Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.
Afiyet olsun canım, kasıkta kalan coko miktarı da ne fazlaymış öyle
Hala annende misin canım. Bence ideal kilona ve görüntüne yaklastigin için biraz motivasyon kaybı yasiyorsun. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor, sadece muzlu sütten emin olamadım. İyi midir kötü müdür hiç bilgim yok.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım, yüksük çorbası da hamurlu lahmacun da. Aynı gün içinde olmasa güzel olurdu. Hangi saatlerde yediğin de önemli, saatleri menü yazarken eklersen güzel olur canım. Sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım, yüksük çorbası da hamurlu lahmacun da. Aynı gün içinde olmasa güzel olurdu. Hangi saatlerde yediğin de önemli, saatleri menü yazarken eklersen güzel olur canım. Sporun çok güzel.
aynen canım dün hamurişini birz kaçırdım öğle yemeğim12.30 akşam :6,30-7 arasi oluyor

Kızlar günaydın Erkenden doktora gidip geldim. Sonuçlarım nispeten güzel ama dizimde düşündüğüm gibi kireçlenme ve hastalığa bağlı eklem deformasyonu varmış. Şimdilik ilaçlara devam edip, ağır sporlardan uzak durarak eklemi korumaya çalışacağım. Biraz daha kiloda vermem lazımmış bu motivasyonsuzluğumda beni azda olsa kendime getirdi.

Günaydın canım ❤
Gecmis olsun canım insallah zamanla ilaclarla onlarda gecer o zaman 52 ye kadar düşelim birlikte

Günaydın kızlar ❤
Günaydın canım ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı sabahlarrrrrr akşamki balkon konuşmasına kimse gelmedi ayrıca teesüf ederim
Günaydın canım ❤
Gece geldim yoktun balkonda
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤

Zaten sağlığımız için zayıflamaya çalışıyorduk canım, şimdi senin biraz daha gayret etmen gerekiyor. Bu hafta senin için mola oldu diyelim, yarından itibaren de çok daha iyi olacaksın bence.

geçmiş olsun canım sağlik hepsinden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…