Bilmiyordum onu. Bı aralar hamileler için falan cizelgeler vardı. Sona yaklaşan emojiler ya da küçük ikonlar vardı, o geldi aklıma seninkini görünce. Demek ki sen de biliyormussun onları.e tamam o zaman
Haahhahahh
Ben yönetimden esinlendim desem
Teeeee yillar yillar once ben daha uye degilken arada bakardim buraya o zamanlar diyet cizelgesi vardi herkesin cok hosuma gidiyodu
Su an yok ama
Evet canım dediğim buyduAaa görmedim bı bakayım merak ettim.
Anlattığını şimdi anladım canım. Kendim için hesap yaparsam Ben bugün almam gereken 1500 kalorinin 1300 kalorisini almamışım (yediklerimden spor çıkınca öyle görünüyor) düz hesap 1000 yapalım. Her gün böyle olursa 7000 kalori yapar ve ben bir kilo vermiş olurum. Doğru anladım sanırım.
Şimdi baktım da o da üyeleri takip etmrk için güzelmiş. Evlat edinenler topiginde vardı böyle bir liste.Anladım canım bende orda görmüştüm onun gibi sandım
Nasıl besleniyorsun en önemli nokta bu aslında canım neler yediğini bilmeden yorum yapmak zor olurKızlar hiç bir takıma üye değilim bir fikir danışmak için yazıyorum
Kilo vermem durdu afedersiniz kabızımda neden olur bu 3 gündür hep 93.3 cıkıyorum
Aynen canım güzel listede ben tembelim yapamamŞimdi baktım da o da üyeleri takip etmrk için güzelmiş. Evlat edinenler topiginde vardı böyle bir liste.
Yeme duzeninde değişiklik mi yaptın acaba, çok mu kuru şeyler tuketiyorsun. Kabızlık için çok önerim yok malesef genelde böyle bir sorun yaşamam. Kilo verme de bazen durabiliyor, kabızlık yüzünden de olabilir.Kızlar hiç bir takıma üye değilim bir fikir danışmak için yazıyorum
Kilo vermem durdu afedersiniz kabızımda neden olur bu 3 gündür hep 93.3 cıkıyorum
Boşver onun için yormana gerek yok kendini.Aynen canım güzel listede ben tembelim yapamam
Tamam canımBoşver onun için yormana gerek yok kendini.
Afiyet olsun canımKızlar bu arada 21.30 da dayanamayip yedim. Neyse ki kalorili bişey değilmiş. Haşlanmış lahana salatasini (limon zeytinyağı ve baharatli) yedim. 150 Gr 75 kaloriymis.
Aynen canimBilmiyordum onu. Bı aralar hamileler için falan cizelgeler vardı. Sona yaklaşan emojiler ya da küçük ikonlar vardı, o geldi aklıma seninkini görünce. Demek ki sen de biliyormussun onları.
Kuru canım sabah kahvaltıda peynir domates yeşil çayYeme duzeninde değişiklik mi yaptın acaba, çok mu kuru şeyler tuketiyorsun. Kabızlık için çok önerim yok malesef genelde böyle bir sorun yaşamam. Kilo verme de bazen durabiliyor, kabızlık yüzünden de olabilir.
Ekmegi direk kesmeseydib tam bugday ekmeği yiyebilirsin.kilona gore yediklerin cok az canimKuru canım sabah kahvaltıda peynir domates yeşil çay
Öglen salata
Yoğurt bazem tavuk haşlama yada ızgara
Bol su
Kayısı çayı
Akşam evdeki yaptıgım yemekten bir tabak
0 ekmek 0 şeker
Çok sağol canım 57.günüm bugün 100 den 93.3 e inebildimEkmegi direk kesmeseydib tam bugday ekmeği yiyebilirsin.kilona gore yediklerin cok az canim
Birde geceden iki cevizi suya koy sabah suyunu icip cevizleri yiyebilirsin oda iyi gelecektir
Bende suyu sevmiyorum öğlene kadar nerdeyse içmiyorum akşama kadar 1 litre şişem var gidip gelip içiyorum daha sonra akşam tekrar doldurup bitirmeye çalışıyorum yoksa kaldımı kalıyor su tüketimi önemli WC de idrarın su gibi olması lazım 35 calori atıyormuş idrar rengi sarı olunca atmıyo su iyidir zorda olsa içiyorum çubuk tarçın elma nana salatalık ata bilirsin tadını değiştirmek için ben başlarda öyle yaptım canımYarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah
Ayyy arkadaş tam benlikmişÇok sağol canım 57.günüm bugün 100 den 93.3 e inebildim
Ama kaldı tabiki kabızımda bir yandan
Deniyecegim bunu teşekkür ederim
Benimde durdu ben diyetisyenle yendim çünki az yiyormuşum vücut kıtlığa girmiş menülerini göre bilirmiyim canımKızlar hiç bir takıma üye değilim bir fikir danışmak için yazıyorum
Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?
Canım menün bana doyurucu geldi akşam yemeğini erken kesmen iyi olmuş19 Ekim menüsü
10.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kaşık patates salatası, 2 kaşık çingen salatası, 1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.
