Hemen başlayacağım canım ben de. Çok ihmal ediyorum belki de o yüzden de zor veriyorumdurAaaa olmaz beni labızlık yaptı diye bıraktım doktor dedi kilo vermeni engeller kullanman lazım sabahları aç karna kayısı ye üstüne bol su iç dedi ben sıcak su içiyorum 1 bardak hemen kahvaltı sonrası WC gidiyorum hemen etkisini gösteriyor ama gün kurusu daha çok etki etti bende kuzum ilacını kullan benim 2 gündür bitti yarın gidip alıcam yine
Cnm bende başladım demir ilacına, cidden kabızlık yapıyor ama form çayıda etkili oldu bende. Aslında gün kurusu daha mantıklı gibi, en azından form çayları için bir süreden sonra bağırsak florasını bozar diyorlar.Hemen başlayacağım canım ben de. Çok ihmal ediyorum belki de o yüzden de zor veriyorumdur
Sanırım yanlış yapıyorum evet bu sabah gene 93.5 cıktımEkmek tüketmemen başlı başına bir hata bende geçen yıl 100.1 den 75 kiloya indim hayatımdan ekmek makarna pilav hamur şşş tatlıyı çıkarmıştım ama gözüm döndü bi defa yesem ne olur dedim ertesi gün tartıda artı gördüm moralim bozuldu böyle herşeyden mahrum yaşanırmı dedim hop 1 .5yılda tekrar 99.8 gördüm şimdi herşey yiyorum ve kilo veriyorum diyet listemi bi gör 3 ana 3 ara ögün ve ben dün tam 2 ay oldu 8.5kilo verdim hemde aç kalmadan kuzum sen gel benim yamacıma birlikte zayıflayalım aynı kilodayız bende 99.8 le başladım şuan 91.3
Kabızlık tan durmuş olabilir mi acaba vermem kayısı alıp birde ögle deniyim sağolunAslında iyi görünüyor ama belki çorba falan eklemek de iyi gelebilir. Bazı arkadaşlar sabahları suda ıslanmış kayisiyla falan çözüyorlar bu durumu.
Ben yediklerini kuru sulu dengesi açısından söyledim canım. Bazen insanlar çok kuru besinlerle beslenip kabızlık yaşıyor.O kiloda bir kişi için menüsü yetersiz canım zaman sonra vücut kıtlığa giriyor vermek zorlaşıyor boşu boşuna aç kalmış oluyor ve bu yediklerinin az üstünde yese bu seferde kilo almaya başlar o yüzden zamanla azaltmak çok daha mantıklı başlarda azaltıp sonra çogaltırsaki zaman sonra öyle olacak çünki diyet çekilmez bir hal alıyor hem aç kalıp hem kilo verememek insanı yıpratır motivasyonu düşürür benim yediklerimi siz görüyorsunuz haftada 600 gr az vermiyorum ayda 2.500 kilo eder en az olsun ama kalıcı olsun ama ben 2 ayda 8.5 vermişim bünyeye göre demekki
Form çay sakın sürekli içme haftada bir yada iki defa tükete bilirsin önermiyorlar bende kabızken araştırmıştım uzun süreli tüketmek bağırsak tembelligine kadar yol aça biliyormıuş canımCnm bende başladım demir ilacına, cidden kabızlık yapıyor ama form çayıda etkili oldu bende. Aslında gün kurusu daha mantıklı gibi, en azından form çayları için bir süreden sonra bağırsak florasını bozar diyorlar.
Kesme glifora devam et ve bence diyetisyen eşliğinde vermeye çalış hem kalıcı hem sağlıklı hem doyurucu oluyorSanırım yanlış yapıyorum evet bu sabah gene 93.5 cıktım
İnsulin direncim için glifor alıyorum onu kestim acep ondanmı oldu bilemedim
Kabızlık + az yemekten veremiyorsun canımKabızlık tan durmuş olabilir mi acaba vermem kayısı alıp birde ögle deniyim sağolun
Ben de sırf bunun için sordum canım, benim de sezaryen oldu. Kesik kısmın üzerine fazlalık birikiyor, sanki hiç dümdüz olmayacak gibi görünüyor. 64 le hamile kalıp 84 le doğum yaptım. 61 kiloya düşmüştüm doğumdan iki yıl sonra. Son bir sene içinde de 78 kilo oldum, şu an 65. İnşallah mümkün olduğunca toparlanır o bölge.İkinci hamileliğimde 85 kilo hamile kalıp 110 ile doğuma girdim.. zaten hamileliklerde enaz 20 alırım bide bunda düşük tehlikesi için yatınca baya aldım.. 7 aylıkken bebeğim 102 ile başladım.. şöle sarkma çok aşırı olmadı spor yaptım diye.. dışarda bakınca göbeğim yok ama 2 sezeryan olunca maalesef be kdr zayıflasam da bir deri bi göbek şeklinde kaldı.. ama işte kıyafetle belli olmuyo ama ben biliyorum ve sinir bozucu maalesef...
Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyidir.Uyku mu? Uyku neydi? Uyku emektioğlum gece öksürük krizine girdi nefes alamadı.. buhar falan ile azcık toparladık.. o yüzden uyumadık zati..
Bennde ilacına başlayıp önlemler alayım öyleyse canım.Cnm bende başladım demir ilacına, cidden kabızlık yapıyor ama form çayıda etkili oldu bende. Aslında gün kurusu daha mantıklı gibi, en azından form çayları için bir süreden sonra bağırsak florasını bozar diyorlar.
Benimde göbegimde aynı sorun bar bu göbek yukarı kalkarmı diye her duşda aklıma gelir ama yinede umudum var halaBen de sırf bunun için sordum canım, benim de sezaryen oldu. Kesik kısmın üzerine fazlalık birikiyor, sanki hiç dümdüz olmayacak gibi görünüyor. 64 le hamile kalıp 84 le doğum yaptım. 61 kiloya düşmüştüm doğumdan iki yıl sonra. Son bir sene içinde de 78 kilo oldum, şu an 65. İnşallah mümkün olduğunca toparlanır o bölge.
Kolay gelsin canım, orda güçten düşme ye bol bolKızlar bugün halam taşınıyor eşimde tarlada ben gidip biraz el atayım gelmedi demesinler öglen yemegimide yedim ben kaçar
Kolay gelsin canımKızlar bugün halam taşınıyor eşimde tarlada ben gidip biraz el atayım gelmedi demesinler öglen yemegimide yedim ben kaçar
Evet canım ilk sayfadaki puanlara göre yapacagızSpor puanlarını ilk sayfada varya ona gore mi yapicaz canimZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?