Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

e tamam o zaman

Haahhahahh
Ben yönetimden esinlendim desem
Teeeee yillar yillar once ben daha uye degilken arada bakardim buraya o zamanlar diyet cizelgesi vardi herkesin cok hosuma gidiyodu
Su an yok ama
Bilmiyordum onu. Bı aralar hamileler için falan cizelgeler vardı. Sona yaklaşan emojiler ya da küçük ikonlar vardı, o geldi aklıma seninkini görünce. Demek ki sen de biliyormussun onları.

Evet canım dediğim buydu

Kızlar hiç bir takıma üye değilim bir fikir danışmak için yazıyorum
Kilo vermem durdu afedersiniz kabızımda neden olur bu 3 gündür hep 93.3 cıkıyorum
Yeme duzeninde değişiklik mi yaptın acaba, çok mu kuru şeyler tuketiyorsun. Kabızlık için çok önerim yok malesef genelde böyle bir sorun yaşamam. Kilo verme de bazen durabiliyor, kabızlık yüzünden de olabilir.

Bilmiyordum onu. Bı aralar hamileler için falan cizelgeler vardı. Sona yaklaşan emojiler ya da küçük ikonlar vardı, o geldi aklıma seninkini görünce. Demek ki sen de biliyormussun onları.
Aynen canim
Mesajlarin altinda olurdu
Simdi de olsa keske

Kuru canım sabah kahvaltıda peynir domates yeşil çay
Öglen salata
Yoğurt bazem tavuk haşlama yada ızgara
Bol su
Kayısı çayı
Akşam evdeki yaptıgım yemekten bir tabak
0 ekmek 0 şeker

Öglen salata
Bol su
Kayısı çayı
0 ekmek 0 şeker
Ekmegi direk kesmeseydib tam bugday ekmeği yiyebilirsin.kilona gore yediklerin cok az canim
Birde geceden iki cevizi suya koy sabah suyunu icip cevizleri yiyebilirsin oda iyi gelecektir

Ekmegi direk kesmeseydib tam bugday ekmeği yiyebilirsin.kilona gore yediklerin cok az canim
Birde geceden iki cevizi suya koy sabah suyunu icip cevizleri yiyebilirsin oda iyi gelecektir
Çok sağol canım 57.günüm bugün 100 den 93.3 e inebildim
Ama kaldı tabiki kabızımda bir yandan
Deniyecegim bunu teşekkür ederim

Yarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah
Bende suyu sevmiyorum öğlene kadar nerdeyse içmiyorum akşama kadar 1 litre şişem var gidip gelip içiyorum daha sonra akşam tekrar doldurup bitirmeye çalışıyorum yoksa kaldımı kalıyor su tüketimi önemli WC de idrarın su gibi olması lazım 35 calori atıyormuş idrar rengi sarı olunca atmıyo su iyidir zorda olsa içiyorum çubuk tarçın elma nana salatalık ata bilirsin tadını değiştirmek için ben başlarda öyle yaptım canım

Kızlar hiç bir takıma üye değilim bir fikir danışmak için yazıyorum
Kilo vermem durdu afedersiniz kabızımda neden olur bu 3 gündür hep 93.3 cıkıyorum
Benimde durdu ben diyetisyenle yendim çünki az yiyormuşum vücut kıtlığa girmiş menülerini göre bilirmiyim canım

Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?
Canım menün bana doyurucu geldi akşam yemeğini erken kesmen iyi olmuş
Menum kizlar
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 kk peynir
Aksam16
1 tabak etli sebze yemegi
Ara 18
2 kare bitter

ara 19
Yarim elma
Su 2 lt
Çok az yiyorsun canım. Akşam elma yerine yoğurt ya da süt mü olsa? Bu tüyoyu Gulumse24 nin menülerinden ilham alarak veriyorum bi de elma beni acıktırıyor gece yatana kadar açlık çekme dedim
Gayet güzel canım. Ben bugün senin topikdeyim malum pazar
Gayet güzel canım diyetisyene ve sana tebrikler
Tekrardan hoşgeldin canım akşam 5 erken diil mi? Ben 18-18.30 dan sonra kesince de iyi sonuçlar alıyorum
Süper spor yapmışsın pizzaya da üzülme arada olur öyle. Kaçamak yapacaksak bile yavaş yavaş tadına vararak yiyelim öyle daha az yeriz
Biraz protein değil karbonhidrat ağırlıklı olmuş bu menü seni acıktırır canım gibi geldi bana
Afiyet olsun çok beğendim

Öglen salata
Bol su
Kayısı çayı
0 ekmek 0 şeker
Ekmek tüketmemen başlı başına bir hata bende geçen yıl 100.1 den 75 kiloya indim hayatımdan ekmek makarna pilav hamur şşş tatlıyı çıkarmıştım ama gözüm döndü bi defa yesem ne olur dedim ertesi gün tartıda artı gördüm moralim bozuldu böyle herşeyden mahrum yaşanırmı dedim hop 1 .5yılda tekrar 99.8 gördüm şimdi herşey yiyorum ve kilo veriyorum diyet listemi bi gör 3 ana 3 ara ögün ve ben dün tam 2 ay oldu 8.5kilo verdim hemde aç kalmadan kuzum sen gel benim yamacıma birlikte zayıflayalım aynı kilodayız bende 99.8 le başladım şuan 91.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…