Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
1 kase salata

ara
2 kare bitter
1 fincan kahve

aksam 17
1 kase kısır
1 kucuk kase ev yapimi turşu
Su 2 lt

Cnm menün güzel ama biraz az olmuş sanki. Afiyet olsun.

Cnm menü oldukça güzel ve dengeli olmuş. Afiyet olsun.

Cnm afiyet olsun, menün gayet güzel.

Canım sporun çok güzel ama kahvaltı ve akşam yemeği yemediğin için vücut kendini korumaya alabilir.

Menüde sporda çok güzel cnm, afiyet olsun.

Cnm spora tam gaz başlamışsın, maşallah Allah nazarlardan korusun menüde sporda harika. Afiyet olsun ❤

Kızlar şarj kablom bozuldu, idareten A101 den aldığım kabloda düzgün çalışmıyor. Bu nedenle çok aktif olamadım. Yarın sabah çok erken kalkıp hastaneye geçeceğim. Fırsat buldukça foruma girer, yazarım ama tüm gün hastanede olma durumum var. Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin

Haydin ben yatar sabah 7kalkış herkesi gönderip sil süpür yapıcam annemler öğlen gelir yemek hazırlıycam herkese hayırlı geceler canlar Allaha emanet olun hoşçakalın
Iyi geceler canım
Iyi geceler canım gecmis olsun kontrol içindi sanirim insallah güZel haberlerle gelirsin

Rakibem harika menü sporunda güzel tabata nedir
Canım tabata kardiyo araya dinlenmeler koyarak hoplamalı zıplamalı hareketler yaptiriyo vücut normal bi egzersize göre daha çok yağ yakiyo kışa süreli oluyo genelde yarım saatlik instegram ve youtubede pilates annesi var onunla yapiyorum tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim canım sonunda baslayabildim. Oğlun nasıldı özlemiş mi seni ya da kızmış mi sana.

Çok teşekkür ederim canım sonunda baslayabildim. Oğlun nasıldı özlemiş mi seni ya da kızmış mi sana.

Cnm anneannesi ile olduğu için halinden gayet memnundu. Beni görünce çok sallamadı diyebilirim. bireysel bir çocuk gibi, yanında illa anne baba istemiyor şimdilik.

Günaydın canım, umarım sonuçların çok güzel gelir.

Cnm anneannesi ile olduğu için halinden gayet memnundu. Beni görünce çok sallamadı diyebilirim. bireysel bir çocuk gibi, yanında illa anne baba istemiyor şimdilik.
Bu çok güzel bence özellikle ilerleyen yaşları için. Sorunsuz atlatmaniza çok sevindim ilk ayrılığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…