Cok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama
Cok alindimGenel olarak dedimdi gııı seni nasıl unutmuşum Acepneyse cuma stresi demekki rakibemle daha çok rakip olacaz gidemez bir yere gidenlerin sonu malum +25 le geri geliyorlar benim gibi
Abla askolsun sende miCanım ben evli ve çocukluyum
O ağır abi KK ya girmeye üşeniyordurCok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama
Bu mesajı okudum ama takmamısım demek kiHerkes cocukluderken
Bekar var burda
@Zipzip- bak adam yerine konmuyoruz
İyi aksamlar ❤İyi akşamlar
Cevabimi aldim sustum benO ağır abi KK ya girmeye üşeniyordur
Hayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasınCok gelmiyosun ablam ozluyoruz ama
Bak seninde ahlakini bozdu
Körle yatan şaşı kalkar
Duyduk duymadik demeyinHayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasın
Hayatım çok meşgulüm. Erkenden okula gidip, kapının önünde bir saat çocukları bekliyorum ki , kilo verdiğimi görmeyen kalmasın
Menepozlu kadınlar gibi ne atarlanıyon ağa hayırdırBak seninde ahlakini bozdu
Benim ablam nahifti boyle degildi
Delikanlı zamanlarim mazur görMenepozlu kadınlar gibi ne atarlanıyon ağa hayırdır
Ben herşeye üşeniyorum bu hayattaO ağır abi KK ya girmeye üşeniyordur
Valla öyle, üstüne uzun bol bişeyler giyip bi köşede durursunDuyduk duymadik demeyininsan kilo verince boyle ozguvenli oluyo iste alincada bi delik bulsamda saklansam modu
Benim bide kiyafetlerim hep 38 beden kilo aldim mi giysisiz kaliyorumValla öyle, üstüne uzun bol bişeyler giyip bi köşede durursun
Geçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydinKutlamalara bugünden başlayayım madem
İsterseniz haftaya tekrar sizi rakip yapayimGeçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydin
Tmm. SustumGeçen hafta reglden dolayı artı gelen sen değil miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?