Afiyet olsun canım menü de spor da güzel.22 Ekim menü
9 30 iki yumurtadan az yağlı biberli soğanlı omlet 1 parca peynir 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay
14 30 3 köfte az bulgur pilavı yoğurt
15.00sade türk kahvesi maden suyu 1
16.30 ikisi bir arada çok ince küçük bir gofret
19.00 1 tabak mercimek çorbası 2 tane çiğ köfte bol yeşil salata
Su 2lt spor 1 saat zumba @Ytmz
Afiyet olsun canım, kasıkta kalan coko miktarı da ne fazlaymış öyle23 ekimin ilk menusu benden gelsin bakalim
Sabah 11
2 dilim ekmek
Yarim sahanda yumurta
3 kk peynir
Domates
Salatalik
1 köz biber
Ara16
1 turk kahvesi
2 kare bitter
ara 17
1 tk cokokrem(cocuklara ekmege cikolata surdum kasikta kalani yemis bulundum)
aksam 17.30
2 dilim sucuk
Yarim biber ve 2 dilim kasar ile yaptigim 2 sahanda yumurta
su 2 lt
Hala annende misin canım. Bence ideal kilona ve görüntüne yaklastigin için biraz motivasyon kaybı yasiyorsun. Sporun çok güzel.Kızlar iyi geceler ❤
23 ekim menüsü
Sabah 10:00 1 tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1/2 kk kaşar, 1 şekersiz çay, domates salatalık
15:30 1 kase mercimek çorbası, 150 gr kadar yeşil fasulye kavurması, salata
16:30 2 mandalina
20:15 1 avuç karışık çerez, 3 bebe bisküvisi ( bu hafta kaçamak konusunda kendime engel olamıyorum maalesef)
2 lt su
10011 adım (6.6 km tempolu yürüyüş)
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor, sadece muzlu sütten emin olamadım. İyi midir kötü müdür hiç bilgim yok.23 Ekim menü
11.00 az peynirli omlet 2 dilim kaşar peyniri 5 zeytin salatalik yeşillik şekersiz çay
12 sade türk kahvesi maden suyu
15.00 3 kaşık yulaf dan yulaf lapasi
19.00 az çorba 2 kaşık kuru fasulye salata
20 00 muzlu süt (yarim muz 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı kahve katip blendirdan gecirdim)
Su 2 lt Spor yarım saat tabata @Ytmz
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.23 Ekim Menüsü
9:00 = Haşlanmış yumurta, peynir, domates, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
12:00 = 1 mandalina
14:30 = 4 kaşık yulaftan yulaf lapası, 1 trabzon hurması
17:30 = 4 kaşık bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 8 bin adım
Gulumse24
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım, yüksük çorbası da hamurlu lahmacun da. Aynı gün içinde olmasa güzel olurdu. Hangi saatlerde yediğin de önemli, saatleri menü yazarken eklersen güzel olur canım. Sporun çok güzel.23 ekim carşamba:
sabah: 1 haşlanmış yumurta labne peynir bi tatlı kaşiğı kadar 1 dililm ekmek
arada bir elma
öğle: 2 tane ıspanaklı lahmacun bi kase hoşaf
arada bi tane halley yedimuzuldum geri
akşam: bir kase yüksük çorbası ve yoğurt
arada bır kase nar 2 litre su
spor da 11.300 adım yurudum
Ben de her an olabilirim. Umarım bugün olmamBugün regl oldum yaa
aynen canım dün hamurişini birz kaçırdım öğle yemeğim12.30 akşam :6,30-7 arasi oluyorAfiyet olsun canım, yüksük çorbası da hamurlu lahmacun da. Aynı gün içinde olmasa güzel olurdu. Hangi saatlerde yediğin de önemli, saatleri menü yazarken eklersen güzel olur canım. Sporun çok güzel.
Ben çekirdeği çok severim cnm normalde, poşeti bitirmeden uyuyamamBen şu çekirdeği çöpe dokeyim en iyisi yaaa
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınErkenden doktora gidip geldim. Sonuçlarım nispeten güzel ama dizimde düşündüğüm gibi kireçlenme ve hastalığa bağlı eklem deformasyonu varmış. Şimdilik ilaçlara devam edip, ağır sporlardan uzak durarak eklemi korumaya çalışacağım. Biraz daha kiloda vermem lazımmış bu motivasyonsuzluğumda beni azda olsa kendime getirdi.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar ❤
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlarrrrrrakşamki balkon konuşmasına kimse gelmedi ayrıca teesüf ederim
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤günaydın
Zaten sağlığımız için zayıflamaya çalışıyorduk canım, şimdi senin biraz daha gayret etmen gerekiyor. Bu hafta senin için mola oldu diyelim, yarından itibaren de çok daha iyi olacaksın bence.Kızlar günaydın ❤ Erkenden doktora gidip geldim. Sonuçlarım nispeten güzel ama dizimde düşündüğüm gibi kireçlenme ve hastalığa bağlı eklem deformasyonu varmış. Şimdilik ilaçlara devam edip, ağır sporlardan uzak durarak eklemi korumaya çalışacağım. Biraz daha kiloda vermem lazımmışbu motivasyonsuzluğumda beni azda olsa kendime getirdi.
Ben de öyle sayılırım canım, o çekirdek eve girmemeli bu yüzden. Çaresine bakacağım mutlaka.Ben çekirdeği çok severim cnm normalde, poşeti bitirmeden uyuyamamo nedenle çekirdek olmasa iyi olur demiştim ☺
geçmiş olsun canım sağlik hepsinden önemliKızlar günaydın ❤ Erkenden doktora gidip geldim. Sonuçlarım nispeten güzel ama dizimde düşündüğüm gibi kireçlenme ve hastalığa bağlı eklem deformasyonu varmış. Şimdilik ilaçlara devam edip, ağır sporlardan uzak durarak eklemi korumaya çalışacağım. Biraz daha kiloda vermem lazımmışbu motivasyonsuzluğumda beni azda olsa kendime getirdi.
Cumadan sonra olsam ne vardı bugün oldum yaaBen de her an olabilirim. Umarım bugün olmam
Köpekler kovaladı soluğu evde aldım konuşmayı erken bitirdimGünaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gece geldim yoktun balkonda
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?