birlikte yaşıcaksın
bende de bir bezginlik oluyor genelde ama bugün çok iyiyim Allah bozmasın
sabah eşime baktım mutlu oldum ,bebek gibi öptüm onu sevdim
ben kocişimi çoooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar.. aebencim bişey sorcam marmelat yiyince peynir yenmiyo ya.. zeytin ekmek yiyebiliyomuyuz marmelat varken kahvaltıda?
Oyyyyyyyyy ölürümmmmmmmm sen yeeee yeeee gözdemintiang ta serbest balımmmm sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
se konuş konuş bu sabah 77 olmuşum naaabbeerr? :jeyyar: toplam 10 kilo vermiş oldum şimdiye kadar.. kaydirigubbakcemile3
olmaz mı ablam en başa koydum senin güllerini opuyorumnanaktan
ayy ben bugün çok neşeliyim
gezip dolaşasım var ,mis gibi deniz havasını içime çekerek çay keyfi yapmak istiyorum
Olur neden olmasın ablacığım, nazlım yollasın listeleri bir öğrenmeye çalışayım, ne istedinizde yapmadım ben, nazlışımın şimdi en mutlu günleri onu sıkmayalım, balayını sakin sakin güzel güzel geçirsin inşallah. Bu arada nazlıcığım işyerini takıp en güzel günlerini morali bozuk geçirme opuyorumnanaktan
öylemiymiş ben hepsinide yiyyom nurom ..kaydirigubbakcemile3oburum ben obur ...:roflol:günaydın kızlar.. aebencim bişey sorcam marmelat yiyince peynir yenmiyo ya.. zeytin ekmek yiyebiliyomuyuz marmelat varken kahvaltıda?
:jeyyar::jeyyar::hooray:se konuş konuş bu sabah 77 olmuşum naaabbeerr? :jeyyar: toplam 10 kilo vermiş oldum şimdiye kadar.. kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey:a.s.olmaz mı ablam en başa koydum senin güllerini opuyorumnanaktan
ayy ben bugün çok neşeliyim
gezip dolaşasım var ,mis gibi deniz havasını içime çekerek çay keyfi yapmak istiyorum
yok ablam orayı anladım .. ama ben biraz ilerisini düşünmüşüm galiba ...:1hug:günaydın kızlar sağolun tavsiyeleriniz içinn
aebencim konuyu yanlış anlamışsınn
bana kimsenin şuna bak dediği yok
sadece iki kadını ameliyat oldukları ve kendilerine gemedikleri ilk gün hastanede iki erkekle bırakmak rahatsız etti
iki kadının da kızı varrr
ama iki kızda demediki bu gece biz bekliyelim ağır durumlarıı
benim görümcemden ben açıkçası umdum
o yapmayın ca benim yapmam gerekiyordu ama diğer hastanın refakatçisi erkektiii
bir erkekle kalamazdımm
ama vicdanen de bu duruma çok üzüldümm
anlatmak istediğim sıkın tı buydu
yinede sağolunnn canlarımm :1hug:
öylemiymiş ben hepsinide yiyyom nurom ..kaydirigubbakcemile3oburum ben obur ...:roflol:
marmeladı neye sürecen nurom tabiki ekmege . marmeladın degeri düşük 22 ekmegide dengeliyo hem ...:icecream:
:jeyyar::jeyyar::hooray:
:teytey::teytey:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?