yaaa cok kiskandim amaaaaAfiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Su miktarıda 2 litre olursa daha güzel olur
Sagol canisimİyi seyirler canım
Menü sayfasına bakınca gördüm yorum yapayım dedim,diger yorumları gece yapacagım canım, hem puan hesaplıcamyaaa cok kiskandim amaaaa
Bana niye yorum yok
Allah razı olsun, amin inşallah cnmEn uzun ayrılığınız bu olsun canım, üzülme tadını çıkar ❤
Yarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallahAfiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Su içmeyi bende cok sevmiyorum ama özellikle dikkat edip içtiğimde daha güzel kilo veriyorumYarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah
Ben de yapmadığım için bilmiyorum canım ama öğrenmek istedim, dikkat edince belki daha iyi verilir. Ben çok hızlı veremiyorum.hiç kalori hesabı yapmadım ama 38 kilo verdim
Bu arada maşallah sana. 38 kiloyu nasıl verdin. Kaçtan kaca düştün ne kadarda verdin.hiç kalori hesabı yapmadım ama 38 kilo verdim
Hiç anlamadım canım7000 kalori 1 kilo ediyor canım kilo verebilmek için hem yediğin hem sproun ile bu kadaf fark yaratman gerekiyor
Offf yanında birileri yedi mi daha zor.Annem yanimda ekmek bandirip yemege yedi
Annee napiyosun canimi cektirme dedim
Elindeki ekmegi usulca birakti
aynen oyle yapicam canimo adam o bayragi alicak burda
kendi imkanimla çizelge yaptim iste daha nolsun
Cnm başarı hikayem var kk da.. ikinci doğumda 102 ye çıktım 64.5 e düştüm.. 110 ilr doğuma girmiştim ama..Bu arada maşallah sana. 38 kiloyu nasıl verdin. Kaçtan kaca düştün ne kadarda verdin.
Köprü hareketine katılmana sevindim canım. Hepimizin zayıflama serüvenine köprü olsun inşallah, ucunda zayıf halimizi bulalım.Afiyet olsun canım menün güzel yarın yazarken saatleri ile birlikte yazabilir misin
Sporun cok güzel
Bu adıma hiçbir şey kalmaz merak etme canım.Kızlar 1.5 saat yürüdüm geldim.menümü yazıp, kendime kahve yapacağım ve dizimi izleyeceğim. Yediğim pizzalar erimiştir inşallah
Eki Görüntüle 2546631
Bayağı kilo almışsın gerçekten canım. Peki o kadar zayıflayınca sarkman oldu mu. Düz bir karna sahip olabildin mi.Cnm başarı hikayem var kk da.. ikinci doğumda 102 ye çıktım 64.5 e düştüm.. 110 ilr doğuma girmiştim ama..
Simdi canım kilo alırkende verirken de aldıgımız kalori miktarı önemli, günlük ihtiyacımız olan kalori kişiye göre değişiyor simdi ben 1500 almam gerekirken 2500 kalori alırsam ve hiç bir sporla desteklemezsem 7 günde 7000 kalori fazlam olur ve 1 kilo olarak bana dönüs yaparHiç anlamadım canım
4. Takım yapmıs gördün mü canım ilk sayfasında var ama ben nasıl yapabilirim bilmiyorum telefondan giriyorumOfff yanında birileri yedi mi daha zor.
Çizelge harika olmuş bence. Yönetim bundan esinlenip kilo verme çizelgesi yapmalı bence.
e tamam o zamanMenü sayfasına bakınca gördüm yorum yapayım dedim,diger yorumları gece yapacagım canım, hem puan hesaplıcam
HaahhahahhOfff yanında birileri yedi mi daha zor.
Çizelge harika olmuş bence. Yönetim bundan esinlenip kilo verme çizelgesi yapmalı bence.
Canim songulun dedigi cizelge 4. takimdaki gibi degil benim profilimde olana diyor4. Takım yapmıs gördün mü canım ilk sayfasında var ama ben nasıl yapabilirim bilmiyorum telefondan giriyorum
Anladım canım bende orda görmüştüm onun gibi sandımCanim songulun dedigi cizelge 4. takimdaki gibi degil benim profilimde olana diyor
Aaa görmedim bı bakayım merak ettim.Simdi canım kilo alırkende verirken de aldıgımız kalori miktarı önemli, günlük ihtiyacımız olan kalori kişiye göre değişiyor simdi ben 1500 almam gerekirken 2500 kalori alırsam ve hiç bir sporla desteklemezsem 7 günde 7000 kalori fazlam olur ve 1 kilo olarak bana dönüs yapar
Simdi anlatabildim mi bilmiyorum cok yorgunım :))
4. Takım yapmıs gördün mü canım ilk sayfasında var ama ben nasıl yapabilirim bilmiyorum telefondan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?