Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim sadece 1.5 gün hiç canını sıkma. Bence ikiniz için de iyi olacak, çocuklar böyle degisikligi sever hele de anneanne eviyse. Sen de biraz kendine vakit ayırıp dinlenmiş ol. Pizza için de üzülme hiç, vücudun bolluk görmüş olsun, hem yürüyüşe de çıkıyormuşsun zaten, eriyip gider. Eve dönünce de güzel bir film aç keyif yap.

Evet cnm iş görüşmesinden sonra direk annemlere geçeceğim. Aslında annem gelip kalacaktı sonrasında birlikte gidecektik ama kolaylık olsun diye arabayla gelip aldılar sağolsunlar.

Allahtan oğlum anneannesine ve dedesine çok düşkün, eminim benden iyi bakarlar cnm ama ilk kez olduğu için ev gözüme inanılmaz anlamsız geldi bugün evet çıktım şimdi başlıyorum yürüyüşe, dönüncede dizime devam ederim dün yazmıştım cnm instinct diye 2. Sezona başladım.

Menünü de sporunu da beğendim, hıh

En uzun ayrılığınız bu olsun canım, üzülme tadını çıkar

Çok açım ama gözüm de midem de doymadı. İzinde alıştım tabi bol bol yemeye.
aynen insanin midesindense gozunun ac olmasi daha kötu
Bende reglden sanirim hala gozum tatli ariyo
Benim tel eski belki ondandır canım tam acmıyor emojileri bu yaptıgın sekil yok mesela
aa anladim canim kolay oluyo diye teldeki emojileri koyuyorum
Bana görünüyor canım güzel olmuş.
Sagol canim kimse gormuyo sandim bi an
Hedefe ilerledikce degistirecem bakalim

İlk kez olunca oluyor öyle canım. Sen gerçekten keyif yap bugün, ne kadar iyi geldiğini göreceksin. Dizinin adını kaydettim pazartesi bakacağım canim.

aynen insanin midesindense gozunun ac olmasi daha kötu
Bende reglden sanirim hala gozum tatli ariyo
aa anladim canim kolay oluyo diye teldeki emojileri koyuyorum

Sagol canim kimse gormuyo sandim bi an
Hedefe ilerledikce degistirecem bakalim
Benimki tatlı değil de böyle ekmekli biseyler yemek istiyor. Neyse ya o kadar spor yaptım yazık etmem ona.
Hedefe ilerledikçe aradaki çizgileri eksilt de adam kavuşsun sonunda

Kızlar bişey sorcam size. Aldığım kalori ve sporla harcadigim kalori miktarı bugün bunlar. Zayıflamak için yaptigimizin aldigimizdan daha fazlası mi olması gerekiyor. Yoksa günlük kalori miktarının spor sayesinde çok aşağıda olması yeterli mi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-19-21-44-49-912_com.yazio.android.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 29
hiç kalori hesabı yapmadım ama 38 kilo verdim

7000 kalori 1 kilo ediyor canım kilo verebilmek için hem yediğin hem sproun ile bu kadaf fark yaratman gerekiyor

Benimki tatlı değil de böyle ekmekli biseyler yemek istiyor. Neyse ya o kadar spor yaptım yazık etmem ona.
Hedefe ilerledikçe aradaki çizgileri eksilt de adam kavuşsun sonunda
Annem yanimda ekmek bandirip yemege yedi
Annee napiyosun canimi cektirme dedim
Elindeki ekmegi usulca birakti

aynen oyle yapicam canim o adam o bayragi alicak burda
kendi imkanimla çizelge yaptim iste daha nolsun

Afiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Su miktarıda 2 litre olursa daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…