Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar sabah yine tartıldım 60.7 yim ben buraya gelirken 62 hedeflemiştim hedefime ulaşmış oluyorum. Yazın günler uzundu sabah ve bazen iş çıkışı yürüyüş yaptım aylar boyu dikkat ettim bir gr veremedim hatta baktım bi de kilo da alıyorum nerdeyse kendimi buraya attım. Diğer takımları bilmiyorum ama bu takımın arkadaşlık ortamı bambaşka. Ama artık hedefime ulaştım bi de başımda az iş var gibi açıköğretim 2. Üniversite okuyorum kasım da vizelerim var ders çalışmam lazım artık menü paylaşmıcam ama girerim arada
B Bir Garip Yolcuyumm hayatının en isabetli kararını verdin canım.
Başta kaptanımız Zipzip- ve üstüste iki hafta rakibelerim olan Elhan ve sesi soluğu çıkmayan @Meyyal Hayyal olmak üzere herkese çoook teşekkür ederim
birmuhendisanne inşallah iş görüşmen iyi geçer Gulumse24 inşallah hayırlı bir evladın olur diğer arkadaşlarımın da bütün dilekleri hayırlısıyla olur. Dediğim gibi ayrılmıyorum “insan yuvasından ayrılır mı?” arada giricem hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olun canlarım....

Kuru canım sabah kahvaltıda peynir domates yeşil çay
Öglen salata
Yoğurt bazem tavuk haşlama yada ızgara
Bol su
Kayısı çayı
Akşam evdeki yaptıgım yemekten bir tabak
0 ekmek 0 şeker
Aslında iyi görünüyor ama belki çorba falan eklemek de iyi gelebilir. Bazı arkadaşlar sabahları suda ıslanmış kayisiyla falan çözüyorlar bu durumu.

Hedefine ulaşmana çok sevindim canım ama ne olur dikkat et almamaya çalış bizide sensiz bırakma en güzele emanet ol her zaman bekleriz rabbim seninde gönlüne göre versin inş sınavların başarılı geçer çok opüyorum kendine iyi bak

Akşam yemeklerini genel olarak erken yiyoruz canım. Çocuk okuldan yeni gelmiş oluyor, hemen oturuyoruz. Erken bitirmek bende daha iyi sonuç veriyor.

Aslında iyi görünüyor ama belki çorba falan eklemek de iyi gelebilir. Bazı arkadaşlar sabahları suda ıslanmış kayisiyla falan çözüyorlar bu durumu.
Ben gün kurusu yiyorum sabahları 4tane üzerine 1 bardak sıcak su yaptım saat sonra kahvaltı yaparken karnımdan acayip sesler geliyor demir ilacı kabızlık yapıyormuş ben kayısı ve gün kurusuyla yendim her sabah yerim tavsiye ederim kabız olun olmayın bence bağırsak çalıştırmak için mükemmel bişey

Canım benim hedefine ulasmana çok sevindim. İnşallah bundan sonraki süreçte de senin için iyi olur her şey. Lütfen yine de çok uzaklaşma. İyi ki sen de katılmışsın aramıza

Demir ilacı kullanmam lazım ama baslamiyorum bir türlü. Doktor verdi öylece duruyor. Hem ona başlayıp hem de dediğin gibi yapayım ben.

Demir ilacı kullanmam lazım ama baslamiyorum bir türlü. Doktor verdi öylece duruyor. Hem ona başlayıp hem de dediğin gibi yapayım ben.
Aaaa olmaz beni labızlık yaptı diye bıraktım doktor dedi kilo vermeni engeller kullanman lazım sabahları aç karna kayısı ye üstüne bol su iç dedi ben sıcak su içiyorum 1 bardak hemen kahvaltı sonrası WC gidiyorum hemen etkisini gösteriyor ama gün kurusu daha çok etki etti bende kuzum ilacını kullan benim 2 gündür bitti yarın gidip alıcam yine

O kiloda bir kişi için menüsü yetersiz canım zaman sonra vücut kıtlığa giriyor vermek zorlaşıyor boşu boşuna aç kalmış oluyor ve bu yediklerinin az üstünde yese bu seferde kilo almaya başlar o yüzden zamanla azaltmak çok daha mantıklı başlarda azaltıp sonra çogaltırsaki zaman sonra öyle olacak çünki diyet çekilmez bir hal alıyor hem aç kalıp hem kilo verememek insanı yıpratır motivasyonu düşürür benim yediklerimi siz görüyorsunuz haftada 600 gr az vermiyorum ayda 2.500 kilo eder en az olsun ama kalıcı olsun ama ben 2 ayda 8.5 vermişim bünyeye göre demekki

Bayağı kilo almışsın gerçekten canım. Peki o kadar zayıflayınca sarkman oldu mu. Düz bir karna sahip olabildin mi.
İkinci hamileliğimde 85 kilo hamile kalıp 110 ile doğuma girdim.. zaten hamileliklerde enaz 20 alırım bide bunda düşük tehlikesi için yatınca baya aldım.. 7 aylıkken bebeğim 102 ile başladım.. şöle sarkma çok aşırı olmadı spor yaptım diye.. dışarda bakınca göbeğim yok ama 2 sezeryan olunca maalesef be kdr zayıflasam da bir deri bi göbek şeklinde kaldı.. ama işte kıyafetle belli olmuyo ama ben biliyorum ve sinir bozucu maalesef...

Bende kızımda 93 le hamile kaldım 110 la doğuma gittim 1 hafta sonra 90 kiloya inmiştim ne günlerdi beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…