12.30 ara
1 sade soda
17.45 akşam
6 adet lahana sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase çoban salata, 2-3 kaşık ekşili lahana salatası (haşlanmış lahanalara sumak, kırmızı biber, zeytinyagi, tuz ve limon ekleyip yapılıyor. Sarmadan kalan kısımlar ziyan olmasın diye yaptim)
Su 1 lt (disardayken icemedim, yatana kadar 2yi geçer. )
Spor 5000 adım 75 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan (5 puan miydi yanlış mı hatırlıyorum)
Plank 20 sn 7 puan
Köprü 20 adet (uygun puan bulamadim)
Ek yaparsam yazarım canlar.Zipzip- @hippocan
Çok az yiyorsun canım. Akşam elma yerine yoğurt ya da süt mü olsa? Bu tüyoyuMenum kizlar
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 kk peynir
Aksam16
1 tabak etli sebze yemegi
Ara 18
2 kare bitter
ara 19
Yarim elma
Su 2 lt
Gayet güzel canım. Ben bugün senin topikdeyim malum pazar19 Ekim Menüsü
9:30 = 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:30 = 5 kuru erik
14:30 = 5 etli lahana sarması, 5 kaşık etli kuru fasulye, 5 kaşık yoğurt
19:00 = Peynirli salata, yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 30 dk leslie boosted
Gulumse24
Gayet güzel canım diyetisyene ve sana tebriklerSabah kahvaltım saat 11.30
1 tane az yağda yumurta
5 tane yeşil zeytin
1 dilim peynir
3 tane kıl biber
1.5 dilim tam buğday ekmek
3 bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 15.00
1 tane elma
1 bardak süt
Akşam yemeği saat 17.30
2 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
4 kaşık fırında bezelye yemeği
Karışık salata
1 bardak kefir
Yarım dilim ekmek
Ara ögün yapılacak saat 21.00
2 kaşık yoğurt
2 kaşık müsli
2 litre su
30 dk yürüyüş
45 dk leslie 3 mil
10 dk halay çektim kızımla
@Negohatun
Tekrardan hoşgeldin canım akşam 5 erken diil mi? Ben 18-18.30 dan sonra kesince de iyi sonuçlar alıyorumBugünkü menüm
Kahvaltı
Menemen ve 2 dilim ekmek
Ara öğün
Çok az kuruyemiş
Akşam
1 tabak sebze yemeği
Ayran
Salata
Ben 5 ten sonra yemeği kesmeyi planlıyorum, araniza yeni katıldım bakalım inşallah sürdürebilirim
Spor
5 mil lesli
6000 adim yürüyüş
20 köprü hareketi(onuda burda gördüm)
1.5 litre su
Süper spor yapmışsın pizzaya da üzülme arada olur öyle. Kaçamak yapacaksak bile yavaş yavaş tadına vararak yiyelim öyle daha az yerizKızlar iyi geceler ❤ 19 ekim menüsü;
Sabah 11:00 1 şekersiz çay, 1.5 sucuklu yumurta ( 2 tane ince sucuk yedim yanlış hatırlamıyorsam), 2 dilim tb ekmek üstüne labne, 1 kk peynir, 1 kk kaşar, domates salatalık, 1/2 avuç karışık çerez
17:00 3 dilim orta boy karışık pizza, 1 dilim ince hamur orta boy pizza klasik, 1 bardak kola
2 lt su
30 köprü
14025 adım (10.4 km tempolu yürüyüş)
Birazdan şekersiz duble kahvemi içeceğim. Yatmadan da kiraz saplı form çayı.
Biraz protein değil karbonhidrat ağırlıklı olmuş bu menü seni acıktırır canım gibi geldi banaBugünkü menüm
Sabah11.40
1 dilim kepekli ekmek
1 haş yumurta
Roka maydanoz
2 dilim kaşar
Domates
Yarım kepekli ekmeğe nutella
Akşam18.00
1 tabak tb makarnadan domates soslu makarna
Ayran
Ara21.00
1 avuç içi fıstık beyaz leblebi
3 burçak
Su 2 lt
Spor 100 ip 20 puan
Egzersiz 22 dk 44 puan
Mekik 20 tane 20 puan @AlvillaaZipzip-
Afiyet olsun çok beğendim19 Ekim menü
10 00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin yeşillik
12.00 sade türk kahvesi
15.00 1 mandalina az üzüm
18.30 fırında balık salata 1 dilim tb ekmeği. Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş 30 köprü hareketi 30 sn plank @Ytmz
Ekmek tüketmemen başlı başına bir hata bende geçen yıl 100.1 den 75 kiloya indim hayatımdan ekmek makarna pilav hamur şşş tatlıyı çıkarmıştım ama gözüm döndü bi defa yesem ne olur dedim ertesi gün tartıda artı gördüm moralim bozuldu böyle herşeyden mahrum yaşanırmı dedim hop 1 .5yılda tekrar 99.8 gördüm şimdi herşey yiyorum ve kilo veriyorum diyet listemi bi gör 3 ana 3 ara ögün ve ben dün tam 2 ay oldu 8.5kilo verdim hemde aç kalmadan kuzum sen gel benim yamacıma birlikte zayıflayalım aynı kilodayız bende 99.8 le başladım şuan 91.3Kuru canım sabah kahvaltıda peynir domates yeşil çay
Öglen salata
Yoğurt bazem tavuk haşlama yada ızgara
Bol su
Kayısı çayı
Akşam evdeki yaptıgım yemekten bir tabak
0 ekmek 0 şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?