- 21 Ekim 2019
- 63
- 258
- 8
- 39
MERAK ETTİM NEYMİŞ canım dr da patatesi az tuket dediCanım patates detoksu çok güzel kilo verdirir, en az 2 kilo garanti
Detoks benden sorulur lütfenDetoksu uzmanı arkadaşımaynı ben
Canım üst mesajda arkadaş yazmış.MERAK ETTİM NEYMİŞ canım dr da patatesi az tuket dedi
okudum canım sade patates yeniliyor galiba ben bir iki defa denedim tek öğun iştahım çarpı iki olduCanım üst mesajda arkadaş yazmış.
Zaten bu detoks onun haricinde ben kızartma olmadığı sürece makul miktarda arada yenilmesi taraftarıyım
Canım zaten detoks çok gerekmedikçe yapılmamalı, normal diyetine devam et senokudum canım sade patates yeniliyor galiba ben bir iki defa denedim tek öğun iştahım çarpı iki oldu
Benim midem kötü oldu o yüzden patates detoksu tercih ettimokudum canım sade patates yeniliyor galiba ben bir iki defa denedim tek öğun iştahım çarpı iki oldu
bence de oyle:))Tek bir yiyecek işi zor ya çeşitlilik istiyor insan. Bu arada size sıcak hava gönderelim öyleyse. Sen de ankaradaydin dimi, karşılığında simit isterim hem de yanık olanlarından.
Spor yapamiyorum canim benSpor yok, yediklerinin miktarı da az olmuş
Tunaydınn canım ❤Tunaydin kizlar
Hadi gözün aydın ailenle güzel vakit gecirİş güç bitti şükür annemler gelmiş servistelermiş onları bekliyorum durakta
Gözün aydinİş güç bitti şükür annemler gelmiş servistelermiş onları bekliyorum durakta
Akşama kadar eritirsin onu canım, hem de diğer öğünlerde dengelersin. gece ben de yatmadan salatalık yedim ama bişey olmaz heralde.Akşam çok acıktım nedense. Bir ceviz yeyip yattım. Ama sabah çok fena kahvaltı ettim
Kısırda birlikte olunca öyle etki etmiş olabilir canımKızlar dün yedigim tursu nasil bi ôdem yapti
Ben şok
Tartiya aynen soyle baktim
neye etkili olduğuna bakmamıştım, tam da işime yarayacak bişeymiş. Çok zor da gelmedi açıkcası. Hep beraber yapalım.İç bacak için çok etkili, köprü, plank ve buna bende başlıyım
Bi bakayım nasıl bişeymiş. Sen denedin mi hiç.Canım patates detoksu çok güzel kilo verdirir, en az 2 kilo garanti
Neyseki daha cumaya 2 gun var tek tesellim oKısırda birlikte olunca öyle etki etmiş olabilir canım
Hemşerim benim, gerçi çok uzun yıllardır gitmiyorum bile ben.Babamda mersinde doğmuş
Yapılabilir gibi duruyor, baharat tuz vs. kullanabiliyor muyuz, kaç gün yapılıyor. Gerçi ben 21 gün şekersize başladım bugün, patates yasak.Cnm sabah 1 haş patates 1 kase yoğurt
Öğlen 2 haş patates bi kase yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt
Bu şekilde.. ben birazda midem kötü diye yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?