- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canım benim sadece 1.5 gün hiç canını sıkma. Bence ikiniz için de iyi olacak, çocuklar böyle degisikligi sever hele de anneanne eviyse. Sen de biraz kendine vakit ayırıp dinlenmiş ol. Pizza için de üzülme hiç, vücudun bolluk görmüş olsun, hem yürüyüşe de çıkıyormuşsun zaten, eriyip gider. Eve dönünce de güzel bir film aç keyif yap.Kızlar anneannesi ile dedesi oğlumu alıp götürdülerpazartesi öğleden sonra kavuşucaz inşallah... ben bu akşam 17:00 gibi 4 dilim pizza yedim ve 1 bardak kola içtim. Biraz abartı oldu farkındayım ama böylesi bir kaçamağa ihtiyacım varmış. Şimdi yürüyüşe çıkacağım fakat oğlumsuz ilk gün hiç keyfim yok...
Evet cnm iş görüşmesinden sonra direk annemlere geçeceğim. Aslında annem gelip kalacaktı sonrasında birlikte gidecektik ama kolaylık olsun diye arabayla gelip aldılar sağolsunlar.Ayyy allah ayırmasın canım benim de öyle birkaç günlük ayrılıklarım oldu acayip moral bozucu oluyor. Doktorlar 8 yaşından önce önermiyorlar kesinlikle. Neyse ki sizinki kısa sürecek iş görüşmesine gideceksin diye aldılar herhalde?
Allahtan oğlum anneannesine ve dedesine çok düşkün, eminim benden iyi bakarlar cnm ama ilk kez olduğu için ev gözüme inanılmaz anlamsız geldi bugünCanım benim sadece 1.5 gün hiç canını sıkma. Bence ikiniz için de iyi olacak, çocuklar böyle degisikligi sever hele de anneanne eviyse. Sen de biraz kendine vakit ayırıp dinlenmiş ol. Pizza için de üzülme hiç, vücudun bolluk görmüş olsun, hem yürüyüşe de çıkıyormuşsun zaten, eriyip gider. Eve dönünce de güzel bir film aç keyif yap.
Menünü de sporunu da beğendim, hıhSabah kahvaltım saat 11.30
1 tane az yağda yumurta
5 tane yeşil zeytin
1 dilim peynir
3 tane kıl biber
1.5 dilim tam buğday ekmek
3 bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 15.00
1 tane elma
1 bardak süt
Akşam yemeği saat 17.30
2 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
4 kaşık fırında bezelye yemeği
Karışık salata
1 bardak kefir
Yarım dilim ekmek
Ara ögün yapılacak saat 21.00
2 kaşık yoğurt
2 kaşık müsli
2 litre su
30 dk yürüyüş
45 dk leslie 3 mil
10 dk halay çektim kızımla
Nego
En uzun ayrılığınız bu olsun canım, üzülme tadını çıkarKızlar anneannesi ile dedesi oğlumu alıp götürdülerpazartesi öğleden sonra kavuşucaz inşallah... ben bu akşam 17:00 gibi 4 dilim pizza yedim ve 1 bardak kola içtim. Biraz abartı oldu farkındayım ama böylesi bir kaçamağa ihtiyacım varmış. Şimdi yürüyüşe çıkacağım fakat oğlumsuz ilk gün hiç keyfim yok...
aynen insanin midesindense gozunun ac olmasi daha kötuÇok açım ama gözüm de midem de doymadı. İzinde alıştım tabi bol bol yemeye.
aa anladim canim kolay oluyo diye teldeki emojileri koyuyorumBenim tel eski belki ondandır canım tam acmıyor emojileri bu yaptıgın sekil yok mesela
Sagol canim kimse gormuyo sandim bi anBana görünüyor canım güzel olmuş.
İlk kez olunca oluyor öyle canım. Sen gerçekten keyif yap bugün, ne kadar iyi geldiğini göreceksin. Dizinin adını kaydettim pazartesi bakacağım canim.Allahtan oğlum anneannesine ve dedesine çok düşkün, eminim benden iyi bakarlar cnm ama ilk kez olduğu için ev gözüme inanılmaz anlamsız geldi bugünevet çıktım şimdi başlıyorum yürüyüşe, dönüncede dizime devam ederim dün yazmıştım cnm instinct diye 2. Sezona başladım.
Benimki tatlı değil de böyle ekmekli biseyler yemek istiyor. Neyse ya o kadar spor yaptım yazık etmem ona.aynen insanin midesindense gozunun ac olmasi daha kötu
Bende reglden sanirim hala gozum tatli ariyo
aa anladim canim kolay oluyo diye teldeki emojileri koyuyorum
Sagol canim kimse gormuyo sandim bi an
Hedefe ilerledikce degistirecem bakalim
Yok senleSen de mi sardım yoksa, misafir olunca işler zor oluyor malesef. Yine de mümkün olduğunca dikkat et rakibem.
Annem sardı ben değil
Ellerine sağlık canım ben de yarın yapmayı düşünüyorum. Hatta şimdi suya islatayim.
hiç kalori hesabı yapmadım ama 38 kilo verdimKızlar bişey sorcam size. Aldığım kalori ve sporla harcadigim kalori miktarı bugün bunlar. Zayıflamak için yaptigimizin aldigimizdan daha fazlası mi olması gerekiyor. Yoksa günlük kalori miktarının spor sayesinde çok aşağıda olması yeterli mi.
7000 kalori 1 kilo ediyor canım kilo verebilmek için hem yediğin hem sproun ile bu kadaf fark yaratman gerekiyorKızlar bişey sorcam size. Aldığım kalori ve sporla harcadigim kalori miktarı bugün bunlar. Zayıflamak için yaptigimizin aldigimizdan daha fazlası mi olması gerekiyor. Yoksa günlük kalori miktarının spor sayesinde çok aşağıda olması yeterli mi.
Annem yanimda ekmek bandirip yemege yediBenimki tatlı değil de böyle ekmekli biseyler yemek istiyor. Neyse ya o kadar spor yaptım yazık etmem ona.
Hedefe ilerledikçe aradaki çizgileri eksilt de adam kavuşsun sonunda
Afiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misinBugünkü menüm
Kahvaltı
Menemen ve 2 dilim ekmek
Ara öğün
Çok az kuruyemiş
Akşam
1 tabak sebze yemeği
Ayran
Salata
Ben 5 ten sonra yemeği kesmeyi planlıyorum, araniza yeni katıldım bakalım inşallah sürdürebilirim
Spor
5 mil lesli
6000 adim yürüyüş
20 köprü hareketi(onuda burda gördüm)
1.5 litre su
İyi seyirler canımBende telefondan dizi izlicem simdi birazdan gelirim yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?