Iyi gezmeler bebiş de hayırlı olsunBen bebek görmeye geldim kızlarArkadaşımla kuzenimi evlendirdim, şimdi bebeklerine bakmaya gidiyorum
Ben açık ara öndeyimNe kdar cabuk o kadar iyi
Sagol canim
Ya bu hafta biz rakibiz cumaya kim kazanicak diye heyecan falan yok mu sende
sagol canimAfiyet olsun canim
Yaaaa emin misin
Ben ben ve yine bensagol canim
Yaaaa emin misin
Bakalim bu hafta kimler ilk 3 e girecek
Hadi bakalim yarin son gunBen ben ve yine bentabiki
Şaka yapıyorum şapa oturmak istememHadi bakalim yarin son gun
Görucez bakalim en yuksek 3 yuzdeyi
Bu hafta girersin bence ilk 3eŞaka yapıyorum şapa oturmak istemembüyüklerim önden buyursun
Cnm ben bu hafta diyetime sadık kalamadığım için kazanma ihtimalim olduğunu sanmıyorum. Artıdaydım zaten.Ne kdar cabuk o kadar iyi
Sagol canim
Ya bu hafta biz rakibiz cumaya kim kazanicak diye heyecan falan yok mu sende
Kim diyor onu
Kolay gelsin canım
Çok sağolun, yatak odam boyanıyor şimdi deKolay gelsin canim
Bu sogukta zor olmuyor mu canım badana yapmak, kolay gelsinÇok sağolun, yatak odam boyanıyor şimdi de7 bin adım attım evde
Olmaz mı canım, eşim erteledi erteledi sonunda sağolsun kayınpederim yapıyor şimdi, neyse ki iki odaBu sogukta zor olmuyor mu canım badana yapmak, kolay gelsin
dogru canim bende kiran kirana mucadele ederiz diye dusunmustum:/Cnm ben bu hafta diyetime sadık kalamadığım için kazanma ihtimalim olduğunu sanmıyorum. Artıdaydım zaten.
ooo baya yorulmussun canimÇok sağolun, yatak odam boyanıyor şimdi de7 bin adım attım evde
Olsun canim saglik olsun biraz zor olsada sıkma caniniOlmaz mı canım, eşim erteledi erteledi sonunda sağolsun kayınpederim yapıyor şimdi, neyse ki iki oda
Hem de nasıl ayaklarım zonkluyor, uyumak istiyorum artıkdogru canim bende kiran kirana mucadele ederiz diye dusunmustum:/
Neyse bi dahaki rekabetimiz guzel olur
ooo baya yorulmussun canim
En azından daha asırı sogukta değil güle güle temizce oturunn canımOlmaz mı canım, eşim erteledi erteledi sonunda sağolsun kayınpederim yapıyor şimdi, neyse ki iki oda
Sonu güzel olacak diye teselli ediyorum bende kendimiOlsun canim saglik olsun biraz zor olsada sıkma canini
Amin canım sağolEn azından daha asırı sogukta değil güle güle temizce oturunn canım
Evet canim tatli yorgunluk bunlarSonu güzel olacak diye teselli ediyorum bende kendimi
İçime doğduKim diyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?