Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemen başlayacağım canım ben de. Çok ihmal ediyorum belki de o yüzden de zor veriyorumdur

Hemen başlayacağım canım ben de. Çok ihmal ediyorum belki de o yüzden de zor veriyorumdur
Cnm bende başladım demir ilacına, cidden kabızlık yapıyor ama form çayıda etkili oldu bende. Aslında gün kurusu daha mantıklı gibi, en azından form çayları için bir süreden sonra bağırsak florasını bozar diyorlar.

Sanırım yanlış yapıyorum evet bu sabah gene 93.5 cıktım
İnsulin direncim için glifor alıyorum onu kestim acep ondanmı oldu bilemedim

Ben yediklerini kuru sulu dengesi açısından söyledim canım. Bazen insanlar çok kuru besinlerle beslenip kabızlık yaşıyor.

Form çay sakın sürekli içme haftada bir yada iki defa tükete bilirsin önermiyorlar bende kabızken araştırmıştım uzun süreli tüketmek bağırsak tembelligine kadar yol aça biliyormıuş canım

Sanırım yanlış yapıyorum evet bu sabah gene 93.5 cıktım
İnsulin direncim için glifor alıyorum onu kestim acep ondanmı oldu bilemedim
Kesme glifora devam et ve bence diyetisyen eşliğinde vermeye çalış hem kalıcı hem sağlıklı hem doyurucu oluyor

Ben de sırf bunun için sordum canım, benim de sezaryen oldu. Kesik kısmın üzerine fazlalık birikiyor, sanki hiç dümdüz olmayacak gibi görünüyor. 64 le hamile kalıp 84 le doğum yaptım. 61 kiloya düşmüştüm doğumdan iki yıl sonra. Son bir sene içinde de 78 kilo oldum, şu an 65. İnşallah mümkün olduğunca toparlanır o bölge.

Bennde ilacına başlayıp önlemler alayım öyleyse canım.

Benimde göbegimde aynı sorun bar bu göbek yukarı kalkarmı diye her duşda aklıma gelir ama yinede umudum var hala birde terleyip tatlı tatlı kaşınması olmasa

Kızlar bugün halam taşınıyor eşimde tarlada ben gidip biraz el atayım gelmedi demesinler öglen yemegimide yedim ben kaçar
Kolay gelsin canım, orda güçten düşme ye bol bol yorgunluğun üstüne de spor yapma sakın yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…